I november anordnade göteborgarna på Fractal Design en tävling för SweClockers medlemmar, där inget mindre än tolv fick chansen att vinna startpaket för nästa nybygge alternativt ett av två brutala actionspel. Nu har det blivit dags för juryn att utse det lyckliga dussinet!

fractal1.jpg

Tävlingsvinnare och bidrag

Medlem

Bidrag

1

altair4

Den rymmer ju för tusan inte ens ett fullstort modermodem.

2

frankof

Jag vill inte vinna Core 500 förrän domstolen i Kalifornien har avgjort vad som räknas som core's och om man kan förvänta linjär skalning.

3

DanielTech

Jag vill inte vinna för det hade varit trevligare ifall pengarna som vinsten kostat gått till en fin video-recension av Grönalunds alla karuseller. Det skulle vara underhållande för redaktionen såväl som för oss tittare.

4

Dempax

Det skulle vara helt Fractalsvärt och vinna, Jag core'n inte finna ord! Kan ge er 500 anledningar till varför jag inte vill, men sådant utförande är bortom min design.

5

Torkels

Stör mig inte. Som nybliven pensionär räcker det med att mata duvorna och samla frimärken!

6

Joojl

Alla kommer tro att jag langar som extrajobb, familjen kommer att överge mig och jag kommer bli en ensam man.

7

Leiding

Det är inte utsidan av en dator som ger bra aim i CS...

8

rampjesus

Jag vill INTE vinna Fractal Design Core 500 eftersom då måste jag använda den för att bygga en speldator till min tjej så att vi kan spela tillsammans. Snälla, visa lite medmänsklighet och utsätt mig inte för det här. Jag tror att människan är god innerst inne och ni kan nu bevisa det. Tack för visad hänsyn.

9

SUMITOMO

Har en dator med NZXT H440 och ATX moderkort. Skulle jag vinna måste jag kånka ner chassit ända till källarförrådet och pynta för ett sprillans nytt mITX moderkort. Alldeles för mycket jobb och downtime.

10

Milansson

Jag vill inte ha ett Fractal Design Core 500 för då måste jag ta upp plånboken och bygga en ny dator, har redan hänt 2 gånger och borde inte hända igen....

11

tuomi

Min kära fru är en hård förhandlare utifrån krona för krona-principen. Vinner jag detta chassi plus kylning måste jag införhandla ett nytt innanmäte för att matcha utsidan och det blir ingen billig affär. Att min fru då ska få köpa "vad hon nu behöver" för motsvarande peng är ju rimligt. Vad jag sällan räknar med är att detta innebär att JAG måste slänga ut något för att hon ska få plats med vad hon nu köpt, så kan vi inte ha det! Tack för mig.

12

crossmare007

Chassi är överskattat, jag behöver det inte. Jag har mitt bygge på en ugnsplåt under skrivbordet - What could possibly go wrong?

På första plats finns altair4, som inte vill vinna därför att Fractal Design Core 500 inte ens rymmer ett fullstort modermodem. Han får dessutom ofrivilligt den slutna vattenkylaren Kelvin 24. Detta följs upp av frankof, som hellre inväntar ett domslut i Kalifornien än att få ta del av ett chassi och två fläktar Venturi HF-12.

Därutöver märks övriga tio vinnare, som istället för fysiska vinster får spel. Joojl, Dempax, Torkels, Leiding och DanielTech på platserna 3–7 får alla spelet Warhammer: Vermintide, medan rampjesus, SUMITOMO, Milansson, tuomi och crossmare007 på platserna 8–12 får Bloodsports. Ett stort grattis till vinnarna!