Minnet ingår i OCZ:s Titanium-serie och finns som en-gigabytesmoduler eller som kitt om två moduler. Modulerna har OCZ:s xtc-kylfläns som är silver till färgen och har små hål för minneskretsarna. Minnena är specificerade till 2,4 volt vilket är väldigt mycket för ddr2-minnen, och det gäller att man har ett moderkort som stödjer denna spänning.

Angående latenserna ligger de på 3-4-4-15 (cas-trcd-tro-tras) vilket får anses som mycket lågt. Det finns väldigt få minnen med en cas-latens (som påverkar mest av alla latenser på ett minne) om 3, vilket gör detta minne hyfsat unikt.

The PC2-6400 Titanium CL3 Edition is available in 1GB modules and 2GB (2x1024MB) dual channel kits. All modules are 100% hand-tested for quality assurance and compatibility and feature high quality, titanium-mirrored XTC (Xtreme Thermal Convection) heatspreaders for the most effective heat dissipation.

Läs mer om Titanium-minnena hos OCZ. Någon prisuppgift finns inte i skrivande stund, men troligen kommer ett paket om två moduler på en gigabyte kosta runt 1 000-lappen.