Inlägg

Inlägg som Felle har skrivit i forumet
Av Felle
Citat:

Ursprungligen inskrivet av s.c.s.i.
Bara en fråga; Är de nya versionerna av Mac OS helt gratis för ägarna av tidigare versioner?
Det är inte en retorisk fråga, jag undrar verkligen. För man kan diskutera vad som är bättre, servicepacks eller "nya versioner".

Småuppdateringarna är gratis såsom 10.4 -> 10.4.1 men helt nya versioner som 10.4->10.5 kostar pengar.

Av Felle

Asså problemet med Microsoft är att de är så jäävla långsamma. Mac OS X släpper nya versioner av sitt operativsystem hela tiden. Till Windows XP får vi bara några ynka Service Packs. Mozilla släpper nya versioner av Firefox medans det IE 6 kom för skitlänge sen. Ryck up er!

Av Felle

Alternativ till Nero

Hej. Nero Burning Rom har länge varit favoriten men nero börjar bli så fullt med skit så jag letar efter ett annat brännarprogram. Ett brännarprogram med många funktioner. Såsom att bränna imagefiles, bränna egna DVD-filmer, bränna musik osv, osv. Någon har något förslag?

Av Felle

Konstigt problem, uppkopplingen dör.

Hej. Jag sitter här på ett litet trevlig hemLAN. Uppkopplingen till resten av nätverket och till internet fungerar.

För ett litet tag sedan så spelade vi Warcraft 3 och hade det jättetrevligt när jag helt plötsligt blev bortkopplad från spelet. Uppkopplingen bara dog. Jag hade fortfarande en ipadress men jag kom varken åt nätverket eller internet. Jag startade om datorn, startade WC 3 och gick in på samma spel igen. Nu hände samma sak men denna gång innan spelet hade hunnit starta. Uppkopplingen bara dog. Problemet löser sig när man startar om datorn men uppkopplingen dör igen när jag startar WC 3. Vad kan detta bero på?

Hjälp uppskattas verkligen! Hälsningar Felix

Av Felle
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Jonte[YoT]
Seriöst, är det ingen som vet?
Om man sitter på 6.2 sen en tid tillbaka verkar det inte vara några problem, det här uppstod för mig efter att ha formaterat.

Samma problem här! MSN Messenger 7 är så jävla värdelöst.

Av Felle

Knas med Windows Media Player

Hej! Jag har stora problem med Windows Media Player. Problemet är att det inte installeras ordentligt. Det funkar varken med Internet Explorer eller Firefox och det hamnar inte ens i LÄgg till/ta bort program.

Jag tror det kan bero på att jag installerade en "Splitstreamed" version där Windows Media Player redan installerades från början. Jag kan tänka mig att det kan ha sabbat någonting i registret eller något liknande. Hur ska jag göra för att lösa problemet?

Jag använder Windows XP SP 2 och det är Windows Media PLayer 10 jag pratar om.

Alla tips uppskattas
/Felix

Av Felle

Varifrån ska man köpa för att få med Battlefield 2?

Av Felle

Kan nån ge en liten sammanfattning? Vem leder racet?

Av Felle

Extern RAIDlösning?

Hej. Jag börjar bli lite trött på att alla mina fotografier ska försvinna så jag har tänkt att göra någon typ av RAID 1-lösning. Det smidigaste vore en extern. Någon som vet en extern RAID-lösning för ett överkomligt pris?

Av Felle

Datorn hittar inte videokameran.

Hej. jag har en Panasonic NV-GS400 videokamera som alltid fungerat med min PC och Adobe Premiere Pro 1.5. Nu fungerar det helt plöstsligt inte. Videokameran kommer upp i enhetshanteraren men det står bara "Device Offline" i Premiere. Vad ska jag göra?

Av Felle

Det är sjukt störande. Finns det ingen fix för detta?

Av Felle

Datorn stängs aldrig av.

Hej. Jag har ett mycket irriterande problem. Det är nämligen så att det tar efter att man trycker på shut down cirka 1-2 minuter innan det händer någonting. Min kompis har samma problem. Jag trodde först att det kunde vara nån typ av spyware/adware men jag har ganska bra koll att datorn inte är full med skit och jag har kört Search & Destroy. Jag har också Norton Internet Security 2005.

Vad kan problemet vara?
Windows XP är det jag använder.

Av Felle

Lekte lite igår med min nya SB-800 och en reflexskärm.
Kolla!
Vad tycks?

Säg till ifall den inte funkar

Av Felle
Citat:

Ursprungligen inskrivet av RaWeN
Nikon skickar med en folder som heter Creative Lighting samt ett häfte på ca 25 sidor med exempelbilder och förklaringar på hur du använder din SB-800 samt de färgfilter som medföljer.

Anyway, lycka till med blixten, den är underbar i kombination med D70'n.

Jaha ja, bra Nikon! Men nu är väntan olidlig, man sitter här och bra längtar tills den kommer.
Men på lördag blir det spännande. Då ska jag nämligen på naturfototävling på järvafältet. Tävlingen anordnas av fotosidan.se och börjar kl 05.00 på lördag den 7e maj. Kolla in här på fotosidan.

Av Felle

WOHOO! Nu har jag äntligen beställt en SB-800 blixt till min D70 och ett minneskort. Det vore schysst ifall någon kunde ge mig lite tips om hur jag ska använda blixten. Länka gärna till en guide annars.

Av Felle

Jag måste bara tipsa er om den ultimata bilen!

Mercedes Benz 190E 2.5 16V Evolution II (Sonax DTM 1992)

Satan vad skön den är! Den är lagom snabb och har bra väghållning och inget jävla turbolagg här! Jag och mina kompisar brukar alltid sitta och försöka slå varandras varvtider på Nürburgring. 7.12 har jag väl fått som bäst men det går att förbättra mycket. Tror jag använde Racing - Medium.

Av Felle
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Zmutch
Felle: vad kostar en sån då??..:D

10000-30000 dollar. Jag hade lätt köpt en, ifall jag hade råd dvs.

Av Felle

För er som vill ha något ännu värre rekommenderar jag denna: Force Dynamics 301(filmklipp, måste ses)

Vet inte om det funkar för GT4 dock. Men stöd för GTR kommer ialla fall.

Av Felle

Konstigt problem med länkar?!

Hejsan. Min pappa har fått ett problem med sin dator. Han har en Windows XP maskin och hade förut ett program som hette onlinetrader vilket är ett program för att handla aktier. Han avinstallerade programmet men nu när han klickar på länkar i Outlook 2003 så istället för att webbläsaren öppnas så öppnas installationsprogrammet för The Online Trader. Helt sjukt. Vad ska jag göra åt det?

Jag har märkt nu att problemet uppstod när han avinstallerade Firefox och problemet löste sig med en ominstallation. Men av någon anledning vill min pappa inte ha firefox. Det skulle tydligen skapa något problem med nåt program.

Av Felle

Jag kommer fortfarande inte in på hamashikanalen:(. Jag vill spela...