#fredagspanelen

Fredagspanelen 138: Ryzen Threadripper, Radeon RX Vega och Intel Coffee Lake

Fredagspanelen är tillbaka efter sommaruppehållet, med mängder av godis från AMD:s lansering av Ryzen Threadripper och Radeon RX Vega samt Intels stundande utrullning av Coffee Lake.

Fredagspanelen 137: Intel Skylake-X, Radeon Vega Frontier Edition och SNES Classic Mini

Det är säsongsavslutning för Fredagspanelen och det firas med snack om Intels nylanserade processorer, Nintendos nya SNES Mini och inte minst tidiga prestandasiffror för AMD Vega.

Fredagspanelen 136: Computex, Intel Core i9 avtäckt och AMD RX Vega till sensommaren

Redaktionen har återvänt från hårdvaruparadiset Taipei med massa intryck att dela med sig av, däribland avtäckandet av Intel Core i9 samt kavalkaden av moderkort för AMD Threadripper.

Fredagspanelen 135: Radeon Vega Frontier Edition, AMD Threadripper och Intel Core i9

Jonas och Kenneth tar sig an den senaste veckans nyhetskavalkad från AMD och känner hur världens största mässa för datorkomponenter, Computex, närmar sig med stormsteg.

Fredagspanelen 134: Intel Skylake-X, GDDR6-minne och prat om nya testsviten

Emil och Kenneth tar kommandot när resten av redaktionen jobbar från hemmaplan och går igenom veckans nyheter samt svårigheterna med nya testsviten för grafikkort.

Fredagspanelen 133: AMD Ryzen 5, Radeon RX 500-serien och Nvidia Titan XP

I veckans avsnitt av Fredagspanelen blir det snack om AMD:s nylanserade Ryzen 5-processorer, den uppfräschade Radeon RX 500-seriens grafikhårdvara och inte minst Nvidias värsting Titan XP.

Fredagspanelen 132: Radeon RX 580, Intel Optane Memory och Samsung Galaxy S8

I veckans direktsända avsnitt av Fredagspanelen avhandlar Kenneth och Jonas bland annat läckta bilder på AMD:s kommande grafikkort och Samsungs nya flaggskeppstelefon Galaxy S8.

Fredagspanelen 131: Ryzen 5, programmering i skolan och kemikalieskatt

AMD presenterar Ryzen 5 och havet stormar inom IT-politik. Detta och mycket mer avhandlas när Jacob och Emil direktsänder ett nytt avsnitt av Fredagspanelen.

Fredagspanelen 130: AMD Ryzen, Geforce GTX 1080 Ti och Nintendo Switch

I den första direktsända Fredagspanelen avhandlas AMD:s nylanserade processorfamilj Ryzen. Därtill blir det snack om Nvidia Geforce GTX 1080 Ti och Nintendos dagsfärska Switch.

Fredagspanelen 129: AMD Ryzen får prislapp och Bredbandsbolaget blockerar Pirate Bay

AMD Ryzen får svenska prislappar, läckta prestandasiffror och lanseringsdatum, vilket givetvis måste avhandlas av Jonas och Jacob i senaste avsnittet av Fredagspanelen.

Fredagspanelen 128: AMD Ryzen i mars, Oculus mot Zenimax och fri roaming i EU

Lanseringen av AMD:s processorfamilj Ryzen närmar sig med stormsteg, och blir därför inte helt oväntat ett hett ämne i veckans Fredagspanel tillsammans med Zenimax stämning av Oculus.

Fredagspanelen 127: Intel Kaby Lake, AMD Ryzen och Nintendo Switch

I första Fredagspanelen för året orerar Jonas och Jacob om Intels nylanserade processorfamilj Kaby Lake, AMD:s stundande lansering av Ryzen och Nintendos skeva prissättning av Switch.

Fredagspanelen 126: Oculus Touch, AMD Crimson ReLive och Fitbit förvärvar Pebble

Jonas och Kenneth rasar över uteblivna smarta klockor, snackar nya drivrutiner och blir påtvingade ett grandiost julpynt i veckans avsnitt av fredagspanelen.

Fredagspanelen 125: VR-jul, AMD Zen i januari och SweClockers vinterdator 2016

Emil och Jonas tar en paus från den svarta fredagens shoppinghets för att istället diskutera årets virtuella julklapp, den nybyggda vinterdatorn och de senaste händelserna i testlabbet.

Fredagspanelen 124: Spridningskollen lägger ned, Playstation 4 Pro och Intel Skylake-X

Veckans avsnitt av Fredagspanelen är här, vilket innebär snack om nya värstingprocessorer, nedlagda piratjägare och inte minst färska spelkonsoler från Japan.