Inlägg

Inlägg som swedalg har skrivit i forumet
Av swedalg

En bit bak i tråden skrev nån "ökända Pixmania". Jag har beställt 2 ggr av dem och det var inga konstigheter alls. Är på G att göra en tredje beställning... men nu blev jag osäker. Vad har de gjort för att bli ökända?

OBS... Denna tråden borde man göra film av... Storboven, de outtröttliga hjältarna, konspirationer, hot... Ring Dan Brown!

Av swedalg
Citat:

Ursprungligen inskrivet av jookeer
Ja men asså, vadå, svaret finns ju i guiden, läs!

I guiden om Raid 0: "Låg driftsäkerhet, kraschar en disk så går all data lagrad förlorad."

Det finns företag som genomför denna omöjlighet.
Dock löste det sig i mitt fall genom att skicka in disken till Seagate så räddade de all data på den och den gick finfint i RAIDen när jag petade in den.

Av swedalg

Om man har raid 0 med 2 hårddiskar och den ena har gått sönder... Finns det något sätt att ersätta den skadade disken med en identisk och på så sätt återskapa förlorad data?

Har googlat runt lite och det verkar finnas företag som utför detta men dock mot en gigantisk summa pengar. Det finns kanske något bra program man kan skaffa eller något annat man kan göra själv?

Någon som vet?

// T

Av swedalg

Till mig sa försäljaren att det är plasmans gaser som det blir vajsing med när man lägger den ner eller lutar den. Det lät ganska logiskt, så jag höll den stående hela vägen. Better safe than sorry, lixom =p

Lycka till Trigger

Av swedalg

Problem vid uppstart...

Dator:
AMD Athlon XP 1800+
Geforce 4 MX 64 mb
256 mb ram
80 GB HD

Problem:
Datorn går igång, men inget syns på skärmen. Ibland går det att starta om den ett par ggr och till slut går den igång. Om man bara låter den stå på när den inte startar kan det ta allt mellan 10 - 30 minuter innan den helt plötsligt går igång.

När den väl startat är den helt utan problem... Det enda problemet är att den inte vill starta.

har byggt den själv och vet att den funkat tills jag bytta om lite saker i den... Men eftersom den går igång och fungerar problemfritt, så antar jag att det inte är nåt hårdvarufel.

Har provat att byta ramminne och även att starta med bara HD utan andra enheter (Floppy, CD m.m.) Även om jag drar ut HD', så gör den samma sak.

Allt i BIOS:en är okej. Har testat alla möjliga saker (även clear Cmos ett antal ggr)

Hjääääälp! Jag bli vansinnig! *muttrar å mummlar*