I galleriet visar medlemmarna upp sina senaste projekt och byggen, ofta med betydligt mer än vanliga standardkomponenter. Det syns inte minst i den senaste omgången av tävlingen månadens galleri, där de allra mest imponerande konstruktionerna belönas med priser efter en omröstning i forumet.

zoyadog.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg

Månadens galleri juni 2015

#

Medlem

Galleri

Röster

1

Zoyadog

Odyssey

34%

2

Romoes

Trädgår'n

33%

3

MetallicAcid

Elegance

13%

!

August L

Chernobyl

11%

Som många gånger tidigare är det tuff kamp om första platsen. När rösterna räknas står det klart att Frida "Zoyadog" Bergendals detaljrika minsting Odyssey är galleriet framför alla andra, även om Romoes bjuder på hårt motstånd med ett mycket uppmärksammat bevattningssystem baserat på Raspberry Pi.

Ytterligare en Intel Kitchen-veteran kniper tredjeplatsen, närmare bestämt den välkända moddaren MetallicAcid med aluminiumbygget Elegance, även det en mycket läcker konstruktion i Mini ITX-format.

Tack vare den höga nivån bland månadens deltagare väljer Corsair att fylla på prispotten med ett vattenkylningspaket och dessutom dela ut ett bonuspris, som går till August L och den iögonfallande gamingdatorn Chernobyl. Ett stort grattis önskar SweClockers!

priser.jpg

Vinnarna kontaktas via forumets interna system för meddelanden. Nästa omgång av månadens galleri går av stapeln i september månad.