Inlägg

Inlägg som Lapdance har skrivit i forumet
Av Lapdance
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Lajning
Är nog snarare någon slags mjukvarukonflikt på din dator som gör att vissa spel inte fungerar.

lite off topic!! men ändå inne på samma spår tror jag? har problem med mitt GT kort

skulle inte tro det! sitter på ett EVGA 8800gts 320 kort som det går utmärkt att spela "DIRT" på,,, men stoppar du in XFX 8800GT kortet så går det inte ens att spela 1024/768/1440/900,,, så frågan är om det beror på kortet eller `mjukvara´,, kör 169.21(driv) på båda >GT strejkar på högre upplösningar??,, men OBS bara i DIRT kan va ngn bug? men samtidigt konstigt att DIRT skulle ha en bugg gentemot 8800gt korten?(kan styrka detta med en polare som köpte MSI 8800GT oc :kortet(dirt include) han fick exakt samma strul, tråkigt men man får köra dirten på de gamla x1900xtx kortet i tv burken(det funkar bäst)

Av Lapdance

byt agg och dina probs e som bort blåsta

Av Lapdance

Tusen poäng mindre än mig med min AMD rigg och 8GT kortet, jag kör ALLT orört >:)<

Av Lapdance

Jag stötte oxå på ett lustigt!, kanske lite off topic men ändå? problem med miff xfx 8800gt kort,kan inte spela" Dirt " med upplösning>1440-900 med det? men med mitt 8800gts 320 funkar det utmärkt???,,,drivis 169.21? strange! kan bara köra 1024-768 med GT kortet! men det gäller bara Dirt så förmodligen så e det ngn bugg

Av Lapdance
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Pumbi
VARFÖR !!!!! GHAAAAA jag måste ju kanua använda mina 2 st skärmar och crossfire är detta ett skämt eller ?

ska du spela med 2 skärmar eller?

Av Lapdance

Är det ngn som fått till det med grafiken i crysis så det ser ut som demo filmen som släpptes för ett ex antal månader sen?,typ när han är inne i djungeln och spreyar lite?, för där ser det ruskigt snyggt ut! men som sagt det är ju deras egna film.

Av Lapdance

ok... vilken av FS kör du? 02 eller ? kör du gamla FS så blir det inte ett dugg bättre av att byta grafik(gammal grafik motor) typ som att köpa ett 8800gtx till cs 1.6 och sen skrika sig blodig att det vart ju inte bättre!!!.

så om du ska läsa aftonbladet/winrar,(kanske tuffa till det med msn på en gång) behåll det du har, vad har du idag?(grafik) gissar på ett gammalt x850xt)

Av Lapdance

porrigt moderkort, yummi

Av Lapdance

jag har båda dom , är egentligen hugget som stucket! jag upplever 6000:an lite piggare i spel,men i övrigt knappt ngn skillnad.till intels fördel är att den är strömsnålare och lite modernare.
jag har provat att jämföra i 3dm 06 med 8800gt i båda burkarna skiljer ca:800 poäng till 6000 :ans fördel(om det nu e så viktigt ).
båda mina(cpu) är stabila som en MA-1 Abrams Tank .

Av Lapdance

jag håller med blade , det är typ så här det fungerar med båtmotorer!!!gamla jävla båtmotorer som gått 2000000timmar vill folk nästan ha vad dom betalade när dom köpte dom???helt sjukt,finns en kraftig tendens på bärbara oxå som svensson har köpt på elgiganten eller nåt annat smart ställe.dom har köpt en bärbar som bara är skit för överpris och sen tror dom att det räcker med att säga"den kosta13.500 ny" sen duger den knappt till att surfa med(men i mina ögon är den max värd 1500:-).
menar som beg spekulant vill inte jag betala ett överpris för att ngn annan har gjort en mindre bra affär.
fanns ngn som länkade till ett prak tex här,nåt x1900xt kort som grabben bara visar vad kortet kostade som nytt!! och då givetvis det dyraste stället>hoppas att han aldrig får det sålt.
men god jul nu och ett gott nytt år.

Av Lapdance

din cpu är inte trasig/sönder etc.(om din cpu skulle va trasig så får du inte igång nåt)= dead.

Av Lapdance

väntar på n,dojans kommentar!

Av Lapdance

Re: 8800GTS320 vs. 8600GT512?

Citat:

Ursprungligen inskrivet av dvd_www
Ska jag välja 8800GTS eller 8600GT? jag vet att 8800gts är bättre, men är det värt prisskillnaden?

Tacksam för alla svar.

Vad ska du göra??? spela/surfa?, men glöm 86 kortet ! duger till lite film osv.personligen hade jag behållt mitt 7900 kort(det va va du hade va?) istället för ett 86 kort.

Av Lapdance

jag sitter på ett 8800gts 320 0ch ett 8800gt, kan ju bara säga att i spel så är skillnaden knapp märkbar!!!> om man nu inte e ett benchmark freak<
men spel mässigt så skulle jag typ föredra 8gtx sli typ eller ngt liknande för att va nöjd.så folk spring inte benen av er för ett 8gt kort.

Av Lapdance

haha så sant,sitter i ett liknande läge! har 2st x1900xtx kort(dom va dyra och värda en slant förut) men nu får dom ligga så fint i sina kartonger i förrådet.
Men dom går inte att sälja idag,bättre att behålla dom

Av Lapdance

om cpu,n är död så borde inte system gå!!(fläktar osv) då slår den av med automatic på en gång kan jag säga.

Av Lapdance

hehe det är lite kul med såna här trådar,det sitter tekniker och en bunt genier och bygger grafikkort och allt därtill ! och dom flesta på detta forum anser att det dom gör är helt galet?? haha man börjar undra va folk på detta forum jobbar ? NASA eller?.

Av Lapdance

det som låter mest ? måste va Windows default
vilken meningslös tråd på ett OC forum.... och mig varnar dom? snacka om WM i spam,men det är detta som sätter ribban på ett svenskt OC forum!.
typ division 5 (hoppas att jag inte blir avstängd nu) de va ju inte några personliga påhopp eller så? mest en tanke på tråden!.
jag har sagt det förut i en annan topic, killen tar bort ena chassi sidan och upptäcker att datorn blir kallare?????? omg! nobel nästa eller?: snubben frågar om det är bra eller? no comments.
over and out;

Av Lapdance
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Nuukeer
GT är mycket bättre än 8800GTS, i vissa spel är skillnaden natt och dag, i andra inte lika stor, men i alla spel så presterar 8800GT minst lika bra som 8800GTS.

vilket gulligt svar! du kan lika gärna säga så här! ibland regnar det, och ibland inte!!!!, hello?

men om jag fick välja så är 8GT kortet lika självklart som att du kliar dig på pungen varje morgon du vaknar!? har jag rätt eller?(jag vet att du gnuggar dina kulor),

Av Lapdance

allt måste ju vara bättre än gamla ATI fläktar!! finns väl inte ett G-kort som har slagit ATI´S ljudbang eller?