#fredagspanelen

Fredagspanelen 131: Ryzen 5, programmering i skolan och kemikalieskatt

AMD presenterar Ryzen 5 och havet stormar inom IT-politik. Detta och mycket mer avhandlas när Jacob och Emil direktsänder ett nytt avsnitt av Fredagspanelen.

Fredagspanelen 130: AMD Ryzen, Geforce GTX 1080 Ti och Nintendo Switch

I den första direktsända Fredagspanelen avhandlas AMD:s nylanserade processorfamilj Ryzen. Därtill blir det snack om Nvidia Geforce GTX 1080 Ti och Nintendos dagsfärska Switch.

Fredagspanelen 129: AMD Ryzen får prislapp och Bredbandsbolaget blockerar Pirate Bay

AMD Ryzen får svenska prislappar, läckta prestandasiffror och lanseringsdatum, vilket givetvis måste avhandlas av Jonas och Jacob i senaste avsnittet av Fredagspanelen.

Fredagspanelen 128: AMD Ryzen i mars, Oculus mot Zenimax och fri roaming i EU

Lanseringen av AMD:s processorfamilj Ryzen närmar sig med stormsteg, och blir därför inte helt oväntat ett hett ämne i veckans Fredagspanel tillsammans med Zenimax stämning av Oculus.

Fredagspanelen 127: Intel Kaby Lake, AMD Ryzen och Nintendo Switch

I första Fredagspanelen för året orerar Jonas och Jacob om Intels nylanserade processorfamilj Kaby Lake, AMD:s stundande lansering av Ryzen och Nintendos skeva prissättning av Switch.

Fredagspanelen 126: Oculus Touch, AMD Crimson ReLive och Fitbit förvärvar Pebble

Jonas och Kenneth rasar över uteblivna smarta klockor, snackar nya drivrutiner och blir påtvingade ett grandiost julpynt i veckans avsnitt av fredagspanelen.

Fredagspanelen 125: VR-jul, AMD Zen i januari och SweClockers vinterdator 2016

Emil och Jonas tar en paus från den svarta fredagens shoppinghets för att istället diskutera årets virtuella julklapp, den nybyggda vinterdatorn och de senaste händelserna i testlabbet.

Fredagspanelen 124: Spridningskollen lägger ned, Playstation 4 Pro och Intel Skylake-X

Veckans avsnitt av Fredagspanelen är här, vilket innebär snack om nya värstingprocessorer, nedlagda piratjägare och inte minst färska spelkonsoler från Japan.

Fredagspanelen 123: Surface Studio, Nintendo Switch och Geforce GTX 1050 Ti

I veckans Fredagspanel varvas diskussionerna kring en ny spelkonsol från Nintendo med snack om färska budgetkort från Nvidia och en minst sagt banbrytande AIO-dator från Microsoft.

Fredagspanelen 122: Geforce GTX 1050 Ti, Google Pixel och Playstation VR

Jonas och Jacob firar in fredagen med mängder av VR-nyheter, en trio spelsläpp och inte minst en massa snack om Google nya flaggskeppstelefoner Pixel och Pixel XL.

Fredagspanelen 121: AMD Vega 10, Geforce GTX 1080 Ti och den nya kemikalieskatten

Rykten om nya värstingkort från både AMD och Nvidia florerar i veckans Fredagspanel. Därtill blir det snack om regeringens kommande kemikalieskatt samt Bahnhofs trollande av Spridningskollen.

Fredagspanelen 120: AMD Bristol Ridge, Apple Iphone 7 och Sony Playstation 4 Pro

I veckans avsnitt av Fredagspanelen blir det snack om AMD:s nylanserade AM4-plattform, tillsammans med brinnande telefoner från Samsung och högpresterande spelkonsoler från Sony.

Fredagspanelen 119: AMD detaljerar Zen, Intel Kaby Lake för bärbart och Battlefield 1

Jonas och Jacob laddar för hösten med snack om både AMD och Intels kommande processorarkitekturer. Därtill avhandlas den senaste tidens piratjakt och betatestet av Battlefield 1.

Fredagspanelen 118: Nvidia Titan X, Radeon RX 480 och mycket mer i testlabbet

Med semestern i backspegeln tar Kenneth och Emil sats för ett nytt avsnitt av Fredagspanelen. På agendan hamnar allt från Nvidia Titan X till kommande No Man's Sky.

Fredagspanelen 117: Geforce GTX 1070, Intel Broadwell-E och AMD Radeon RX 480

Sommaruppehåll eller inte, det är dags för ett nytt avsnitt av Fredagspanelen. Denna gång avhandlas den senaste tidens lanseringar från Nvidia och Intel samt trender från årets Computex.