Inlägg

Inlägg som Dreadwood har skrivit i forumet
Av Dreadwood
Skrivet av Telepati:

Vad heter det Skype som du påstår ringer upp nummer?

Och vadå Viber och nätverk? Det är nummer du ringer, men kan vara aktivt via WiFi, men då sker inga samtal. Röstkommunikation sker endast över telenätet.

Eller hur trodde du det funkade?

Haha, har du rätt om Viber? Kan inte du berätta hur man pratar i en telefon, men över ett nätverk, och inte via telelinjen? Läs på för fan. Nätverk är ex Wifi och man kan inte föra röstsamtal via det, dock kan data överföras. Viber går över 3G och Wifi, men bara det ena kan koppla upp samtal.

Du har helt fel. Skype och viber använder datatrafik för samtal. Sen om det går via 3G eller wifi spelar ingen roll.

EDIT: Som Perb påpekar nedan så kan Viber koppla ett vanligt samtal istället, om man ringer någon som inte har Viber eller är offline.

Av Dreadwood
Skrivet av Millstream63:

Sorry! Svart skärm med prompt reboot .....

Dubbelkolla det som Johan Holm skrev, att du har rätt boot order. Alltså att den försöker boota från skivan och inte disken.

Av Dreadwood
Skrivet av Millstream63:

Det händer inget när du trycker på knappen? Då skulle jag säga att allt inte är inkopplat som det ska. Har du kopplat in strömförsörjning till moderkortet, CPU m.m.? Slagit på strömbrytaren på nätaggregatet?

Av Dreadwood

Vad händer när du stoppar i skivan och startar datorn?

Av Dreadwood

Det finns i inställningarna i Spotify. Gå in i inställningar och skrolla längst ner så hittar du alternativ för att starta automatiskt.

Av Dreadwood
Skrivet av HotShotChinez:

Ja, men det är bättre att skaffa en range extender för då har jag ju både och eller hur? Alltså både wifi och lan kopplings möjlighet

Har du nån länk till denna "range extender" som du pratar om?

Av Dreadwood
Skrivet av HotShotChinez:

Ok så den funkar ungefär som en ''range extender'' bara att den inte har ''wifi range''?

Jag skulle inte säga att den funkar som en "range extender", vet inte exakt vad det är för pryl du menar dock, utan den fungerar som en förgrening. Om du har ett nätverksuttag kan du få flera med en switch.

Av Dreadwood

Koppla ihop ett nätverk

http://sv.wikipedia.org/wiki/Switch

EDIT: Länk

Av Dreadwood
Skrivet av Yorgo_:

Det du fortfarande inte har förstått är att jag INTE söker efter ett usb headset.
Edit: Det där med att alla headsets behöver sladd är också fel, Razers lägger du bara på stativet och det laddar.

Vad är det som är så dåligt med Razers headsets?

Du får tänka på att om du glömmer ladda/använder så länge så att batteriet blir lågt kommer du inte kunna använda hörlurarna om dom inte går att ladda med sladd. Värt att fundera på innan köp!

Av Dreadwood
Skrivet av The Slayer:

Kolla så din Arma 2 version inte ändrades när du installerade Panthera moden. Jag körde 99153 först men efter att ha installerat Panthera hade jag nån gammal version så var tvungen o patcha igen.

Var inne o lirade nyss. Spawnade nära ett helikoptervrak mitt ute i ingenstans. Sprang runt walkers även ute i ödemarken. Är det så överallt på Panthera?
Var tvungen o logga ut för server omstart också. Precis innan jag loggade ut spawnades typ 10 st walkers från helikoptern.. Eh ok?

Crash sites spawnar massor med zombies så runt dem kan det vandra runt en del. Annars spawnar det inte några zombies i vildermarkerna.

Av Dreadwood

Smygarn, synd att du inte har kvar meddelandet om vem som dödar vem. Nu är det ju verkligen så att alla skjuter så fort dom ser någon...

Tyvärr flyter servern på jävligt bra så man vill inte byta men det hade varit roligare om man inte blir skjuten innan man ens har hunnit hitta en pistol.