Inlägg

Inlägg som randomprecision har skrivit i forumet
Av randomprecision

Ja, men det hade varit lite dyrt att kasta ut 300-500spänn på en switch.

Av randomprecision

Vi fick tag i en annan router, också en D-link 604 och nu funkar det perfekt. Verkar som att du hade rätt Beelzi...tack iallafall

Av randomprecision

Lan party, ska koppla 2 st routers

Just nu har jag ett litet lanparty hemma hos mig och vi hade tänkt koppla 2 st routers. En Level1 WBR-3404TX och en Dlink DI 604. Level1routern är kopplad direkt till modemet och vi har kopplat WANporten på Dlinkroutern till en av portarna på Level1. Vi har också disablat DHCP i Dlink och då funkade det finfint.

Efter att vi har gjort det funkade det skitbra och senare efter att ha kopplat 2-3 datorer till båda routrarna dog det för alla som var kopplade till D-linkroutern och det stannar på "Limited or no connection". Nu kan vi inte ens komma in i setupen för D-linken.
Vi behöver verkligen hjälp

Någon som har några förslag?

Av randomprecision

SE T630 Ganska slö men jag använder ändå bara mobilen som väckarklocka

Av randomprecision

Wow vad snyggt. Älskar LCDn

Av randomprecision

Jag skulle vara ganska intresserad om ett lan i Lund. Tror att hela min klass skulle nog vilja följa med (matte/data inriktning). Annars skulle vi ju bara kunna lana på GEC.

Av randomprecision

Min Philips 32" 100hz kan ta min amerikanska Gamecube signal helt perfekt så det kan funka men det är väl nog bara att testa.

Av randomprecision

Jag köpte Lian Li fast svart och jag har fortfarande inte fått alla mina komponenter men det är ett riktigt nice chassi. Idag testade jag fläktarna och det är verkligen inte 16dB. Jag tror att det är ett fel på den där fram för den låter kanske 3X mer än den där bak. Ska nog ringa Lian Li eller något och få en ny fläkt eller kanske byta ut den mot Nexus 22.8dB 120mm fläktar. Men annars är det verkligen ett toppkvalitet chassi och det verkar ganska lätt att hänga upp hårddiskarna. Rekommenderas starkt

Av randomprecision
Citat:

Ursprungligen inskrivet av IcEmAn1973
Samma setup som mig nästa fast har inte vapo :O( lite sugen på en dock

Det enda som ni har gemensamt är att ni har samma grafikkort och att ni båda har DFI mobo men inte samma modell?

Jag bara undrar om det är ngt jag har missat

Av randomprecision

Jag skulle varmt kunna rekommendera S12 serien själv har jag bara ett 380W men en ny 500W kommer om ngn vecka eller så...Tyst, kyler bra och stabila rails.
Har ingen aning om Taganet.

Av randomprecision

har du testat på en annan dator?

Av randomprecision
Citat:

Ursprungligen inskrivet av TredoX
Jag kör med en Ibanez SRX-500.
Det är en bas,

Haha jag lirar också en Ibanez men min är ngt billigare, GSR 190

Av randomprecision

Ja, jag tror det går från typ 13ms till 21ms så du kanske kommer märka skillnad men det ska vara otroligt effektiv på DM10.

Av randomprecision

En review på Maxtorn http://www.silentpcreview.com/article244-page1.html

Citat:

Low vibration is not a strong suit of the DiamondMax 10. Our first sample of the drive had the most vibration of any drive in the lab by a large margin. In fact, we requested a second sample to confirm that the problem was not simply a result of sample variance. The second sample did indeed soften our initial verdict, improving our vibration evaluation by a single grade. Even the second sample still had more vibration than any other drive in the lab, although the difference was not as marked as in the first sample.

Jag skulle ändå köpt en Maxtor för då har man iallafall möjligheten att sätta på AAM om man skulle få ett måndagsexemplar eller liknande.

Jag tror att SATA 1 och SATA 2 är samma kontakt, någon som vill bekräfta?

Av randomprecision

Jag köpte just 2 stycken DM10 250GB för att ha i RAID 0 och precis som du vill jag ha de tysta och få maxprestanda. För mig verkade det som att DM10 var den bästa disken i både prestande och i en del tester tystare än 7200.8. Jag har hört att Maxtorn vibrerar jättemycket så jag ska hänga upp den och kanske t.o.m sätta på AAM som ska reducera "seek" ljudet ganska mycket. Seagate supportade inte AAM så det var en annan anledning till att jag inte valde den.

Får se när jag får dem, hur tysta de egentligen är.

Av randomprecision

Nä, min goda gamla pappa har en lägenhet där och han fixar hem grejorna till mig:)

7800GT, A8N Premium etc...:)

Så om ni har kontakter i USA rekommenderar jag båda två av dem.

Av randomprecision
Av randomprecision
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Mr_Mista
jo har gjort de..men de funkade inte heller så jag håller på och formaterar den nu :S men det står att den är 128GB när den ska va 300GB

Läs FAQ: http://forum.sweclockers.com/showthread.php?s=&threadid=23578...

Av randomprecision

Vad var det som lät innan? Ser ut som du har en tyst processor/vga fläkt så det borde inte vara problemet.

Funderar på att isolera min nyinköpta PC6070B Scandinavian med lite mattor men före jag gör det hade jag tänkt att hänga upp hårddiskarna eftersom detta är rejält mycket lättare än att isolera hela chassit.

Av randomprecision

Jag beställde just nästan allt till min nya dator förutom chassit på www.zipzoomfly.com och www.newegg.com. Av dom måste jag nog rekommendera Newegg, så otroligt bra frakt, tog 2 dagar efter jag hade beställt det för att det skulle komma fram...