Inlägg

Inlägg som Elvis_z89 har skrivit i forumet
Av Elvis_z89

Plugga till Samhällsanalytiker - frågor?

Bort!

Av Elvis_z89

Min laddare verkar inte fungera? (Zepto)

Tjenare,
jag har lite problem med laddaren till min Zepto 6324W. Den gröna indikationslampan på laddaren lyser, men den laddar dock inte. Jag har provat att ta ut batteriet ur datorn och köra enbart med laddaren, men det funkar inte överhuvudtaget. Jag trodde först att det var fel med datorn så jag provade min systers laddare, den fungerar utan problem!
Kan jag skarva om sladden på något sätt eller förstör jag bara laddaren ännu mer då?
Har försökt få tag i Zepto-support, men garantitiden är ute och deras support är inte så överdrivet bra, har väntat i 2 timmar på telefon nu.

//Mvh Elvis

Av Elvis_z89

Jag förlorade oskulden med en galet ful tjej, får anses vara mitt största misstag! ;D

Av Elvis_z89

Holyfield vs. Valujev - SKANDAL? [boxning]

Tjenare,
såg precis matchen Holyfield mot Valujev och blev mäkta förvånad över att domarna gav matchen till Valujev.
Nu kan inte jag så jättemycket om boxning, men de flesta (inkl. kommentatorerna) tyckte att det var en skandal att matchen gick till Valujev som faktiskt inte ens försökte boxas - han bara stod där stor och orörlig som han är och blev helt utmanövrerad av den smidigare och snabbare Holyfield.
Nåväl, kan det vara så att den har matchen var uppgjord?
Mvh Elvis

Av Elvis_z89

9/11 - Konspirationsteorier?

Tjenare, satt precis och kollade på lite dokumentärer och läste om olika konspirationsteorier angående 9/11.
1/3 av USA:s befolkning anser att allt inte har lagts på bordet och det finns mer bakom "storyn" än vad som framgått hittills.
Tänkte bara fråga vad ni SweClockare tror, har alla kort lagts på bordet och finns det överhuvudtaget en chans att 9/11 kan ha varit ett "insider"-jobb från USA:s sida?

Jag har inga åsikter alls om det här - har velat mellan dom olika teorierna fram och tillbaka i någon timme nu, men kommer inte fram till något. Jag ser inget giltligt skäl till varför USA skulle velat genomföra ett massmord i den skalan som 9/11 var - å andra sidan så är dokumentärerna riktigt, riktigt intressanta och man får sig en tankeställare.

Nåväl, vad anser ni?

Av Elvis_z89

Football Manager 2009 - OTROLIGT SAKTA!

Hejsan,
jag har enorma problem med att få mitt FM 09 att "flyta på" smärtfritt, menyerna känns otroligt sega, likaså matcherna och allting annat - det går som sirap helt enkelt. Jag kan spela alla andra spel exempelvis. BioShock, CoD4 på relativt höga inställningar utan några som helst problem, men FM 09 krånglar enormt mycket.
Någon som har liknande problem och har någon "fix"? Jag har märkt att spelet aldrig använder sig av mer än 59% av CPU:n Aktivitetshanteraren.
Datorn för övrigt är:
Intel Core Duo T7250 @ 2.00 Ghz
Geforce 8600M GT
2 GB DDR
250 GB HDD@ 5200 RPM
Windows XP SP3

Mvh Elvis

Av Elvis_z89

Bytestråd XBOX 360

Såg ett liknande koncept på ett annat forum - folk byter XBOX 360 spel med varandra så jag tänkte att det kanske vore värt ett försök här bland SweClockare?
Nåväl, jag tillhandhåller "Lego Indiana Jones/Kung Fu Panda"-Bundle Pack som jag skulle vilja byta mot något lite nyare, valfritt spel - bara det är kul!

Hoppas att den här tråden inte strider mot reglerna!

Av Elvis_z89

Söka ny linje på universitetet till nästa höst, men vilken?

Ta bort.

Av Elvis_z89

Nätverksbrygga mellan Laptop - XBOX 360 fungerar ej, hjälp!

Bort!

Av Elvis_z89

Nätverksbrygga fungerar ej, hjälp!

Hejsan, jag försöker koppla upp mig på XBOX Live men har dessvärre stött på lite problem som jag inte kan lösa.
Jag har satt mitt trådlösa internet och mitt nätverskort på laptopen i en brygga och försöker på så sätt koppla upp mig mot XBOX Live.
Jag får dock felmeddelande hela tiden där det står att den inte blivit tilldelad någon IP-adress. IP-adressen som jag har när jag kollar i "cmd / ipconfig" är 192.168.1.12.
Snälla, hur ska jag göra för att få en fungerande brygga och koppla upp mig mot LIVE?
Mvh Elvis

Edit: Jag har provat både på stationära och laptopen, på laptopen kan jag inte förnya min IP-adress och på stationära står det bara att IP-adressen redan används! :S

Av Elvis_z89

HTC P3300 Skärm!

Hejsan!
Skärmen på min HTC P3300 har spruckit och går inte att laga, mobilen är praktiskt taget oanvändbar eftersom det är en "touchscreen" och allt man gör med mobilen gör man genom att peka på skärmen osv. (som ni säkert förstår)! Men skärmen har nu gått sönder och det enda stället där jag kan hitta "replacement screens" på är eBay. Problemet är dock att jag aldrig har handlat därifrån och att jag inte har PayPal som många säljer kräver.
Skulle någon här på SweClockers kunna rekommendera en sida inom Sverige som säljer skärmar till en P3300, eller kanske beställa en från eBay så kan jag köpa den av er?
//Mvh Elvis

Av Elvis_z89

Crippa90: Är du verkligen dum i huvudet på riktigt eller vad är grejen?

Du får mer än gärna komma med statistik som säger att ALLA invandrare (för det är väl vad du påstår?) är flockdjur. Inser du hur idiotiskt det låter att kalla individer och människor för flockdjur? Om det nu inte beror på levnadsstandard, uppväxtförhållanden, umgänge osv. att en människa utvecklas till vad den är, vad är det som gör det då?
Jag vet att det till en viss del är genetiskt och att man inte kan göra något åt det genetiska (ännu i alla fall), men förutom det genetiska så är det JUST omgivningen runtomkring dig som får dig att bli den du är. Har du en bra uppväxt och har fått en bra uppfostran så kan du ändå hamna i fel umgängeskretsar och på så sätt hamna i ett liv inom kriminalitet.
Idioterna som mördade Riccardo på Kungsholmen levde alla "jetset"-liv och kolla vad de gjorde - dålig påverkan på varandra, detta skedde TROTS att de växt upp under gynnsammare förhållanden än 95% av Sveriges befolkning!

Jag känner folk som har blivit nerslagna av 10-15 svenska nazister. Innebär det att svenskar är dumma i huvudet och flockdjur då också? Självklart INTE, det finns både invandrare och svenskar som är våldsbenägna men för det generaliserar jag inte alla svenskar och påstår att alla är dumma i huvudet, verkligen inte.

Nej snälla, sluta snacka skit och låtsas som om du förstår vad du diskuterar. Bara det faktum att du kallar invandrare för flockdjur bevisar hur dum du är, och tänk efter innan du skriver något.

Av Elvis_z89

Det betyder väl dock inte att det är fel på ALLA 444.000 datorer, det är säkert bara ett fåtal datorer som det är fel på.
Ungefär samma sak med nVidias 8xxx serie till laptops, tydligen ska hur många grafikkort som helst vara feltillverkade men det är säkert en väldigt liten procentandel som har haft några problem med grafikkorten.

Jag har också fått intrycket att Sony Vaio tillhör "top of the line" inom laptops, så jag tvekar verkligen på att det här är något "typiskt" och vida förekommande exempel.

// Elvis

Av Elvis_z89

Haha, jag tvekar verkligen på att han "skrev en egen drivrutin"!
Kolla så att din bror har uppdaterat alla drivrutiner osv. mitt MoH: Airborne funkar också klockrent i Vista X64.

Av Elvis_z89

Jag gissar på...
"Shadow of the Ninja"

Av Elvis_z89

Jag har i ärlighetens namn aldrig påstått att det överhuvudtaget finns pyramider i Bosnien. Jag undrade bara om de ännu lyckats bevisa deras existens ännu, och hur långt de kommit i utgrävningarna. För jag var där förra året och jag VET att de har grävt ut enorma tunnlar som förbinder de tre så kallade "pyramiderna" med varandra, dock så har jag verkligen inte hävdat att det överhuvudtaget finns pyramider. Jag sa som sagt att det lika gärna kan vara en geologisk tillfällighet som gör att bergen är formade som pyramider.
Något verkar hur som helst finnas begravt under berget.

Och Haricots, evolutionsteorin bygger på att Europa under denna tiden då pyramiderna byggdes hade sin istid. Skulle det vara så att dessa "pyramider" nu existerar (det får man väl reda alltefter att utgrävningarna fortlöper) så blir du faktiskt tvungen att slopa hela evolutionsteorin eftersom den som sagt bygger på att det inte fanns några civilisationer som var kapabla att skapa något sånt under den tiden.
I alla fall så som jag har förstått det, jag kan dock ha fått det hela om bakfoten.

Och ännu en gång, jag säger inte att allt det här är sant - men ifall det skulle visa sig vara sant så småningom så skulle det onekligen vara en enorm sensation, det måste ni hålla med om.

Vore coolt! : )

Av Elvis_z89

Bosniska Pyramider?

Bort!

Av Elvis_z89

Antar att du har Windows Vista installerat?
Vista indexerar väl alla filer efter en ny installation, det kan ta några dagar/veckor att få all indexering överstökad. Kan vara därför!

Av Elvis_z89

Svarta hål?

Bort!

Av Elvis_z89

Borde inte det här strida mot konstitutionen, ett antal grundlagar samt lagar angående personlig integritet? Skulle en sådan här lag kunna gå igenom i något annat EU-land? Och varför agerar inte EU? (om det nu faktiskt strider mot grundlagar och personlig integritet.)