Inlägg

Inlägg som jonnyz har skrivit i forumet
Av jonnyz
Citat:

Ursprungligen inskrivet av buddy
Kolla både www.b-one.net och www.surftown.se om det kan vara nått för dig.

Har själv mycket god erfarenhet av B-one. Dessvärre vet jag inget om Surftown.
Men det kanske nån annan gör?

Just B-one är ökända för att stänga ner sidor med mycket trafik; så är man ute efter mycket trafik bör man vända sig till någon som erbjuder höga trafikgränser.

Av jonnyz

Du får kika på olika webbhotell, vissa erbjuder konton endast för e-post - andra inte. Å andra sidan måste du ju inte lägga upp en hemsida bara för att du har möjligheten.

Av jonnyz

Enklast är förmodligen att byta 192.168.1.x på det interna nätet.

Av jonnyz

När pekade du om?
NIC-SE uppdaterar sina namnservrar tre gånger per dygn vill jag minnas. Har för mig att en uppdatering sker kl 12.00; så det kanske fungerar nu under eftermiddagen?

Av jonnyz

Då kan jag börja med att förklara varför det tagit tid att få ut avier. Det har kommit in en stor andel beställningar i strid med avtalet - det har rört sig om allitfrån omyndiga personer till rena bedrägeriförsök. Därför kontrolleras och godkänns varje beställning manuellt innan avin skickas ut.

Betalning kan inte ske via kreditkort eftersom majoriteten av våra kunder vi få traditionella fakturor och betala till plusgiro eller bankgiro; vi har således inte heller anslutit oss till kortbetalning.

För att namnservrarna ska sättas vid domänregistrering måste uppgifterna vara korrekt ifyllda. Upptäcker vårt system felet direkt används ns1 och ns2.namnserver.com, skickas felaktiga uppgifter till Joker sätter de sina egna namnservrar. För att byta namnserveruppgifterna kontaktas supportavdelningen på support@sajthotellet.com eller telefon 0771-319 320.

Registrering sker normalt samma dag som betalning registreras - det tar oftast två bankdagar för en bankgirobetalning att komma fram. Registreringen i sig går på ett par minuter.