Inlägg

Inlägg som bfN har skrivit i forumet
Av bfN

Du kan säga så hära Alla corsair nätaggregaten har sjukt lång garanti, klarar väldigt väldigt hög belastning, jag har ett 550W corsair, och fläkten har inte äns varvat upp, så jag tycker du kan köra på ett 450W eller om du vill ha silent finns ju 400W corsair hoppas det löser sig.

Av bfN

Fläkten kan faktiskt stanna, om temperaturen går under en viss " grad "har jag hört. men tycker ändå fläkten ska snurra sakta även fast den understiger en viss grad, testa ställ fläkten manuellt i "rivatuner" funkade galant med mitt 4850:)

Av bfN

Om du ska välja mellan dom dära 3, skulle jag köpt Gts 250, Men GT 240 har ju GDDR5 minne, så kan det vara snabbare, men av min erfarenhet så är GTS250 väldigt rappt kort, och värd pengarna, du kan ju även vrida upp hastigheterna litegran med hjälp av "rivatuner" Mvh David

Av bfN

Jag tycker Windows7 rullar på bättre än med Xp, dock så har ju ditt system nått år på nacken, men jag tror faktist windows-7an skulle göra mera nytta.

Av bfN

Jag tycker som att det verkar vara en bra setup! I5an kombinerat med 5850 och 4Gig ram! kan ju inte bli bättre:)

Av bfN

Jag skulle faktist satsa på ett Amd/ati system då Skulle kunna länka några komponenter åt dig om det inte vore till allt för mycket skada.

Av bfN
Citat:

Ursprungligen inskrivet av punto
lol AMD ... skräp

Så sjukt onödig kommentar! är väll upp till var och en vad man vill köra med för märke / komponenter.

Av bfN

Jag hade haft kvar dom grafikkorten du har 4890 "crossfire" för dom presterar väldigt bra tycker jag, jag sitter på ett Brutalt överclockat 4830 830/1100 och klarar mig bra på dom spelen jag har testat! så kör på 4890 ett tag till tills du ser att dom inte uppfyller ditt mål !

Av bfN

Jag hade däremot problem med att få bild, och då bytte jag plats på ram-minnena och då funkade det galant! kanske kan vara där det sitter också? men eftersom du har bara bytt grafikkort så ska det ju givetvis funka direkt du stoppar i grafikkortet, Dock så kan du ju få dålig bild "låg upplösning" men bild tycker jag då att det ska ge!

Av bfN

Kolla så att alla kablar är i, speciellt PCI-E Strömkabeln till grafikkortet.

Av bfN

Jag har då bara gått in i bios och stoppa "speedstep" på Enable

Av bfN

Inet.se har fått in 29st 5850 idag 2010-01-08.

http://www.inet.se/artikel/5408584/powercolor-radeon-hd5850-1...

Av bfN

Jag tror att processorn skulle faktiskt flaska, även om den gör det så finns det ju marginaler att leka lite med frekvensen och även minimera flaskhalsandet.

Av bfN

24/7

MULTIPLIER: x20
BCLK: 165
VCORE: 1.184
DRAM Volt: 1,65
DRAM FREQ: 1333mhz "A-DATA"
FREKVENS: 3,3ghz
IDLE: 30c
LOAD: 52c
KYLARE: Zalman CNPS-9700

BENCHMARK/STABILITET

3DMARK 06: 16196
SUPER-PI: 12,128

Av bfN

Jag har Benq 2412 och kan säga dig, bildkvalitén och prismässigt är skärmen sjukt värd pengarna! Det som jag har testat på den är Spel, film och använda den som "tv" och hitils kan jag säga att det är en grym skärm, med knivskarp bild!

Av bfN

Ja God jul allihopa:D

Av bfN
Citat:

Ursprungligen inskrivet av bbx8
Samma fråga.

Jag menar går det att köra på både grafikkort och cpu samtidigt?

Av bfN

Jag antar att datorn går sjukt trögt att köra folding på processorn och grafikkortet, eller om det äns går ? " dator i sign"

Av bfN

Kompisen har en likadan original kylare på sitt 4870, och jag tycker den låter för mycket.. Dock så är jag ganska kräsen men sval lär den nog vara...

Av bfN

Testa byt till äldre drivrutiner, jag tog också hem 190.38 och var bara rackel.. inget funkade, så jag kör på 186.nått och funkar klockrent än! till ett 9800gtx+ "samma som GTS250"