#miditower

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

10

Cooler Master lanserar Mastercase Maker 5t – flaggskeppschassi med härdat glas

Cooler Master hoppar på årets hetaste trend på chassimarknaden, där det nya flaggskeppet Mastercase Maker 5t bestyckas med sidopaneler av härdat glas och avancerade ljusfunktioner.

44

Corsair Crystal 570X RGB

Corsair storsatsar på konceptet härdat glas och flerfärgsbelysning med sitt nya chassi Crystal 570X RGB. Modellen tar idag plats i SweClockers testlabb för en rejäl videogenomgång.

125

Fractal Design Define C

Svenska Fractal Design ger sig på kategorin kompakta ATX-chassin med nykomlingen Define C. Modellen tar idag plats i SweClockers testlabb för en rejäl videogenomgång!

27

In Win 303

Taiwanesiska In Win pressar prislappen med sitt nya miditowerchassi 303, där mycket av krutet har lagts på det estetiska med rena linjer som toppas med en sidopanel av härdat glas.

23

Antec lanserar chassit P9 Window

Amerikanska Antec fortsätter sitt försök att modernisera chassisortimentet med den nya modellen P9 Window, där fokus ligger på flexibla expansionsmöjligheter och låg ljudnivå.

20

Deepcool Genome

Deepcool satsar på ett maffigt integrerat vattenkylningspaket och säregna estetiska detaljer med sitt nya chassi Genome, som idag tar plats i SweClockers testlabb.

79

Phanteks Eclipse P400

Phanteks tar sikte på prismedvetna entusiaster med sitt nya chassi Eclipse P400, som trots en pressad prislapp ska erbjuda skyhög byggkvalitet och ett genomtänkt inre.

58

Corsair Carbide 400C

Amerikanska Corsair fortsätter uppfräschningen av sin Carbide-serie med det kompakta chassit 400C, vars 5,25-tumslösa anlete tar plats i SweClockers testlabb.

46

Corsair Carbide 600Q

Inverterad moderkortsmontering och stark fokus på låg ljudnivå är några av huvudnumren för Corsairs färska chassi Carbide 600Q, som tar plats i SweClockers testlabb.

25

Phanteks lanserar Enthoo Pro M Acrylic Window Edition

Chassimakaren Phanteks återintroducerar Enthoo Pro M, som med tillägget Acrylic Window Edition kommer säljas med ett stort akrylfönster för maximal insyn.

17

Bitfenix Pandora ATX

Bitfenix Pandora gör en återkomst i stort format, med både stöd för ATX och massvis med vattenkylning. Modellen tar plats i SweClockers testlabb för en omgång framför kameran.

38

In Win 805

Härdat glas och stomme av aluminium är några av paradnumren för In Wins nya miditowerchassi 805, som idag tar plats i SweClockers testlabb för en ordentlig genomgång.

39

Cooler Master Mastercase 5

Modularitet och uppgraderingsmöjligheter är ledorden för Cooler Masters nya datorlåda Mastercase 5. Jonas granskar nykomlingen i sömmarna med en omgång i testlabbet.

2

Phanteks förbereder Enthoo Pro M

Holländska Phanteks tar plats på Computex med det vattenkylningsvänliga chassit Enthoo Pro M som ska tilltala entusiaster med en öppen insida och pressad prislapp.

15

Cooler Master visar modulära chassit Mastercase 5

Cooler Master går tillbaka till ritbordet och satsar på moduläritet med den nya serien Mastercase som ger användaren fler möjligheter än någonsin att påverka uppbyggnaden av sitt chassi.