Inlägg

Inlägg som dobermann303 har skrivit i forumet
Av dobermann303

Stilrent

Tänkte på Windows phone när jag såg loggan. Saken är den att Microsoft vill få ihop ett flöde mellan pc, tablets, phones etc etc. Mycket står på spel mellan 3 aktörer i dagsläget. Google med android, Apple med deras iMac iOS samman kopplade cirkus enheter. Smart val av Microsoft att gå ihop med Nokia. Lumian 800 var rätt nice när jag klämde på den. Skönt os. Kommer finnas fler smart enheter än människor i framtiden. Var å varannan har ju redan idag surfplatta, smartphone och en dator. Så tror inte ms kommer ge sig i första taget. Det här är bara början.

Av dobermann303

ser faktist ganska mysigt ut

Av dobermann303

Tror du gör ett mycket bra val där ändå. Har sneglat på en hel del mp3 spelare i veckan och verkar som cowon har lyckats att göra en mp3 spelare som iaudio i7 som håller bra länge både funktions mässigt och stil. Den har funnits ett tag ute på marknaden och inte har det kommit en ersättare heller. Dom är nog rätt nöjda med den själva
Är själv jevligt sugen på en också Tror det blir en när lönen kommer. Hade en X5 förut vilket hade ett fantastiskt ljud. Ångrar lite att jag sålde den. Men, hur som haver. Köp den och skulle du bli sugen på en spelare som är mer snygg utseende så köp den också. Man kan aldrig ha för många prylar.

Av dobermann303

Wubi kört väl från windows ?

Det blev format på hela hddn. Köpte en extern just för backup från dom andra diskar så inget går förlorat så att säga

Av dobermann303

Windows xp på d: sen ubuntu på c:

Hello,

Fick ny hdd här om dan och partionerade upp den i 3. c,d,e. Drog in windows på D: och vad jag kommer ihåg låg d filer på C:. Kan ha varit boot.ini filen. Hur som helst. Finns det ett smidigt sätt att lösa det här på så jag kan välja windows vid boot ?

Av dobermann303

nyhets torka ?

Av dobermann303

Och dom 14% av pc spelen var väl gjorda just för PC i åtanke lr har jag fel? Det e juh multidelen som rockar på en dator. Gör bra spel för multi där mus och tgbord gäller och skit i resten. Wow, bf serien, sims, hf serien incl cs har väl sålt i massor och låt konsol få resten. Vill jag spela mario lr gta, ja då drar man igång konsolen. Spel tillverkarna, Satsa på kvalite lir som funkar bäst på en dator istället så får vi bra lir, ni får våra pengar mot en key och resten öser in på konsol spel fast håller med om att t.ex assasins creed var grymt bättre på el computer så visst. Många har väl tankat det så det är väl ett problem för tillverkarna. Hmm.. Knepigt. Mus och tgbord på konsol blir framtiden. Konsolerna blir hackade som vanligt och folk tankar lir illegallt där istället.

Av dobermann303

djungel.se ? =P

Av dobermann303

Hur ska dom kunna läsa om man vänder på det och använder siffror istället för bokstäver.

Använd brevduvor folket.

Av dobermann303

Vista = Hårddisk aktivitet p

Har varje gång efter en vista installation märkt av att hårddisken(arna) går ner i ett slagt vilo läge och sen spinns upp igen. Vilket medför ett ljud som trappas upp och ett klick på det. Mycket klickande ljud oxå. Är mina diskar körda tro eller är det nåt i vista man kan stänga av ?

Redan stängt av indexeringen, defender, diskfragment köret osv. tacksam för svar.

Av dobermann303

Hoppas piratebay tar det här. . Alla har nån gång kopierat spel av varann och laddat ner en mp3 fil ffs. Börjar bli fjantigt det här. Lagar finns för att brytas ibland oxå. Samhället är byggt som det är och ingen ska bestämma vad jag gör vilket det kommer bli om det fortsätter som det gör. Snart måste man ha pass för att gå ut kl 21:00.

Att dom mutar och fular sig som nyheten skriver är precis som det är IRL.

Visst det är illegalt men utan oss folket skulle inte världen gå runt så något tycke, medverkande och rätt som individ har vi alla för att jorden ska snurra runt.

Skulle vi ge fan i att handla/hyra filmer och köpa musik m.m skulle jättarna rasa och be om förlåtelse.

Att jobba och betala skatt är en helt annan sak. Det gör vi alla. Sverige för mer än 10-30 år sen så var vi en av världens rikaste land om man ser det på ekonomiskt.

. Dom vill ha pengar för deras verk och vi som tankar, ja vi tankar det för att det går. Precis som det går att sitta i en park och dricka bärs. Går det igenom med lag på illegalt delande av warez så är det en käpp i hjulet för vi alla sitter i samma båt. Vilket kommer kosta samhället jevligt dyrt om varje individ åker dit.

Det här crapet är bara för att skrämmas. Man blir förbannad och lessen i ögat när ett par killar som driver en site blir stämda för 600 miljoner "lol?".
Det dom gör är inte olagligt.

+ Alla vill tjänna pengar. TPB får gärna tjäna pengar. Pengar som endå kommer gå runt och runt. Dom måste äta, köpa kläder ?

Av dobermann303

Att tänka innan man skriver eller säger nåt är ungefär som att torka sig innan man går på muggen. AMD FOR LIFE!

AMD/ATI bOYZ cREW.

Av dobermann303

Det kommer rulla på fint. Visst kommer cpu flaskhalsa med resten av systemet men som du skriver själv, uppgraderar man senare så är det ju lugnt. Har exakt setup fast en 4600+ och kan lira alla nya spel utan problem. 8500 poäng i 3dmark06 oklockat med Vista 64 U.

*edit*

Kommer du använda 4 grafikkort ? Annars ta Gigabyte MA-790X-DS4.

Av dobermann303

Fick hem kortet idag. Än så länge så rullar det på bättre än när jag hade nforce kortet.

Kan säga att datorn känns mycket rappare likaså vista . Beställde i samma veva antec 900 och corsair 520w nätagg. Hade innan antec sonata 2. Om det nu gav lite extra krut oxå... Svårt att svara på

Datorn känns hur som helst mycket rappare i vista 64 än tidigare. Kortet är ju gjort för amd+ati och det märks.

Inget dåligt kort alls. Så är du ute efter ett am2+ och inte vill betala 1,5-2k för d extra lull lullet så tveka inte. Jag är nöjd!

Av dobermann303

Är GIGABYTE GA-MA790X-DS4 AM2+ annars ett bra kort ? Kommer troligen inom en snar framtid att köpa ett till så ja. Vill lixom ha ett amd motherboard då det blev ett ati kort istället för ett geforce.

Vill höra om det är ett shjysst moderkort jämfört med m2n-sli deluxe. Funderar på en phenom sen oxå.

Av dobermann303

Ta bort cmos batteriet och flytta jumpern till det läget för att nollställa bioset i nån minut och plugg the batteriet in eller om det jumpen ska till orginal läget först? kommer fan inte ihåg. prova sen och flasha om. Asus update ska inte va ett bra sätt att flasha bios på. bättre flasha via ett usb minne eller cd-skiva. Har inte alla asus kort E.Z Flash ? lycka till

Av dobermann303

asus m2n-sli deluxe eller GIGABYTE GA-MA790X-DS4 AM2+

Sitter på SLI kortet nu och har precis fixat ett ati hd3780 kort. Kommer få ett GIGABYTE GA-MA790X-DS4 AM2+ . Vad tycker ni. Är det en bra uppgradering eller kan jag lika gärna köra på ett tag till med m2n-sli kortet ?
Det najsa med gigakortet är ju crossfire senare.

Av dobermann303

4 PCI-E CROSSFIRE = 4 ST Singel grafikkortsenheter ELLER 2 st dubbel micro enhetsgrafikkort(nano millimeter) go jul från nån, för helvete

Av dobermann303

2 st csrss.exe ?

Hejsan,

Efter en tid att ha blivit mer insatt i säkerhet gällande min dator så har man nu istället blivit über paranoid

Kollade i taskmanager och såg att det är 2 st av csrss.exe som går och det här i vista64. Eftersom det är 64 bitars kanske det är normalt ? Kollade upp vart nånstans dom ligger. Den ena ligger rätt -> windows\system32\

Den andra ligger i C:\Windows\winsxs\amd64_microsoft-windows-csrss_31bf3856ad364e35_6.0.6000.16386_none_b2cbbd5f9f880eae

Är det safe ?

Och winlogon.exe har jag 4 st av när jag söker.

2 av dom är safe, sen ligger dom andra 2 oxå i C:\Windows\winsxs\ mappen.

"\winsxs\" Vad är det för mapp?

Är det lugnt ? Fick igår nåt skit som hette winlogin.exe med mirc icon. Den gick fett veck bort. Sås.

Av dobermann303

Då har man varit och hämtat 3870 från komplett. Satte in det nyligen. Rensade bort dom gamla drivrutinerna. Stängde av burken. In med det nya kortet, installerade Catalyst. Inga problem. + För extra spelen man fick till sapphires edition.