#miditower

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

25

Be Quiet Pure Base 500 – utmärkt midtower med en större brist

Be Quiet tar plats i testlabbet med sitt senaste chassi Pure Base 500, vilket utlovar låg ljudnivå och hög kvalitet till en pressad prislapp.

35

Cooler Master Silencio S600 – sobert och tystgående chassi

Cooler Masters återupplivade chassiserie Silencio tar plats i SweClockers testlabb i form av modellen S600, där denna ska erbjuda ett sobert yttre samt omfattande ljuddämpning.

I samarbete med Be Quiet
13

Testpilot: Be Quiet Pure Base 500 Window – avskalat och ljuddämpat chassi till rimligt pris

Med ett fönster av härdat glas och ljuddämpning lockar Be Quiet datorbyggare som eftersöker ett tyst chassi till bra pris. Testpiloten Björn Endre testar.

40

Stora datorchassin populärast bland SweClockers medlemmar

Även om trenden mot mindre byggen ökar är det enligt en färsk omröstning i forumet fortfarande de fullstora datorchassina som dominerar bland SweClockers medlemmar.

15

Corsair Carbide 678C – välbyggt chassi med alldeles för hög prislapp

Tyst, avskalat och rymligt är några av ledorden för Corsairs nya chassi Carbide 678C som idag tar plats för en ordentlig genomgång i SweClockers testlabb.

30

Phanteks Eclipse P600S

Phanteks äntrar testlabbet med sitt nya chassi Eclipse P600S, vilket ska bjuda på en genomtänkt inre design samt en uppbyggnad som fungerar för både tystnad och högt luftflöde.

45

Fractal Design Meshify S2 – chassi med fokus på högt luftflöde

Fractal Design tar konceptet högt luftflöde till nya storleksklasser med det nya chassit Meshify S2, där detta ska erbjuda goda expansionsmöjligheter, ett lättarbetat inre och bra ventilation.

29

Be Quiet Silent Base 601

Med ett helt omarbetat inre från sin föregångare tar Be Quiets chassi Silent Base 601 plats i testlabbet med löften om låg ljudnivå och goda expansionsmöjligheter.

30

Phanteks Enthoo Evolv X

Phanteks äntrar testlabbet med sitt senaste flaggskepp på chassifronten. Enthoo Evolv X ska kombinera kvalitetsnivå i den översta klassen med ett välsvarvat och lättarbetat inre.

10

Cooler Master Mastercase H500M

Cooler Masters tredje försök att återuppliva sin populära HAF-serie är på besök i testlabbet i form av Mastercase H500M, vilken bjuder på både flashig ARGB-belysning och härdat glas.

17

Corsair Obsidian 500D

Corsairs Obsidian-serie gör sin återkomst efter ett antal års vila, där miditowerchassit 500D äntrar testlabbet med sidopaneler av härdat glas samt ett öppet och lättarbetat inre.

11

NZXT H700i

NZXT äntrar testlabbet med sitt nya flaggskeppschassi H700i, där det bjuds på bland annat ett intressant nytänk för kabeldragning samt en mjukvarubaserad fläkt- och ljuskontroller.

21

Be Quiet Dark Base 700

Be Quiet breddar flaggskeppsserien Dark Base med ett nytt chassi, som trots mindre yttermått ärver intressanta egenskaper som ett modulärt inre, sober design och hög byggkvalitet.

32

Antec P8

Antec vill tillbaka in på chassimarknaden och satsar därför på ett flertal nya modeller. Bland dessa syns miditowervarianten P8 som idag tar plats i SweClockers testlabb för en genomgång.

14

Cooler Master Mastercase Maker 5t

Taiwanesiska Cooler Master satsar vidare på modularitet med sitt nya flaggskeppschassi Mastercase Maker 5t, och denna gång kryddar de till det med dubbla paneler härdat glas.