Trots att det gått över fyra månader sedan lanseringen av Grand Theft Auto 5 för Playstation 3 och Xbox 360 har Rockstar Games ännu inte gett något definitivt besked om spelet även ska släppas till PC-plattformen. Allt mer pekar mot att så är fallet, även om det fortfarande handlar om rykten och spekulationer.

Nu framkommer det att den amerikanska e-handelsjätten Amazon åter lagt till GTA V för PC/Windows i sortimentet, åtminstone på de tyska och franska webbplatserna. Spelet kostar 59,99 euro och sägs fungera med Windows 7 och Windows Vista. Butiken anger dock inget leveransdatum.

Detta är dock inte första gången GTA V för PC dyker upp på Amazon. Innan lanseringen gick spelet att förboka även för persondatorer, men sedan det framkom att Rockstar Games beslutat att endast lansera titeln för spelkonsoler försvann spelet ur Amazons sortiment.

Även om något officiellt tillkännagivande ännu inte skett förutsätter många fans att Rockstar Games förr eller senare kommer att släppa GTA V för persondatorer. Samtliga större titlar i serien har även släppts för PC-plattformen, men i fallet GTA IV dröjde det över åtta månader innan spelet hittade ut från konsolvärlden.

Källa: Techradar.