Inlägg

Inlägg som spirit_ande har skrivit i forumet
Av spirit_ande
Skrivet av Ashzala:

Jag använder standard-appen "klocka" och den verkar sporadiskt helt strunta i att väcka mig på morgonen.

Jag har Stör Ej aktiverat men det har inte varit något problem senaste åren. Någon som har en aning vad det kan bero på? Se exempelbild, notera när bilden är tagen och när alarmet ska ringa, borde inte vara möjligt...

OnePlus Nord 2T 5G
Android 14
<Uppladdad bildlänk>

Samma jävla skit hände mig rätt före jul. Visade sig att en ny androidfunktion installerades i en uppdatering, nåt skit som hette typ digital wellbeing eller nåt i den stil. Den lyssnade hur man sov och sket i att väcka dig när du sov djupt, och ignorerar dina alarm som du hade satt innan uppdateringen installerats.
Resultatet: jag vaknade utvilad, så den delen fungerade ju som den skulle. Tyvärr vaknade jag också en timme efter att mitt tåg gick så det va ju halvbra. 2/5 stjärnor.

Av spirit_ande

Väck mig när den kommer i 21:9 och 38+ tum

Av spirit_ande

Relevant før tråden; https://new.reddit.com/r/ultrawidemasterrace/comments/18s330p...

Road map før LG om kommande paneler. Ær i samma sits som TS, gillar 21:9 men vill ha større och mer hz. Blir att vænta ett år till, och då kanske det också kommit GPU som kan driva monstret man køper

Av spirit_ande

Inte haft sedan 2003/2004.

Av spirit_ande

Inte haft tv sedan 2005.

Av spirit_ande

1099 / månaden för 500/500....men nästa år kostar det bara 990
Bor i Norge och ett stycke utanför storstad, vafan ska man göra liksom

Av spirit_ande

Var i samma val och kval nyss, och landade på kaspersky security cloud, bara för att det är minimalt med styr, och minimalt med resurser som stjäls. Finns säkert "säkrare" därute, men min största motivation var att ha något som gör att man slipper windows inbyggda utan problem.

Av spirit_ande

16000 för gigabyte 3080ti för nån månad sen, vem bryr sig om nån fått det billigare? Man är väl ingen proletär som sitter och vänder på kronorna och blandar sitt diskmedel med vatten för att dryga ut.

Av spirit_ande

En bärbar minidisc-spelare runt 2002, det var ju en fluga som dog på ungefär 25 minuter. Själva ljudkvaliteten och formatet var inte skitdåligt, men att spela in sina skivor tog ju fan lika lång tid som att spela in en kassett.

Måste väl lägga till min blu-raybrännare till datorn också, betalade nog runt 4000 för den i 2007 och använde den säkert 3 ggr.
Inga dåliga produkter i sig, utan mer ogenomtänkta köp från min sida.

Av spirit_ande

Folk som ligger i ytterfil på motorvägen och kör samma hastighet/långsammare än fälten innanför....samma idioter som står i vägen i matbutiken/på trottoarer och andas genom munnen medans dem letar efter närmaste star bucks på sina telefoner.

Av spirit_ande

Brus, jag trodde det var självklart!?

Av spirit_ande
Skrivet av johanandersson:

Jag ställer upp som opartisk testare av ditt grillande, om du vill ha någon objektiv bedömning för att öva.

Så fort gränserna öppnar min vän, jag håller till i grannlandet med oljan!

Har fått dilla på det här konstverket https://prisguiden.no/produkt/morso-forno-ii-323873 , alldeles för dyr egentligen men vafan, är ju en dröm att kunna göra egen pizza och bröd också, så det får gå.

Av spirit_ande

Precis köpt mitt första hus, så ska bygga träningsdel och klättervägg i dubbelgaraget, samt investera i en riktigt nice kolgrill och lära mig grillandets konster på allvar.

Av spirit_ande

Haha 18k, det är första december snart, inte första april

Av spirit_ande
Skrivet av Neon:

Läser man lite om skärmen så verkar det vara samma meck som med Acer skärmen, d.v.s större jobb för att hitta ett bra exemplar och garantin täcker inga pixelfel eller liknande...

Flesta ställen har ju öppet köp 30/60 dagar? Köp den, kolla pixelfel, om den har fel så lämnar du tillbaka för att du inte är nöjd?

Av spirit_ande
Skrivet av superegg:

När dom släpper TI på en gång då är det något som inte står rätt till därför jag inte köpte och priset, så man kunde räkna ut att det skulle komma ett till kort men ändå otippat ändå.

Du får sluta ta massa bilder.

Öh, va?

Av spirit_ande

Får väl slå ett slag för de du hade beställt då, beyer 1990 pro. Köpte dem själv för ett år sedan snart och är enormt nöjd. Stor ljudbild som funkar prima i spel med alla "märkliga" ljud osv, relativt bekväma(jag har dock lite problem under 6+ timmar sessions med tyngden, som gör att det värker lite på toppen av skallen där lurarna ligger emot )

Men overall väldigt nöjd, uppgraderade från ett vanligt gaming headset i 1000kr klassen, och det är natt och dag.

Av spirit_ande

@minefrost:

Om du självklart vet att det är för 1, vad är det då som är oklart?

Av spirit_ande
Skrivet av minefrost:

Är det 12 000kr för båda eller för en? Bjuder 12 000 om det skulle vara båda.

Du missade 1e april med 2 dagar.

Av spirit_ande

Är det dina sovvanor som skal diskuteras?
Dock var inte tråden helt bortkastad, jag fick reda på att ryckepungsvägen finns