Inlägg

Inlägg som Swedishbanshee har skrivit i forumet
Av Swedishbanshee

Dom har dåligt ryckte i helhet, till exempel det jag tror dom har gjort är att dom har lagt ut detta i förtid för att lura massa folk att beställa sen kommer inte produkten förän prissänkningen.

Av Swedishbanshee
Citat:

Ursprungligen inskrivet av ThunderHawk82
Kan detta stämma ?

3019kr för en Q6600 ---> http://www.netsuperstore.se/catalog/product_info.php?products...

Umm,,, låter lite orealistiskt med tanke på priserna alla andra affärer säljer dom för. Men omöjligt är det såklart inte.

Av Swedishbanshee
Citat:

Ursprungligen inskrivet av GaMeR2K5
Mm har kollat på det. Och ja man kan väl oftatst lita på det? Men det där med tullavgifterna är jobbigt. Försöker få kontakt med tullverket nu så jag kan kolla upp vad det egentligen kommer o kosta att beställa från usa. Blir ju inte direkt billigt. =/

Du kan lita på reputation om personen i fråga har hatt många kunder... du kan inte göra det om han typ har hatt 10-20 kunder...

Tull ska du inte bry dig om be personen du handlar av att märka paketet Gåva (Gift) så slipper du helt plötsligt tullavigfterna.. det är hela poängen.

Föresten off topic, men ville inte göra en ny tråd...

Passar
http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=327440

på Q6600, det borde den eller?

Av Swedishbanshee

Det du ska hålla koll efter när du handlar på ebay är "reputition" där man kan se om folk har blivit lurade av personen i fråga eller nöjda.

Av Swedishbanshee

LAN problem, snabbt svar uppskattas

Hej vi reggat upp oss för ett LAN allt fungerar för alla utom en av oss. Som inte verkar ta imot några paket, men kan ändå pinga hubben... Kan vi få ett snabbt smart svar tack?