Inlägg

Inlägg som XciTeR har skrivit i forumet
Av XciTeR

Hjälp, kontorsdator. Budget runt 5000:-

Hej! Äntligen närmar det sig en uppstart utav mitt företag , och då var det ju det att en bra kontorsdator är på sin plats för att förverkliga detta projekt , den skall mest användas för att surfa,skriva dokument och sånt enkelt. Skall kunna koppla upp mig via wi-fi , hoppas ni kan ge mig många bra förslag till att hitta min perfekta kontors dator!. Budgeten är 5000:- tänkte jag .

Tack !

Av XciTeR

3D Figur, HJÄLP någon?

Hej ! Är så här att jag letar å letar efter någon som kan hjälpa mig med en figur , men hittar inte den rätte så tänkte om någon här har någon erfarenhet av detta ämne då jag är helt utom erfarenhet på detta område . Jag skickar en bild på hur jag skulle vilja att den ska se ut , vet inte hur man lägger upp bilder här via telefonen ?

EDIT! Hoppas ni kan se bilden på denna länk ! http://www.ladda-upp.se/bilder/deugyhawigajzc

Så ser ni hur min tanke är, vill att det ska bli en rörmokar gubbe med rörtång å lite skoj !
Tack på förhand , Daniel

Av XciTeR

iPad - touchpad

Hej! Vet inte alls om denna tråd ligger i rätt tråd men gör ett tappert försök !

Jag har under några dagar försökt att få igång touchpad appen så ja kan styra min Windows vista dator utan några framsteg. Förstått att man behöver vnc vilket jag fixat men får ändå inte igång det. Så någon med erfarenhet skulle väl kunna gå igenom från grund och botten hur man får detta att fungera då jag sökt massa utan att hitta något vettigt!

Tacksam för all hjälp!

Mvh

Av XciTeR

Fråga Angående Tangentbord + mus som slocknar

Tjena!

Min dator står på under natten, När jag vaknat sätter mig vid datorn har mus åch tangentbord slocknat, händer inget. Provat drat ur och sätta i igen men händer igen, leder till att ja får döda datan å starta den igen.. Vad kan problemet vara?