Inlägg

Inlägg som Flaccid har skrivit i forumet
Av Flaccid

I mitt fall var jag tvungen att installera drivrutinerna till m2-disken för att den skulle hittas.

Av Flaccid
Skrivet av HenrikM:

känner mig mycket tryggare sen nordea började med att tvinga användaren att låsa upp kort innan kortbetalning online (om inte bankid används)

Skickades från m.sweclockers.com

Håller med. Det försvårar ju åtminstone ganska rejält så länge de inte vill handla inom Sverige (och då vet jag inte hur de skulle komma runt bank ID?). Blir att hålla koll på kontot ändå tills mitt kort går ut inom kort.

Blir intressant att läsa mer om hela denna härva...

Av Flaccid

Har du testat rensa uttaget på ludd? Nio av tio telefoner jag får på mitt bord med laddningsproblem beror på att ludd från byxfickorna har samlats i porten.

Av Flaccid

Som jag förstått det är expansionerna fler uppdrag i zoner där folk utan expansionerna inte har några uppdrag alls. Jag har till exempel inga uppdrag i zonen längst ned till vänster på kartan eftersom jag inte har season pass.

Av Flaccid

Sitter det något skit i moderkortet där powersladden ska kopplas in som kortsluter automatiskt?

Av Flaccid

Användare: @kladdkakemuffins
Typ av affär: köp
Tillvägagångssätt: meddelandeväxling
Produkt: Produktkod Wildlands

Positivt: Snabbt, enkelt, förtroendeingivande och därtill en vänlig instruktion hur installationen skulle gå till. Toppklass!
Negativt: Blev rätt sugen på kladdkaka.

Slutbetyg: 5/5

Av Flaccid

Får väl lägga 325 spänn då...

Av Flaccid

Kan ge 300 spänn för ena koden! Har ett 1080.

Av Flaccid

Har inte BBB, men det hade ju känts lite taskigt när BBB faktiskt kämpade för att slippa blockera sidor på internet. Det är inte deras eget beslut...

Av Flaccid

Eftersom ingen sagt IX än så säger jag det. Helt fantastiskt bra. Kan inte förstå hur du skulle kunna bli missnöjd om du väljer VII, IX eller X.

Av Flaccid

Det borde väl bara att binda om den i options...?

Av Flaccid

Det är ett erkänt problem att ljudet i CS:GO gör att många får fryslagg. Prova uppdatera dina ljuddrivrutiner till att börja med.

Av Flaccid

Jag skulle säga:
Ja och Ja.

Av Flaccid

Hade samma problem med exakt samma moderkort p.g.a. något kompabilitetsproblem mellan moderkort och RAM. Har du Corsair Vengeance LPX så kan jag nästan garantera att det är problemet. Prova starta med en ramsticka, det fungerade för mig för att i alla fall få bild.

Av Flaccid

Försök ta reda på vad du får blåskärm av (se Makaveli1:s inlägg ovan). Om du inte har någon lycka med det så ta med datorn till webhallen och låt de kika på den. Min erfarenhet av deras support är att den är utmärkt om man bara har möjlighet att besöka en butik.

Av Flaccid

Jag kör fortfarande mx518 och funderar inte ens på att byta. Jag tycker den är perfekt.

Av Flaccid

Du kan för skojs skull börja med att ta ut en ramsticka åt gången och prova starta datorn med bara ett minne i. Det låter inte helt omöjligt att det kan vara något ram-fel.

Av Flaccid

Det går att uppdatera BIOS utan att installera om windows, så testa det. Tror dock knappast att det är problemet om det har fungerat tidigare med samma BIOS-version. Jag fick frysningar i windows när RAM kördes i fel mhz, men det borde inte heller vara problemet för dig om du inte manuellt ändrat det för 1-2 månader sedan?

Av Flaccid

Datorn för en loggbok för att du enklare ska kunna identifiera problem. Sök på loggboken så hittar du den. Förslagsvis kollar du direkt efter nästa frysning om du kan se något där.

Av Flaccid

Syns det någonting i loggboken? Har det varit normalt innan och sedan började det plötsligt?