Inlägg

Inlägg som em3 har skrivit i forumet
Av em3

Hur löser man problemet med remoten på bästa sätt? Verkar som att det går en sladd från nya stereon som kallas "power control" (enligt manualen) till pin7 där remoten ska va.

Ännu ett problem: Går det att fixa så att stereon inte dör innan man drar ur nyckeln?

EDIT

Av em3

Tackar för svaret. Har precis varit ut i bilen och kollat och jag det finns en sladd i stereon som det står "power/ant cont" på. Gäller bara att försöka lista ut vart den ska gå någonstans antar jag (pin 7?).

Har beställt en stereoram på brl som kommer in i veckan (fanns inte i lager). Denna verkar dock inte ha någon korg, men det följde ju med en till den nya stereon så kanske kan man använda denna när man lyckats avlägsnat den som sitter i nu.

Av em3

Väcker denna tråden till liv igen om det är ok. Har själv precis ryckt ur orginalstereon ur min Saab 9-5 -99 (AS3) och satt i en eftermarknadsstereo, Kenwood KMM-157.

Problem 1: Får ljud i högtalarna fram, i subben och lite grann (ev. filtrerat) i dörrarna bak. Men i hatthyllan är det dött. I inlägg 64 står det något om att "har man originalslutsteg i bilen (AS2/AS3 premium/prestige) så behöver man bara koppla remotekabeln från originalsteget till stereons remote/antennutgång.". Vad innebär detta, måste jag offra radion för att få ljud i alla högtalare?

Problem 2: Dessutom passar ju inte den nya stereon i saabs stereokorg. Har kollat och försökt få ur den, hittills utan att lyckas. Kan man rycka ur och byta den till medföljande på något vis?

Tack på förhand.

Av em3

Jag löste detta genom att installera 64-bitars versionen av 7zip (v9.20). Med 32an funkar inte menyerna.

Av em3

Någon vänlig person som vill dela med sig av en nyckel till mig? Fyllde i den där surveyn för flera veckor sen men har inte fått någon nyckel.

Av em3

Själv kör jag en 4.1 setup med Dynavoice Challenger M-65 EX och en Pioneer VSX-415 förstärkare samt hemmasnickrad 10" baslåda med ett Pioneer bilbas-element. Jag tycker det låter grymt bra. Nypris för detta är väll ca 7000:- Ska dock byta baslådan mot en XTC 12" någon gång i framtiden. Har inget speciellt ljudkort utan kör direkt från moderkortet. Kan rekommendera Fynda.se för den som funderar på att köpa något liknande.

Av em3
Skrivet av joi93:

Tänk också på att dens DPS mot light units är dubbelt så hög än innan, + att den är ännu högre mot armored. Mot bra zerg spelare kommer det bli riktigt svårt att använda terran bio.

DPS'en tycker inte jag är det viktiga med FG, utan förmågan att kunna frysa motståndaren. 4 sekunder är alldeles för lite.

Av em3

Det mesta i 1.3 verkar rätt så najs. Men Infestor förändringarna är ju BS. Visst, lite mer health är väl bra men "missil-attacken", WTF! Nu kommer man ju aldrig komma träffa något.

Khaydarin Amulet kan lika gärna va kvar i mitt tycke. Är det nått som behöver nerfas så är det Colossus.

Av em3

Efter att jag installerade 10.11 skakar bilden i någon sekund när jag loggar in på datorn efter den varit låst. Någon annan som upplever något liknande. Körde tidigare 10.9 utan några problem.

Av em3
Skrivet av zoorex:

Verkar inte som Sweclockerskontot VOID3000 existerar :/

Kollar du igen så är inte Void3000 hans battle.net namn.

Av em3

Går inte rapportera matcher på hemsidan ju. När jag tycker på knappen står det att matchen blivit registrerad men den kommer inte upp på listan. Detta är i alla fall fallet vid försök att rapportera förlutst. Vet inte om det funkar bättre att rapportera vints.

EDIT: Jaha. Det är sweclockers namn som visas på listan. Förvirrande, när det är SC2 konton i menyn.

Av em3

Så här menade jag. Ska försöka förklara lite bättre i ett exempel. Säg att det finns 32 platser i turneringen. 40 personer anmäler sig. 20 Personer spelar i Diamnon/Platinum league och får automatiskt plats. 12 platser finns fortfarande och dessa kvalas till av resterande anmälda.

Av em3

Gillar inte detta. De som spelar lägre än Platinum kommer ju inte ha en chans att vinna turneringen det kan ju vem som helst lista ut. Varför inte skippa kval för Diamond/Platinum och låta oss som är i lägre ligorna kvala om resterande platser i turneringen istället. Då är ju i alla fall chansen större att man inte förlorar varje match man får chansen att spela.

Av em3
Av em3

Jag kommer ju åka på storstryk med denna gruppering känner jag på mig. Har man åkt ur turneringen om man förlorar mot alla in sin grupp eller får man möta en annan grupp?

Av em3

Shuriken#570
Gold 23

Kan nog även dömma några matcher om jag är online och behov finns.

Av em3

^Jag har samma problem. Blizzard fixar det nog förr eller senare.

Av em3

Jag körde också mest Protoss i början. Nu har jag bytt till Terran för jag tyckte det blev så tråkigt att spela PvP hela tiden. Men jag spelar fortfarande Protoss och Zerg emellanåt för lite variation.

Legendary.535 [Silver League]

Av em3

^Samma här.

Av em3

Enligt en blå post i forumet på battle.net så vill dom få igång EU servern innan helgen. Har själv dock ingen förståelse för varför det ska ta så här lång tid. Fungerar det inte vid det här laget så kommer det inte funka den 27:e heller. :/