Att bygga finurliga datorsystem och visa upp sina verk i galleriet är en populär sysselsättning bland SweClockers medlemmar. Det märks inte minst på den senaste månadens väldiga tillströmning nya album. Bland guldkornen märks allt ifrån en ambitiös grafikkortskylare till en dator i Lego.

Galet vattenblock för Radeon HD 5670


Lordqueak laddar upp bilder på en tämligen unik grafikkortskylare som består av kopparrör och mynt (!). Även om lösningen inte visade sig fungera särskilt bra i praktiken är konstruktionen intressant och bygget imponerande.

Extrem överklockning med elaka frukten


Överklockningsexperten Evil_Ananas är inte rädd om komponenterna utan fortsätter experimentera med extrema klockfrekvenser, bland annat ett försök med Intel Celeron 352 i smått galna 7 820 MHz. Hela galleriet inklusive bilder på fler datorsystem finns här.

Prylgalning med utrymmesproblem


Robbaz kallar sig en riktig prylgalning som visar upp en datorhörna som inte går av för hackor. I ett litet rum huserar en dator som lirar Bad Company 2 i monsterupplösningen 5040 x 1050 pixlar. Ta en titt i galleriet.

The iPC


Medlemmen Tinkin har gnuggat geniknölarna ordentligt med ett projektarbete i skolan där han byggt in en dator direkt i skärmen. Njut i galleriet och förundras av byggloggen.

Chassi av Lego

I/O är på lekhumör och bygger datorlåda i inget annat än Lego, komplett med allt ifrån lysande klossar till fungerande moderkortsfästen. Se och njut.

Alla mästerverk sorterat efter användarbetyg finns givetvis i galleriet.