Inlägg

Inlägg som Elvis_z89 har skrivit i forumet
Av Elvis_z89

Sapphire Radeon X800GTO2 HJÄLP!

Hej...
Jag har lyckats överklocka kortet till 530/580 men det ska väl gå att komma upp i högre hastigheter än så? Kortet kommer upp i 70 Grader vid Load så jag undrar om man kan köpa någon bra fläkt som gör så att man kan klocka mera och sänker temperaturen. Undrar också hur man gör en "voltmod" på ett grafikkort, är det komplicerat eller kan man göra det från BIOS?

Av Elvis_z89

Counter-Strike: Source // Låg FPS, HJÄLP!

Hejsan
Jag har ganska dålig FPS på CS:S har jag märkt trots att min dator är helt okej.
Jag har följande datordelar:

Sapphire Radeon X850XT PE
1024 DDR2
Intel Pentium 4 3,5 Ghz HyperThreading
1 x 80 GB IDE
2 x 300 GB SATA
ASUS P5GDC Pro

Men den datorn får jag väl runt 60 - 80 FPS trots att V-Sync är avstängt. Jag kör allt på "High" och har 4x Antialiasing och 8x Anistropic Filtering. Det konstiga är att FPS:en inte blir bättre om jag sänker alla inställningar trots att allt ser mycket fulare ut. Kan man fixa detta på något sätt? =/

Mvh Elvis

Av Elvis_z89

Spelindustrin - HJÄLP!

Nu är det så att jag måste skriva en SO uppsats om "Data/konsoll spel i Samhället". Alltså hur det påverkar ungdomar som spelar det socialt. Om det är positivt eller negativt. Och hur spelrörelsen har vuxit fram så pass snabbt och gått om filmer vad gäller försäljning. Någon som kan ge mig lite ideér eller hemsidor som man kan kolla in? Jag måste skriva en hel del så det är bara ge mig sidor eller ideér som kan vara intressanta.
Mvh Elvis

Av Elvis_z89

HJÄLP! :D

Någon som kan hjälpa mig har fastnat på ett ställe i Tomb Raider - Legend, jag har kommit till stället på Peru (Level 2, 11%) där marken under Lara ramlar och man får fram olika pilar som beskriver var man ska hoppa. Men på den tredje pilen vet jag inte vilka tangenter jag ska trycka in? Någon som vet :/? Please hjälp.

Av Elvis_z89

Hjälp med Tomb Raider - Legend

Jag har klarat 11% av spelet och har fastnat på Level 2 (Peru). Jag kommer till ett ställe då snubben i radion säger att Lara att hoppa och marken under henne rasar och man måste hoppa upp två gånger, sen på tredje gången så pekar pilen åt något skumt håll och jag vet inte hur jag ska klara :/. Någon som kan hjälpa, vilka tangenter ska jag trycka på?