Den 28 mars är det dags för den femte upplagan av Inets livestream Megaklick, där det kommer att diskuteras design. Hur viktigt är det egentligen att teknikprylarna vi köper inte bara funkar bra utan också ser bra ut? Eller är design och funktion egentligen oskiljaktiga?

Inet har nyligen uppdaterat sin hemsida med en helt ny framsida och en första version av den nya profilsidan där kunder ska kunna hitta andras recensioner, bildinlägg och aktivitet samt se varandras nivå i kundklubben och lättare hitta svar på sina frågor om produkterna som säljs i webbshoppen.

Design är med andra ord på tapeten hos Inet och därför blir det också temat när livesändningen drar igång på torsdag. Eftersom Megaklick den här gången sponsras av Corsair, Gigabyte och MSI utlovas extra fina erbjudanden. Dessutom blir det tävling med utlottning av ett tangentbord som kommer att byggas live under sändningens gång.

IMG_20240325_133407.jpg

Inet Megaklick #5: Design i fokus

✅ Diskussion om design på teknikprylar
✅ Drops och specialerbjudanden endast under stream
✅ Giveaway av ett Geforce RTX 4070
✅ Tävling med utlottning av custombyggt tangentbord
✅ Häng med på torsdag klockan 17.00!

Hur viktig är design för dig?

Som uppvärmning inför streamen vill Inet kolla hur SweClockers medlemmar ställer sig till design på teknikprylar. Tycker du det är värt att punga ut lite extra för stämningsfull RGB-belysning, färgmatchade tillbehör och rundade hörn? Finns det rentav prylar du valt bort för att de är så hiskeligt fula? Eller tillhör du gruppen som inte kunde bry sig mindre om hur burken ser ut så länge prestandan håller toppklass?

Var med i omröstningen, diskutera och forumet och missa inte livesändningen nu på torsdag klockan 17.00!

I samarbete med Inet

inet-logo-black-RGB.png

Denna artikel produceras i samarbete Inet. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.