Inlägg

Inlägg som Maddoxswe har skrivit i forumet
Av Maddoxswe

Beställde nu ett 1 gig minne och x1950gt. Får hoppas detta ökar prestandan i mina spel mycket

Av Maddoxswe

Curly jag tackar dig hemskt mycket för ditt svar.

Av Maddoxswe

men jag köper detta grafikkort nu då och uppgraderar med 1 gig minne senare

Hur är det med att blanda minne från olika tillverkare ?

Edit: blev fundersam nu. Ska jag uppgradera minnet med ?
Blir det mycket bättre i spel eller ?

Edit2: Såg nu att jag har 3 ram minne slots. 2 av de är upptagna av 2 512 mb. Vad händer om jag sätter dit en 1 gig minne ?. Alltså så jag har 2 512mb och 1 1gig ?

Av Maddoxswe

Ok men innan jag lägger en beställning. Tycker ni det är ett bra köp och kommer jag märka mycket skillnad ?

Av Maddoxswe

Är det inte powercolor som krånglar mycket ? Eller är det ingen risk då man köper det som en demo produkt och den är testad ?

Av Maddoxswe

OK vill helst inte ha några negativa svar då jag inte är så bra på detta . Ingen som kan svara på hur stor skillnaden är.

Nu kan jag inte spela spiderman3. hackar sönder
Jag kan inte spela Dark messiah might and magic det laggar med.

Löser det sig om jag köper detta grafikkort ?

Av Maddoxswe

Tackar så jätte mycket för svaret men kan du lite mer föklara ? Hur stor skillnad ?

Av Maddoxswe

Märkbar skillnad ?

Hej.

jag funderar nu att byta ut mitt geforce 6800 gt mot http://www.komplett.se/k/ki.asp?sku=329103. Kommer jag märka någon skillnad och är det ett bra kort ?

:
Amd athlon 3200+
1 gig ram

Av Maddoxswe

Nej släppte ingen ip den andra gick som sakt sönder så det vara bara att koppla ut. Och den gamla sladden är 2.5 A och 5 V som den nya men misstänker att den gamla är sönder så jag har nog inte bränt någon komponent i routern. Och jag har väntat i över 30 min med den nya routern inkopplad. Jag har telia 24 och enyxel 660h triple play modem.

Av Maddoxswe

en gång för alla

Hej, nu vill jag att vi löser mitt problem som jag har haft i några veckor.

Det hela började med att när vi surfade här hemma som vanligt så började min d-link 614+ att blinka som det vore julafton. Internet hoppade ut och in. Så jag beställde en ny router . D-link är ju kända för att kasta in handuken. Så läste jag att tydligen ska det inte vara så med d-link 4300 så beställde en sådan. Den kom hem och jag kopplade in den med den förra d-link el kabel men då börjar den blinka konstigt den med (ibland). Så jag testade att koppla in den nya med den tillhörande el sladden och då beter den sig normalt. Men kommer omöjligt ut på internet. Modemet lyser men det ska blinka när man är ansluten till internet men den lyser konstant. Och på våra datorer står det begränsad eller ingen anslutning. Någon som vet vad feler är ?

Mvh Tim

Av Maddoxswe

Hur ställer jag om det ? Farten är inte så viktig bara båda har internet.

Av Maddoxswe

Internet på 2 datorer utna router ?

Går det att få internet på 2 datorer här hemma utan router ? vi har ett modem med många uttag. Jag har 2 nätverksutgångar på min dator. Vi har telia 24 .

Mvh Tim

Av Maddoxswe

Börjar bli less

Tjo.

Trodde min router var sönder då allas internet slutade fungera och routern blinkade väldigt konstigt, så vi köpte en ny router en d-link 4300. Men problemet kvarstår fortfarande . Den blinkar väldigt konstigt när man kopplar in den och ingen dator har internet. Men med den gamla så kan man få 1 dator till att få internet om man håller på att stänga av och på men med den nya så får ingen internet . Vad kan problemet vara ? .

Mvh Tim

Av Maddoxswe

Hjälp med trådlös router

Hej.

Jag ska köpa denna : http://www.webhallen.com/prod.php?id=41609 .
Nu till min fråga, klarar en dlink air plus DWL-520+ nätverkskort att ta emot signaler från denna ? Är totalt nybörjare inom trådlöst internet . Men det borde väl funka bra eller är nätverkskortet bara kompatibelt med dlinks routrar ?

Mvh Tim

Av Maddoxswe

Den står fritt på en hylla i ett kallt rum så det är inte problemet. ska testa en ny switch. tack för svaret.

castor jag använder mig en D-Link 614.

Av Maddoxswe

Problem med nätverk

Hej. När jag kopplar infler än 3 datorer i nätverket så avbryts internet hela tiden. Finns det någon inställning man kan ändra i routern så den tillåter fler anslutningar ?

Vill gärna ha hjälp med detta jobbiga problem då vi avbryts från internet var och varannan minut. Men är det bara 2 datorer inkopplade så funkar det bra. Mvh Tim