Sida 2 av 184212345678926Sista
Efter höstens tillkännagivande är Asus Zenbook UX305 på väg till svenska butikshyllor. På tapeten står två varianter, där den mest påkostade får en matt skärm 3 200 x 1 800 pixlar.
Det blir inte bara nya enheter när Microsoft introducerar Windows 10 utan även ett språng till förstärkt verklighet med hologramliknande objekt och miljöer.
Snapdragon 810 har inga problem med överhettning. Det är LG:s svar på de rykten som cirkulerar kring Qualcomms senaste flaggskeppsprocessor, som huserar i annalkande G Flex 2.
Med ett gemensamt operativsystem öppnas möjligheten att strömma spel från Xbox One till både persondatorer och plattor.
Senare i januari släpps Windows 10 Insider Preview och under kvällen har flera av de kommande finesserna presenterats. På menyn står bland annat ett mer enhetligt gränssnitt, Cortana och webbläsaren "Project Spartan".
Nästa version av Windows blir inte bara ett enda operativsystem för alla typer av enheter utan även en gratis uppdatering för befintliga användare.
Duktiga hemmabyggare kan se fram emot både prestigefyllda utmärkelser och påkostade belöningar när SweClockers i samarbete med Corsair drar igång månadens galleri.
Backupföretaget Backblaze redovisar nya siffror för felfrekvens av hårddiskar under 2014, där nära hälften av en specifik Seagate-modell gått sönder ihop under året.
Processormakaren AMD tror på stor uppslutning bakom plattformarna Carrizo och Carrizo-L, men bredare tillgänglighet av bärbara datorer väntas dröja till lanseringen av Windows 10.
Rykten om överhettning med Qualcomm Snapdragon 810 fortsätter. Nu rapporterar Bloomberg att Samsung helt avstår från att använda processorn i kommande Galaxy S6.
Sida 2 av 184212345678926Sista
Senaste nyheterna

Redaktionens senaste nyhetsrubriker

Hårdvara
Mjukvara
Övrigt
Sortera listan
Filtrera listan
Sök jobb