Sida 2 av 176712345678888Sista
Få skärmar är lika omtalade som nya Asus ROG Swift PG278Q, där en ovanlig kombination egenskaper för gaming är det stora dragplåstret. Nu är dags att sätta nykomlingen på prov i SweClockers testlabb.
Förväntat höga priser på DDR4-minne och hoppet om staplat minne gör att AMD kan fortsätta använda sockel FM2+ med DDR3 hela vägen fram till år 2016.
Efter en längre tids tystnad framgår av nya uppgifter att Googles Youtube-division tecknat ett avtal för att köpa den ständigt växande videoströmningstjänsten Twitch.
Inför lanseringen av Intel Haswell-E och tillhörande plattformar anländer de första minnesmodulerna enligt den nya standarden DDR4 till svenska återförsäljare.
En bild från den senaste betaversionen av Steam-klienten avslöjar att nästa revision av handkontrollen Steam Controller begåvas med styrspak.
I en kupp mot Nintendos svenska distributör, Bergsala AB, har rånare kommit över spelkonsoler och spel till ett värde av uppemot 20 miljoner kronor.
Kontraktstillverkaren TSMC uppges ha inlett massproduktion av processorn Apple A8 för kommande Iphone och Ipad, och väntas snart ha Apple som största kund.
Till hösten är det dags för nästa Assassin's Creed där den franska revolutionen renderas av en ny Anvil-spelmotor, som utlovar både bättre grafikeffekter och smartare AI än tidigare.
Mycket fokus ligger på 4K-upplösning, men bland inbitna entusiaster växer samtidigt intresset för 21:9-skärmar. Nu breddas utbudet med en 34-tummare från AOC med 3 440 x 1 440 pixlar.
Retrofantaster och mobilspelare får ett nytt alternativ när 8Bitdo släpper en trådlös handkontroll med stöd för många plattformar, däribland Android och IOS.
Sida 2 av 176712345678888Sista
Sortera listan
Filtrera listan
Sök jobb