Trailers och videor

Thief

Thief 4 eller bara Thief, är det kommande spelet om mästertjuven Garret. En ordentlig trailer har släppts som visar allt som krävs för att bli en perfekt tjuv i skuggornas mörker.

Grid 2

Den senaste trailern för Grid 2 förklarar hur annorlunda europeiska förare är gentemot amerikaner. Därutöver visas flera olika bilar, körstilar och miljöer upp.

Hardware: Shipbreakers

Från skaparna av Homeworld kommer en första trailer för ett kommande strategispel i sann science fiction-anda. Videon visar konceptbilder och inga faktiska scener ur spelet, men lovar massiva landskap med gigantiska krig.

Dota 2 – Rigwarl the Bristleback

Valves satsning på MOBA-genren fortsätter att uppdateras med nya karaktärer, denna gång: Rigwarl the Bristleback. Utvecklarna förklarar karaktärens attacker in i minsta detalj, så att spelare vet vad de kan förvänta sig.

Poker Night 2

I Poker Night 2 samlas Sam från Sam and Max, Claptrap från Borderlands 2, Brock Samson från The Venture Bros och Ash Williams från Evil Dead runt ett bord och spelar Poker. Givaren är Glados från Portal.

Brothers: A Tale of Two Sons

Josef Fares visar och förklarar vad spelet Brothers: A Tale of Two Sons handlar om och hur det kommer att fungera. Videon förklarar hur spelaren ska kontrollera båda karaktärerna samtidigt och även hur svårt det är att knyta en sko med två personer.

Outlast

I en intervju med Kotaku under Pax East förklarar en av utvecklarna bakom det kommande skräckspelet Outlast hur de tar till alla metoder för att skrämma spelaren.

Call of Duty: Black Ops 2 – Uprising

Nästa tillägg till Call of Duty: Black Ops 2 lägger till fyra varierade kartor och ett nytt läge för zombie-entusiaster. En utvecklare berättar vad som gör kartorna unika och vad spelare kan förvänta sig av dessa.