Inlägg

Inlägg som Tanit har skrivit i forumet
Av Tanit

Tack för svaren, lutar åt en Lenovo. Lär räcka för de behov vi har. Batteritiden och upplösning är viktiga referensvärden för mig.

Ha en bra sommar!

Mvh MM

Av Tanit

Prisvärd tab? Asus zenpad

Hej

Är det här en prisvärd tab? https://www.netonnet.se/art/dator/surfplatta/surfplatta/asus-...

Eller finns det någon annan pad att rekommendera i samma prisklass?

Ha en bra dag!

Av Tanit

Då var det beställt enligt Wedes förslag ovan, fick råd med ett Creative X-fi ljudkort för 429kr också. Tack för hjälpen alla!

Av Tanit

Ny dator-Taurus extrem gamer?

Hej
Ska köpa en ny dator. Är inte så insatt i hårdvara men hittade ett paket på Inet som jag tycker ser ok ut. På det här forumet läser jag att färdiga paket inte är mycket att ha eller att man får mycket bättre för pengarna om man plockar ihop själv. Inets paket kostar 11995 och frågan hur mycket bättre kan jag få för de pengarna. Det är maxgränsen för vad jag kan lägga ut också. Det som finns i paketet är vad jag vill ha i en dator, avseende innehåll alltså med windows 7 osv. Ska också inkludera ihopbyggandet.
Nån som sitter med ett bra bygge för 12 lax. Tack för hjälpen!

Inets paket.
Inet Taurus Extreme Gamer - Inet.se

Av Tanit

64 bits OS är det. Tack för svaren, blir att uppdatera till 3x2gb stickor så småningom.

Av Tanit

i7 920 3 eller 4 gb minne

Är inte nåt vidare med datorer så jag har en undran. En säljare på står att 3gb minne funkar bättre än 4gb till en i7920 för att den går bäst med "tripplar" Fick aldrig tillfälle att fråga så tänkte kolla om nån kunnig här vet.
Vad menar han? Är det så?

Av Tanit

Kör med 2 batterier.
Det var batterilivslängden som var mest förvånande när jag köpte musen för ett halvår sen, trodde jag skulle få byta batterier varannan vecka.

Av Tanit

Har en MX 610. Byter batterier varannan månad och datorn är igång rätt många timmar per dygn. Verkar lite skumt att behöva byta dem varje vecka.
Köper mina batterier på Teknikmagasinet i 50-pack så kvaliteten på dem är kanske inte den bästa, men det verkar inte spela nån större roll för min mus.

Av Tanit

Hade samma problem med min dator. Visade sig att det var minnena som var kassa. Jag testade andra minnen och då var det inga problem att installera xp.

Av Tanit

Nokia 8910 och Motorola Razr V3 svart.

Av Tanit

Dubbla hagelbrakare i Marathon(gammalt Mac spel)

Av Tanit

Jag fattar ingenting, men grymt kul tråd att läsa.

Av Tanit

AO är ett jäkla kul spel. Jobbigt i början dock, tar tid att lära sig. Gått från fr00b till att ha köpt expansionerna. (fr00b=gratisspelare. AO classic är gratis till -07, skitbra) Tyvärr har mitt grafikkort packat ihop så kan inte spela nånting just nu. Rekommenderar definitivt AO.Vafan gratis. Testa!!

Av Tanit

Ljud

Hej
Hur långt räcker det inbyggda ljudkortet på moderbordet. Har beställt ett Abit KN8 Ultra Nforce4. Finns det nån anledning att köpa ett ljudkort? Har inte så stora krav på ljudet förutom att det ska låta bra hehe.

Gott Nytt År