Inlägg

Inlägg som Lapdance har skrivit i forumet
Av Lapdance

haha kan tänka mig hur det va när färg tv:n kom, fy fan va onödigt med färg!! overkill , eller första vinkeln på hockey klubban TOTALT overkill.
gnäll gnäll, undrar vilka som plockar ut fet bilar och jätte villor? alla som gnäller här inne på swec eller dom säljer på oss allt? (tror jag vet svaret på det)

Av Lapdance

[citerar från tråd]
Har ett såpass nytt system att jag inte kan jämföra men jag klarar mig fint med att köra alla fläktar på riktigt låga varvtal. Antec P150 med 2st Nexus Real Silent 92mm i fronten på 5v och en Scythe S-flex som tuffar i ~800rpm där bak. Scythe S-flex i ~850rpm på CPU och Zalman VF900-Cu (ljudligaste komponenten i datorn) på 5v även den. Varmast verkar nordbryggan bli. Idlar runt 49 grader nu.]

fan va det är skönt med vatten!!! spelar lixom ingen roll om det är 45 +grader ute,alltid samma temps! DET är skillnaden mellan LUFT och VATTEN kylt. jag med vatten är inte känslig för höga sommar temps med hög luft fuktighet osv, jag e stabil ÅRET runt, 30idle/48 load cpu/ (X2-6000+)moderboard/cpu- året om OAVSETT väder! min grafik med dubbla X1900XTX kliver inte över 50+ på full load i dagens sommarhetta(hög luftfuktighet), så stoppa denna hysteri med cpu/gpu i med coola neon lights fläktar och skaffa en riktigt kylning istället> typ vatten
+ att det är tyst i rummet/ slipper gå ifrån om det ringer
våga vägra 80/92: fläktar!!!!!

Av Lapdance

Aldric T. en fråga får du dinX2 6000+ gå stabilt i 3.5 ghz på luft?i dom temps(28)
i såna fall vilken bräda använder du?

Av Lapdance

du får nog ställa ner din skärm på laptopen till typ 1024/764 så ska du se att det funkar

Av Lapdance

det är synd, för jag tycker att det är en ganska viktig del i prestanda osv, vore kanon om det fanns ett eget forum för vattenkylning! för varje vecka så är det i allafall 2-3 nya trådar om ( hur ska jag göra/köpa osv)

så låt oss hoppas att det finns kraft nog att få en channel med vatten

Av Lapdance

skulle inte tro det! kommer inte köra en burk på luft mer!! (inte hemma ) på jobbet kanske, men det är väl lättare med luft för dom flesta? idag köper folk ett kit på komplett, sen e det bra lixom(75%) gör nog det,plus nån cool cpu fläkt med lite neon.
jag kör på vatten, men tror inte att det är så inne för ppl på swec här hur man kyler sina komponenter,det är mer hur mkt kan du klocka din core2/fan va AMD suger osv.det är mest flamewars ATI vs Nvidia- AMD vs Intel,dom flesta trådarna slutar bara med fanboys krig, så det är liteeeeeee boring,lägger nån in nåt på sitt galleri så gnäller mest nån finnig fjortis om det. så man kan nog skaffa sig ett pass på playahead snart och snacka dator med nån nysvensk

har jag rätt eller fel?

Av Lapdance

skulle hellre köpa ett beg, X1900XT/X kort för 1500:- och få dubbla prestanda, ingen tvekan ,vrf hålla på med skitkort för 1400-1500:-.
med ett 1900XTX är du och flåsar 8800gts 320 kortet i nacken!! och det är prisvärt för dom pengarna: .: (NU PRATAR VI DX9 alla nvidia fans)

Av Lapdance

kör på intel;n 6000+ är inte nån större upphetsning,
om inte annat kolla denna 3,0 ghz på blocket> http://www.blocket.se/vi/12965719.htm?ca=11_s billigt sooooom fan,grabben e en riktig killer med koll!! förmodligen är det en 754- 3000+ som han tror är en 3,0! om inte annat så är det riktigt billigt

Av Lapdance

har du delat upp din HD ?

Av Lapdance

FX kan du klocka! plus att den tål värme lite bättre än X2 6000, som är ganska begränsad till sina 3.0ghz kanske kan du få upp den till 3.2 stabilt med lite tur.

Av Lapdance

jag fick en heatpipe till min x2 4600, som jag köpte förut,så du borde fått en till denna cpu.

Av Lapdance
Citat:

Ursprungligen inskrivet av z84
Den ende som har 2900 på jobb frågar efter sitt gamla 8800 nästan varje dag. Det tog fyra (4) timmar att få igång crossfire. Och ja killen sitter med dubbla 2900 och vill ändå ha tillbaka sitt ensamma 8800.

Behöver man 4 timmar på sig för att få i gång CF tror jag att felet sitter på ett annat ställe :).

Av Lapdance

Är detta bra pris?

Kolla galningen,har lust att ringa upp snubben och be han fara åt (censur)

tycker synd om den som blir lurad,och vadå alla glada gamers? spela tetris på den då eller!. Fast det kanske ska vara 900:- och inte 9000:-

http://www.blocket.se/vi/12685698.htm?ca=11_s

kanske onödig tråd, men det är alltid kul med beg, priser och hur folk uppfattar vad som är värt nåt och inte.
Personligen skulle jag inte ens ge 500:- kanske 600:- för denna,kanske går att ha diskarna till att lagra familjebilder på.:p

Av Lapdance

men varför jämföra en cpu med 4mb cache mot en som har 2mb????osv ser inte likheterna

nånting säger mig att det inte är relevant!

typ # ska jag köpa en celeron 1.3ghz eller en athlon64 3700+? vilket är bäst!

Av Lapdance
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Nuukeer
du har fått ett mycket bättre kort ja, och den dåliga minneshanteringen i x1900xtx jämfört med ditt nuvarande kort gör att 8800gts klarar av högre inställningar med AA&AF mycket bätre än tidigare generationer.

har inte upplevt ngn dålig minneshantering i/av x1900xt/x mod, då har jag haft en ca: 5-6st av dom.
sitter även inne med 1st 8800gts kort i dag i en av mina burkar,visst kan inte klaga på det kortet men det är ju knappast hästlängder från ATI korten(x1900xtx) som folk vill påstå.
sen är ju 1900 korten från 05 typ och 88 korten från 07 så det suger lite att jämföra dom! tycker jag,blir lixom lite fel.(helt olika kort)

men jag gillar 8800 korten, det är fiiiinna kort

Av Lapdance

exakt så där vart mitt gamla leadtek 6600gt en gång i tiden,inte susning vad som hände? ingen överklock eller nåt bara dog.

Av Lapdance

klart prisvärt!!! dom som går grafik tankar köp!

Av Lapdance

alla är så negativa här!!!
kanske döpa om sidan till underclockers:)

håller med nån som sa nåt i tråden att det finns andra forum om man inte gillar detta,

*besök gärna
* www.fotsvamp.se
*www.fonus.se
*www.kyrkansbegravningsbyra.se

Av Lapdance

Fråga en doja kanske? han har svar på allt:)

Av Lapdance

måste va jobbigt att va n.doja.

skriver ngn svart så säger han vitt eller skriker ngn så viskar han, han måste sitta och försvara sig till 99% i alla trådar! är det då inte bättre att knipa igen lixom, för alla trådar blir ju bara skit till slut(trådskaparen hinner ju typ lessna). i början på en tråd kan det va intresant att läsa-tips-tankar ,från folk men sen kommer en EXPERT som kan allt om precis allt och då blir det veckans pajkastning= då va den tråden bajs.

hur som helst
trevlig sommar

ps hata inte mig nu n,doja