Inlägg

Inlägg som LeonardCohen har skrivit i forumet
Av LeonardCohen

*gråter blod*

inget funkar.

Men du har en fin avatar och signatur fonzeka

Av LeonardCohen

codecjävlar och W98SE som inte är W98SE

Blir tokig och har lust att strypa nåt.

En .asf-fil vägrar fullständigt att spela upp ljudet.

Kör wmp 6.4... går in på windowsmedia.com och ska dra ner ny.. där står det att nya bara funkar med W98SE.. visst, det har ju jag tänker jag. Men ACK... den vägrar installera, kommer bara fram felmeddelande som retar mig genom att säga att den bara kan installera på W98SE och några andra system.

Happ.. letar som galning efter andra spelare men hittar inget som funkar (däremot en massa fina program som installerar en massa spy-/adware utan att installera programet självt.). Letar codecs och drar hem allt jag kan.. inget funkar.

Varför jävlas datorn så med mig?

Vad är problemet? Kan inte dra hem nyare wmp, har dragit hem alla codecs jag kan...

är det bara att slå ihjäl nån microsoftarbetare nu eller?

Av LeonardCohen

FÖR-------ADE fläkt

Har en PIII 800, standardfläns och fläkt. Men fläkten har börjat leva om något så förbenat. Det går inte att vara i samma rum, det kommer stötvis. Ungefär som att datorn gör ALLT för att irritera mig.

Går det bra att helt enkelt plocka bort fläkten? Eller brinner processorn upp då?

Av LeonardCohen

Show that the sum of two independent Poisson variables with parameters (lambda x) and (lambda y), respectively, has a Poisson distribution with parameter (lambda y + lambda x).

Har kört fast helt. Gråter blod snart.

Av LeonardCohen

min skärm!

Sitter här med en Fujitsu Siemens-skärm... 19".. har funkat fint nu i snart 3 år.Riktigt skarp och pålitlig... nu har den börjat krångla dock :(. Stundtals så blir den suddig och sen går det till sig.. sen suddig.. osv.. vad är det som håller på att hända? Grafikkort? Störningar? eller håller skärmen på att dö?

Av LeonardCohen
Citat:

Ursprungligen inskrivet av phreak
Det var den jag inte kom ihåg Tack.

Sen en simpel: n²=8n --> n=+-sqrt(8n) hur blir det?

det enklaste där är att dela med n. Då får du n=8, men då MÅSTE man komma ihåg fallet med noll, man får ju inte dela med noll för då kan lösningar försvinna som det gjorde här, så undersök vad som händer om n=0 när du gör det. Och då får man ju n=8 eller n=0

Av LeonardCohen

ah... ok..

jag får skylla på att jag är dålig på årtal

Av LeonardCohen

raol: jag skrev fel.. skulle ha varit a^n+b^n=c^n..

och som du säger är beviset långt.. men det var väl inte 95 lösningen presenterades? Det var väl ett fel i den versionen? Och den riktiga lösningen kom nåt eller några år efter? Eller så har jag rört till det i huvvet igen

Av LeonardCohen

lösningen på problemet med a^n+b^n= c^n n>=3 ligger väl på en sisådär 100A4 eller vad det nu var.. vill du verkligen läsa?

Av LeonardCohen

vad raol försöker säga är:

1: derivatan är lutningen på en kurva i en viss punkt.
2: Ang. ln så kan man säga att det finns ett tal e. upphöjer du e med x (=e^x) och deriverar (kollar lutningen) så ser du att lutningen har samma värde som funktionen själv (derivatan är lika med funktionen..). Låt säga att du vet att e^x = 18
Och du vill veta vad x är så kan du genom att kolla vad ln för 18 är (=ln(18)). Det värde du får fram (vad det nu är) säger vad x är.. och upphöjer du e med detta tal så får du 18..