Inlägg

Inlägg som Felle har skrivit i forumet
Av Felle

Digital Videokamera, Vilken?

Hejsan. Nu är det dags att byta ut våran 8år gamla MiniDV kamera till något nytt och fräscht men jag känner mig helt borta när det gäller videokameror, jag har inte hängt med vad som händer på marknaden. Själv vill jag ha mesta prestanda och skiter i hur stor den är.

Men mina föräldrar vill att den ska vara ganska kompakt.
Vad är det man ska kolla på när man väljer videokamera? Jag har spanat in Sony DCR-HC1000 vilket verkar vara en lite mer avancerad videokamera och det är något jag prioriterar.

Men hur som helst, någon som har lite tips på lite schyssta digitala videkameror? Länka gärna även till lite andra svenska forum som handlar om sånt här.

Av Felle

Jag börjar känna samma sak och jag är ändå bara 16:( . De flesta spelen är inge roliga och jag har knappt något tålamod med spel längre. Provar dem lite sen skiter jag i dem. Men att MMORPGs skulle vara nästa steg är så sant. Det är faktiskt de spelen som riktigt intresserar mig och får mig att sitter kvar och spela. Så MMORPGs är lösningen på dina problem!

World of Warcraft och Starwars Galaxies är två bra onlinespel. Skulle nog rekommendera WoW, det är lite roligare och trevligare.

Av Felle
Citat:

Ursprungligen inskrivet av jlw
Skaffa dej en Mac!

Mmm. Bara det inte finns speciellt många spel till Macar. Blir lika deprimerad varje gång med tanke på hur gärna jag skulle vilja ha en Mac. Men WoW finns ju till Mac och man lär ju knappt behöva nåt mer

Av Felle

Nu har alla mina IRL kompisar bytt till Alliance och jag är kvar själv som en Undead Rogue. Någon schysst hordeguild som håller till på Shattered Hand här på Sweclockers?

Av Felle
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Nagini
Hur fick du bakgrunden svart-vit?

Hela bilden var färg från början och sen gjorde jag en markering runt josef med det magentiska lassot i photoshop. Sen tryckte jag på Q för quickmask och la på gaussian blur på markeringen så att man inte ser kanterna så tydligt. Sen tryckte jag på Q igen, CTRL-C och CTRL-V och vips hade jag josef i ett annat lager. Sen använde jag channelmixer på bakgrunden och kryssade i GRAY och justerade lite. Dra ner röda och upp med gröna. Sen la jag på oskarp mask på Josef.

Av Felle

Fan. Nu har mina kompisar bytt till Alliance och det är asjobbigt att börja om, var level 17. Iaf så har jag tänkt att välja någon ny klass. Förut var jag Rogue och det var roligt men jag har funderat på att vara Warlock. Är det roligt och hur bra är warlocks. Vad kan de ha för armor osv?

Av Felle
Av Felle

Det finns bara 1: GTR! Absolut det bästa som finns. Gran Turismo är roligare men GTR är fan så mycket häftigare.

Av Felle
Citat:

Ursprungligen inskrivet av KniFF
Du måste springa från Orgrimmar -> Crossroads - Camp Taurajo -> Mulgore, enda sättet innan du fått flighpaths

Gick den där jobbiga vägen. Det var jävligt jobbigt. Men nu har jag ett annat problem! Min dagger är trasig och jag har knappt några pengar till att köpa en ny. Är det någon på Shattered Hands servern som är horde och har en dagger liggandes?

Av Felle
Citat:

Ursprungligen inskrivet av NaRcotize
Du lär dig Guns i Thunderbluff, Mulgore. Du kan också lära dig Staves och Maces där...

Jo, jag har kommit på det nu men hur fan ska jag ta mig dit. Jag är för tillfället i The Undercity och jag kan inte flyga utan bara åka zeppelinare vad jag vet. Zeppelinarnen går bara mellan Undercity, Orcernas huvudstad och nån liten orcfästning långt sönderut. Måste jag springa hela vägen?

Av Felle

Jag har börjat köra nu som Rogue och är nu på Level 8 men hur gör jag för att använda Guns? Jag har letat efter någon som kan lära mig att använda gevär och pistoler men hittar ingen. Och när kan jag använda någon bra armor. Jag kan bara bära skitarmor.

Av Felle

Nick: Olbas (som i Olbas förkylningsinhalator )
Server: Shattered Hands
Ras: Undead
Klass: Rouge

Av Felle
Citat:

Ursprungligen inskrivet av KingCobra
Jag var i 9 butiker idag (pojken höll på att driva mig till vansinne) och jag gav upp. Har redan beställt från Ginza men jag tackar för tipset. Skall tänka på det när nästa spelbomb kommer.
Vad kostade spelet på Åhlens? Dom brukar väl vara dyrast på denna sidan ekvatorn?

449kr
Inte så farligt. Annars brukar Åhlens har förjävliga priser iaf på Åhlens City inne vid T-centralen.

Av Felle
Citat:

Ursprungligen inskrivet av KingCobra
OK... då har man försökt köpa WoW till pojken i 2 dagar... förbokat överallt.
Beställde från Ginza idag... det stod inte att det var slutsålt iaf.
En fråga om betalningen... måste man betala direkt eller får man en gratismånad för att kunna spela? Känns ju lagom skoj att först betala för spelet och sen betala en gång till för att kunna starta det. Ingår det gratis speltid i spelets pris så att säga?

Gör som jag. Ring runt till alla butiker i närheten. Jag fick tag på mitt ex idag på Åhlens i Vällingby. Ringde runt Siba, Elgiganten, Power, OnOff. Alla de där men ingen hade det förrän jag ringde Åhlens. Så ring runt till affärer så ska du se att du hittar ett ex någonstans.

Av Felle

Bara så att ni vet är Shattered Hand utnämd som den inofficiella svenska PvP servern av warcraft.nu så det lär ju vara en del svenskar där.

Av Felle

WOHOO! Fick tag på ett ex. Det var slut överallt men de hade 1 ex kvar på Åhlens i vällingby. Jag är överlycklig. Sitter nu och installerar spelet.

Shattered Hand - Horde - Undead - Rouge blir det.
Hur är Rogue egentligen? Något man tröttnar snabbt på?

Av Felle

Vilken server ska jag välja? Ska jag välja Horde eller Alliance. Och vilket klass ska jag välja. Gärna något som man inte tröttnar på.

Av Felle

Asså, jag börjar få lite panik här. Jag sitter hemma, sjuk och ringar runt till en massa affärer. Det är slut överallt! Någon som vet en affär som har det inne. Gärna i Bromma.

Av Felle

Hejsan. Kan någon ge mig lite länkar med schyssta WoWfansites. Gärna med någon sorts komma igång guide eller liknande.

Av Felle
Citat:

Ursprungligen inskrivet av CyberVillain
jag ahr faktiskt spelat in en hel animerad kortfilm med lego..

denna scen är filmad med "bluescreen"..
http://www.isk.kth.se/~amalmg/pics/heli.jpg

såhär är den filmad
http://www.isk.kth.se/~amalmg/pics/behindscenes.jpg

Alltså hur gjorde du rent tekniskt? Vilka program använde du. Hur klippte du effektivt in så sjukt många bilder osv osv. En lite mer praktisk förklaring vore roligt.