Sida 2 av 188012345678945Sista
Medan hårddisktillverkarna tampas med fallande lönsamhet är det full fart på SSD-marknaden. Samsung är den dominanta aktören och förutspås fortsatt tillväxt.
Över fem år efter introduktionen kommer tillverkningstekniken 28 nanometer från TSMC upphöra som det självklara valet för grafikprocessorer, som går direkt ned till 14 nanometer.
Fler gamingskärmar med AMD Freesync är på ingång. En av dessa är Acer XG270HU, som kombinerar snabb TN-panel med WQHD-upplösning och 144 Hz uppdateringsfrekvens.
En bladformad dator med tre distinkta utrymmen är Cyberpowers senaste skapelse för lyxlirare. I slutet av månaden påbörjas leveranserna av Trinity.
Trots försäljningen av mobildivisionen till Microsoft lurar Nokia på nya mobiltelefoner, som enligt två uppgiftslämnare till Recode anländer 2016.
Speljätten Valve menar allvar med satsningen på virtuell verklighet och planerar att dela ut gratis glasögon till utvalda utvecklare. Nu öppnas intresseanmälningarna.
Koreanska Samsung har tidigare utlovat stöd för AMD Freesync med samtliga 4K-skärmar år 2015, ett löfte som nu är på väg att infrias när inget mindre än fem modeller butikslistas.
Tre av fyra grafikkort är numera ett Geforce, men det har inte alltid varit på det viset. En forumanvändare gör jättejobbet att visualisera kampen om marknadsandelarna.
Det ska vara en liten och lätt stationär dator i år, åtminstone om man får tro Intel, som lägger allt mer resurser på att utveckla kompakta datorsystem.
Grafikkort Radeon R9 390X kanske inte har vad som krävs för att bräcka Geforce GTX Titan X och kommande GTX 980 Ti, varför AMD kan komma att avtäcka Radeon R9 395X2 redan i juni.
Sida 2 av 188012345678945Sista
Sortera listan
Filtrera listan
Sök jobb