Permalänk
Medlem

hade en copperhead för typ 3 år sedan. Den gick sönder alldeles för fort för min smak.

Visa signatur

Define R3 Arctic White, Asus Z97-AR, i5 4690K, CM 212, 16 GB DDR3 RAM, Asus Radeon R9 290X DCUII, Samsung 840 250GB, 840 Pro 512 GB, EVGA Supernova G2 750 W, Windows 10 Pro, O2+ODAC

Permalänk
Medlem
Skrivet av Ration_0607:

Hej är rätt ny här på sweclockers och tagit upp mitt intresse för spel och datorer efter flera års konsol spelande. Har nyköpt rigg och köpte Razers tangentbord och mus modell dyrare, dom var fräcka i design och passade mina kriterier bra.

Men efter en tid här på forumet och lite läsande på gamla trådar höjs alltid ett varningens finger åt Razer. Många säger dom är för dyra för vad man får, andra säger att dom går sönder fort och har dåligt kvalitet.

Eller är det helt enkelt en "min mus och tangentbord är bäst" mentalitet från människor som har andra märken?

Anledningen till att jag frågar är inte för att byta utan för att undersöka hur det egentligen ligger till då jag inte fått några konkreta svar ifrån dom trådar som finns.
Beskriv gärna hur och varför och om ni har varit med om något fel eller missöde med eran utrustning.

Tack på förhand

//Marcus

Jag håller till stor del med. Kvalitén är ofta plastig och rätt dålig, och det är mycket OEM-saker de köper in och sätter sitt razer-märke på (dvs budget-saker från kina de köper och lägger på några 100% på inköpspriset och tjänar sedan pengar.

Undantaget i min värld är Razer DeathAdder som är en mycket potent och bra mus, dock är scrollen dess akilleshäl då den för många efter något år inte alls är så bra och responsiv som den var i början. Detta fick mig att byta till SS Ikari Optical som även det är en toppen-mus. Efter det blev det QPAD 5K som är bland det bästa just nu tycker jag, men delar sin förstaplats med Ace Edge 3200 som är en billigare variant, men som fungerar mycket bra i mitt tycke, och som jag faktiskt använder som "main-mus" nu för tiden.

Visa signatur

Skrivet med hjälp av Better SweClockers
PC: Ryzen 9 5900X | RTX 4080 Super 16GB | G.Skill Trident Z Neo 64GB 3600MHz CL16 | 12TB NVMe SSD - 5TB SATA SSD = total 17TB SSD + Seagate IronWolf 10TB internal HDD | Synology DS920+ w/20GB RAM SHR 48TB
Skärmar: Acer Predator XB323UGX 32" 270Hz 1440p, Asus PG349Q 34" 120Hz 1440p UW, Asus PG279Q 27"
Foto:
Canon 80D & 60D + Canon 17-55/2.8 IS, Canon 10-22, Canon 70-200/2.8L IS II, Canon 100/2.8L IS Macro

Permalänk

Har razer naga och lycosa tangentbord , funkar hur jävla bra som helst. Helt underbara prylar.

Men är man 14 år spelar cs och slänger sina möss i väggen så kan man lika gärna använda en sten till mus.

Tror folk har helt fel bild , jag tycker snarare att razer är bättre än de andra , tex steelseries etc. De beror på hur man behandlar sina prylar , är man galen kanske man inte ska ha elektronik helt enkelt

//Erik

Visa signatur

EMS Design Webbyrå i Stockholm:
http://www.emsdesign.se
Inet Fraktfritt
https://www.inet.se/artikel/6101343/
"Citera för svar/respons"

Permalänk
Skrivet av Nivity:

Finns inget som är fel på razer.
DeathAdder ex är top 3 möss of all time.
Diamondback är väldigt bra mus för rts.

Och dom är inte dyrare än något annat skit ifrån Steelseries,roccat osv, billigare är dom.

Haft min DA sen launch, den fungerar felfritt. Och den har spelats enormt mycket med under den tiden.
Diamondbacken fungerar också fint.

Fattar inte hur folk hanterar sina saker idag.
Massa cs kids som slår sönder sakerna när dom ragar lr.

Deras andra saker är väll sådär.
Men möss kan dom, punkt.

Jag kan ju säga att jag behandlar inte mina möss illa på något sätt utan det är av ren förslitning (ca 8 timmar per dag) som mina möss gått isönder på mindre än ett halvår..

Har nu en Mionix saiph 1800 och den har funkat perfekt sen release!

Visa signatur

Speldatorn: Asus P7P55D EVO | Intel Core i5 750@3,5GHz | 4Gb 1333MHz | 5850 CF | 3x BenQ 2222HDL @ 5760x1080
Servern: ASRock FM2A85X | AMD A8-5600K @3,6GHz | 8GB 1866MHz Corsair Vengeance LP | 8TB Lagring

Permalänk
Medlem

Har själv haft 2 tangentbord, 2musar och ett headset från razer.

Tangentbord 1 är Lycosa som jag vantrivdes med. Det är det dyraste bordet jag haft men också det med sämst kvalitet. Knapparna var helt enkelt riktigt kassa, det gick att vicka på dom ordentligt samtidigt som dom ibland laggade då man tryckte på dom. Hade även headsetsladden brevid touchpaden och ibland så råkade denna glida upp på touchpaden och sänka ljudet vilket var ganska störande. Det drog också åt sig enorma mängder damm. Hade aldrig köpt detta bord igen, inte ens för halva priset.

Tangentbord 2 är Tarantul, detta trivs jag med än idag och tycker det är riktigt trevligt. Det enda jag kan ha synpunkter på är att det är lite väl brett och att extraknapparna är lite överflöd då jag aldrig använt dessa under tiden jag haft det, men vem vet det kanske finns dom som använder dom? Har provat tangentbord i Logitechs g serie hos kompisar men jag tycker inte knapparna är lika sköna trots att likheten är väldigt stor, jag hade aldrig valt ett Logitechbord för detta. Detta bord är definitivt värt pengarna.

Mus 1 Diamondback, denna fick jag byta in 2 gånger tror jag innan jag fick en som fungerade ordentligt. Sladden glappade och detta gjorde att musen helt enkelt inte fungerade som den skulle. Har hört från många vänner och forum att jag inte varit den enda med detta problem så det måste ha varit något problem vid tillverkningen av dom. Dock så fungerar den efter ca 5-6 år av flitig användning och detta tycker jag är riktigt bra då den trots allt använts vid CS spelande och fått sig någon smäll då och då. Den fungerar fortfarande och används av mina föräldrar,det enda som inte fungerar är dioden inuti musen som ska lysa blått. En mus helt klart värd pengarna.

Mus 2 Deathadder, En av dom bästa musarna jag haft. Har aldrig krånglat och är riktigt skön att spela med. Sidoknapparna på denna mus är nog dom bästa jag träffat på hos en spelmus överhuvudtaget. Det enda negativa med denna mus är att färgen är lite känslig, efter långtidsanvändande så blir det lätt fettfläckar men detta är endast bagateller. En mus helt klart pengarna.

Headsetet jag haft från razer är Carcharias och det är troligtvis det bästa headset jag haft ljudmässigt, komfortmässigt och kvalitet på micken. Har ett Sennheiser HD555 nu som kostar några hundralappar mer och ljudet är det inte speciellt stor skillnad på. Dock så följer det inte med någon mick på HD555an vilket är tråkigt. Carcharias hset är dock mycket skönare, ibland fick man ta sig en funderar på om man verkligen hade det på sig eller inte (nej det är inte ett skämt). Det är så otroligt skönt och det sitter endå bra på huvudet. Det enda tråkiga var att ena luran började knastra efter ca 1 års användande så det bevisar väll att inte riktigt alla razers produkter är riktigt 100 när det gäller kvalitet. Dock så hoppas jag inte att detta avskräcker någon från att köpa det då det är ett helt underbart headset.

Skrivet av Ration_0607:

Jag är nöjd men är också orolig för om mina prylar kommer pajja, lite därför jag undersöker om de är ett faktum eller ett tycke. Just nu känns de mer som "när" än "om" dom ska gå sönder. Får väll se annars byts de väll mot något ännu dyrare ifrån Steelseries ^^

Innan du köper en steelseriesmus så tycker jag du ska ta en titt på Qpads mus. Detta är den bästa ergonomiskt anpassade musen jag haft och det är riktigt bra kvalla. Har haft den i över 6 månader och använder den flitigt till det mesta och den ser ut som ny. Färgen är inte ens sliten och glidzen är iprincip orepade. Motståndet då man rör musen är perfekt (kör med qpad matta) och allting är frid och fröjd

Permalänk

Många tankar och tycken om Razer helt enkelt jag tycker dom hittills har funkat bra för mig så tänker inte byta om inget går sönder fortare än vanligt.
Men en sak verkar nästan vara ett faktum, det känns som det mest illa omtyckta märket vad jag har hört och läst om. Vilket är konstigt då många lirar med det.

Permalänk
Medlem

Har haft 2 Diamondback, båda två började glappa efter ett år.. Var något som hade hänt i sladden, vred jag lite på sladden så reagerade muspekaren.

Permalänk
Medlem

Har bara haft en razer produkt hittils. En razer Lachesis, en mus för ca 550 spänn. Funkar skitbra, aldrig haft några problem. Dock aldrig provat några andra av deras produkter än möss.

Visa signatur

Citera för svar!
Har jag hjälpt dig? Klicka på Gilla!
[Galleri]XBMC på Raspberry Pi [GUIDE] XBMC på Raspberry Pi
i7 930 @ 4GHz, 6950, Asus P6X58D-E, Corsair HX750W, 2st Corsair SSD 60 gb

Permalänk
Medlem

Misstänker att det skulle dyka upp liknande svar på en tråd med samma fråga, annat märke. Pro/Cons äre överallt. Gillar Razer själv, men äger inget av det... Däremot tycker jag att de har det fetaste tangentbordet och mus, som jag VILL äga... Ser så snikkt ut. Ja, jag gillar det för att det är super-duper-coolt och snyggt.(Tangentbordet alltså, musen vill jag ha för ergo-formen, perfekt för min hand. Nog för att det är en cool mus oxå:Þ)

Visa signatur

[CHASSI] |Fractal Design R4 Titanium Grey| [PSU] |OCZ ZX1250w 80PLUS Gold| [MOBO] |P9X79-Deluxe| [CPU] |SB-E ICi7 3820| [CPU COOLER] |Zalman CNPS12X| [RAM] |G.Skill 4x4096MB CL11 2133Mhz Ripjaws Gaming| [OS HDD] |OCZ Vertex-4 128GB| [GAME HDD's] |OCZ Vertex-4 2x256GB RAID-0| [STORAGE] |Seagate 2x3TB| [GFX] |MSI GTX 580| [MOUSE] |Razer Mamba| [KEYBOARD] |Razer BlackWidow Ultimate| [HEADSET] |Corsair Vengeance 2000 Wireless 7.1|

Permalänk
Medlem

Upplevt samma sak som TS här på SweC, att det är många som whinar om Razer.
Jag har Lycosa Mirror och Diamondback 3G och har inte upplevt något negativt alls med grejerna förutom att jag inte fått funktionen för att ändra sens "on the fly" att funka. Tycker det är bra grejer, och det finns inget "likvärdigt" direkt, aldrig sett ett annat tangentbord som ser ut som lycosa mirror t.ex.

Visa signatur

#framtiden

Permalänk

För mig är Razer mer show än go då jag haft sönder 2 razer möss. Sen skrytet på mässan att dem släppt världens första gamingtangentbord med mekaniska switchar(lögn) som haft en utvecklingstid på 4! år(skrattretande). Lite för mycket skryt och bs för min smak speciellt när dem inte kan backa det upp med grym kvalitet.

Permalänk
Medlem
Skrivet av zillio:

Jag har dålig erfarenhet av Razer.

Hade en av dom första versionerna och redan då pajjade den (jo efter lite våld) när man slagit musen i skrivbordet.
Men jag tycker en mus ska hålla lite sånt iaf. Min MX518, ms intellimouse 3.0 och G5 tål det mesta

Kanske dags att växa upp och sluta slå sönder saker för att du blir arg över internet?

Visa signatur

Antec Twelwe Hundred | Asus M4A78-E | Phenom 2 x4 940 Black Edition, Corsair H50 Hydro | Sapphire 5870 1GB Vapor-X | Fractal Design 650W | Kingston 4GB 800MHz DDR2 | Samsung SyncMaster P2450H | Apple iPhone 3GS 16GB | Sony PlayStation 3 Slim 250GB

Permalänk
Hjälpsam

Endast personlig erfarenhet av tangentbord.

Först ett Tarantula som hade lite problem med att vissa tangenter behövde tryckas med lite bestämdhet för att ge utslag. Fick den utbytt på garanti utan problem, passade på att byta till en Lycosa.

Måste nog säga att Lycosan är det skönaste tangentbordet jag har haft, lätt gummerade tangenter, stort och halvslaglängd på tangenterna, inte flat eller klassiskt utan mitt emellan. Mycket behagligt.

Pensionerade den när jag fick en G19, men saknar fortfarande det tangentbordet lite då och då.

Visa signatur

Allt jag säger/skriver här är mina egna åsikter och är inte relaterade till någon organisation eller arbetsgivare.

Jag är en Professionell Nörd - Mina unboxing och produkttester (Youtube)
Om du mot förmodan vill lyssna på mig - Galleri min 800D med 570 Phantom SLI

Permalänk
Medlem

Jag tycker närmast att motsatsen än vad TS skriver om gäller, dvs att Razer produkter oftast övervärderas något enormt.
Tycker det verkar finnas mängder med folk som bara testat Razer (speciellt deras möss), höjer upp dem till skyarna och samtidigt igorerar eller är okunniga om alternativen som inte alltför sällan är bättre på många sätt.
Jag har inget emot Razer som så (kör med ett Tarantula keyboard som jag är nöjd med), men tycker att de kan dra lite väl mycket nytta av sin position som ett av de största företagen genom att alltför många bara testar deras produkter och tror att det inte finns något annat.

Visa signatur

Namn : Jesper | Ålder : 45 | In-game namn : iller
Yrke : Matematisk modellerare (finansiell matematik), mjukvaruutvecklare för risksystem.
Utbildning : Doktor i matematik + en del mat-stat, numme och IT-relaterat.

Permalänk
Medlem
Skrivet av JesperT:

Jag tycker närmast att motsatsen än vad TS skriver om gäller, dvs att Razer produkter oftast övervärderas något enormt.
Tycker det verkar finnas mängder med folk som bara testat Razer (speciellt deras möss), höjer upp dem till skyarna och samtidigt igorerar eller är okunniga om alternativen som inte alltför sällan är bättre på många sätt.
Jag har inget emot Razer som så (kör med ett Tarantula keyboard som jag är nöjd med), men tycker att de kan dra lite väl mycket nytta av sin position som ett av de största företagen genom att alltför många bara testar deras produkter och tror att det inte finns något annat.

lol.
Har provat alla möss som finns på marknaden mer eller mindre.
DA (orginal) är fortfarande min favorit, utan tvekan.

Och Steelseries är större vid exposure i min mening, då dom sponsrar precis alla e-sport team som finns typ. Razer har extremt få kontra SS.

Så SS har bra mycket större exposure i gaming världen än vad razer har.

Permalänk
Medlem

Tror alla kan vara överens om att Logitech har överlag bäst kvalitet iaf.

Permalänk

Har en Deathadder Respawn som jag är sjukt nöjd med, känns stadigare än t.ex. 3.0 och mx518 i cs. 4 kompisar har samma mus(vi köpte samtidigt) och alla är nöjda. Lätt den bästa musen av dom jag testat under 500 imo

Visa signatur

Intel Core i5 760@3,2ghz , Gigabyte P55A-UD3 , Geforce GTX 570 , Corsair XMS3 1600mhz cl7 - 4gb , Corsair VX550w , Fractal Design Define R2

Permalänk
Medlem
Skrivet av Nivity:

Finns inget som är fel på razer.
DeathAdder ex är top 3 möss of all time.
Diamondback är väldigt bra mus för rts.

Och dom är inte dyrare än något annat skit ifrån Steelseries,roccat osv, billigare är dom.

Haft min DA sen launch, den fungerar felfritt. Och den har spelats enormt mycket med under den tiden.
Diamondbacken fungerar också fint.

Fattar inte hur folk hanterar sina saker idag.
Massa cs kids som slår sönder sakerna när dom ragar lr.

Deras andra saker är väll sådär.
Men möss kan dom, punkt.

När jag köpte min mus så gick jag i gymnasiet och spenderade således nästan all min vakna tid vid en dator med cirka 50 andra ungdomar som gick samma linje. Det var inte helt ovanligt att vi begav oss till nån labbhörna för att byta sladd på Razermöss åt linjekamrater eller andra elever på skolan, och för skolarbete ska de väl ändå hålla? Du kan inte säga att allt funkar bra bara för att just dina produkter inte gett dig problem.

Det osar fanboy lång väg om ditt inlägg.

Visa signatur

4690k 1.25V 4.8 ghz |16 gb Corsair Plat|Slitmoddat 780TI 1250 mhz|Z97x SOC force|Seasonic plat 750W|Evo 850 250 gb.

Permalänk
Medlem

Om jag vore fanboy hade jag varit som swifty och haft 100% razer.
Jag tycker inte om deras andra produkter något speciellt.
Men DeathAdder är det bästa dom gjort och en av dom bästa mössen off all time.

Och det faktum att dom razer produkter (möss) jag haft har alltid hållit bra.
Antar jag har haft en jädra tur eftersom allt mitt razer fungerat perfekt alltid.

Kan ju även tillägga att dom bekanta som köpt DB och DA aldrig haft några problem med dom heller.

Vill du prata dålig kvalite så kan du ta Explorer 3.0, där kan vi snacka om glapp och scrollhjul problem.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Nivity:

Om jag vore fanboy hade jag varit som swifty och haft 100% razer.
Jag tycker inte om deras andra produkter något speciellt.
Men DeathAdder är det bästa dom gjort och en av dom bästa mössen off all time.

Och det faktum att dom razer produkter (möss) jag haft har alltid hållit bra.
Antar jag har haft en jädra tur eftersom allt mitt razer fungerat perfekt alltid.

Kan ju även tillägga att dom bekanta som köpt DB och DA aldrig haft några problem med dom heller.

Vill du prata dålig kvalite så kan du ta Explorer 3.0, där kan vi snacka om glapp och scrollhjul problem.

Visst, deras senare modeller kanske skärpt sig men jag måste ändå säga att om du inte haft problem med deras tidigare möss så har du haft en väldig massa tur. Det var nämligen mer eller mindre regel på att sladden började glappa på deras första optiska möss, folk skyllde på en hel massa annat som trasig mjukvara i musen och dylikt och därför vart det nog inte så uppmärksammat.

Jag menar inte alls att vara otrevlig, kanske borde du köpa en trisslott med tanke på din tur?

Visa signatur

4690k 1.25V 4.8 ghz |16 gb Corsair Plat|Slitmoddat 780TI 1250 mhz|Z97x SOC force|Seasonic plat 750W|Evo 850 250 gb.

Permalänk
Medlem

Otroligt nöjd med min Deathadder, skön passform och sido-knapparna är perfekta. Bästa musen jag nånsin haft! Kan inte säga samma sak om mitt Lycosa tangentbord.

Ibland när man spelar så kan t ex. karaktären börja gå åt höger automatiskt samtidigt som "D"-tangenten slutar funka. Händer inte ofta men problemet borde inte finnas för ett tangentbord som kostar så mycket som det gör. Har aldrig haft det problemet sen jag laddade ner senaste drivisarna dock.

Visa signatur

Gigabyte GA-890GPA-UD3H | PhenomII 965 BE | Powercolor HD4890 |
A-Data 4GB 1600MHz | 2x Western Digital 500 GB i Raid0 |
Corsair VX450 | LianLi Lancool PC-K56

Permalänk

Härligt att alla är engagerade och berättar mer om hur dom känner och varit med om. Jag håller med Highspeed om att dom skryter väldigt mycket och inte verkar vara så långt före (även lite efter) konkuransen.
Men kan inte låta bli att tycka om deras design och stil, man är väll ett sånt där äkta köppucko innerst inne helt enkelt ^^

Permalänk
Medlem

har haft min deathadder i 2 år nu och jag har tappat den ett antal gånger påväg till lan och så och den fungerar hur bra som helst fortfarande. Har dock hört lite skumma grejer om deras tangentbord. Tycker att deathaddern är värd sitt pris då den är snygg/håller bra/ och sitter som gjutet i handen.

Permalänk
Medlem

Haft en del Razermöss.

Boomslang 1000
Diamondback
Copperhead
Deathadder (2st Rev 1 och nu Respawn)

Alla har gått sönder efter lite våldsamt användande, däremot har mina Deathadders sakta men säkert gått sönder av sig själva. B la så har sensorn börjat 'hoppa' och knapparna dubbelklicka, min Respawn har jag haft i snart ett år och den fungerar fortfarande.

Visa signatur

“More Human Than Human”
kniffswelt

Permalänk

Vann mitt Razer Tarantula för ca 3 år sen på DH Winter, har slagit i de i princip varje dag och det funkar fortfarande kanon. Har inte haft några som helst problem. Om det skulle gå sönder så skulle jag utan tvekan köpa ett likadant, sjuk hållbarhet och det skönaste tangentbordet att skriva på imo.

Efter att min IE 3.0 gick sönder så köpte jag en Razer Deathadder, samma sak där. Inte ett enda problem so far, haft den över ett år nu och det är den skönaste musen jag använt!

Deras headset tycker jag har varit för dyra och fått rätt dålig kritik, har själv inte testat nåt Razer-headset men deras andra gamingprylar är riktigt bra.

Visa signatur

HTPC: Late 2014 Mac Mini
Bärbar: Mid 2012 MacBook Air

Permalänk
Medlem

Har själv aldrig ägt en razerprodukt, men många polare gör/har gjort det.
En polares Diamondback fick scrollhjulet pajat efter några år, men det får anses ok då den tappats flera gånger.
Sköter man bara om sina prylar och undviker att göra dem till offer för CS-rage så bör de hålla länge, det är min sex år gamla Logitech MX518 ett bevis på.

Visa signatur

R5 3600 | Sapphire 5700XT Pulse | B450-F Strix | 2x8 Corsair 3000MHz | Seasonic Prime 650W | FD Meshify C | BeyerDynamic DT-990 | Nintendo Switch | Steam Deck | PS5 | 12TB HP Microserver | MacBook Air M1 | Linux

Permalänk
Medlem

Jag gillar min deathadder starkt, min gamla diamondback gick sönder relativt snabbt dock..

Det känns lite som att mellan produkterna så kan kvalitén variera rätt starkt, deathaddern är iaf skönaste musen jag har använt utan minsta tvekan, har inge erfarenhet med några av deras resterande produkter, en kompis till mig klagade på deras headset iaf att kvalitén var dålig, han köpte sen steelseries och var sjukt mycket mer nöjd.

Vad jag förstått det själv så kan själva tillverkaren av produkten variera på razer produkter, razer används bara som ett "brand" medans själva företaget bakom den varierar? (kan ha fel dock) detta skulle kunna förklara väldigt varierande kvalité på deras produkter.

Visa signatur

AMD Ryzen 7 7800X3D | Noctua NH-U12A | Gigabyte B650 Aorus Elite AX | Corsair 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 Vengeance RGB | PowerColor Radeon RX 6800 XT 16GB Red Dragon | Fractal Design Torrent Compact | Seasonic Prime GX 1300W | MSI Optix MAG274QRF-QD + HP ZR24w | WD Black SN850X 2TB | Windows 11 Home 64-Bit |

Permalänk
Medlem

de ända jag vet om razer.. eller den enda egna erfarenheten jag har är :
1 skräp headset sitter dåligt, är obekväma och har ohyggligt höga priser
2 tangentbord som aldrig fungerat ordentligt utan bara haft drivrutinsbekymmer

Permalänk
Medlem

Äger både mus och tangentbord från Razer och ser absolut inget negativt med dessa produkter.

Musen är en Razer Death Adder som ligger på en Steelseries musmatta, helt perfekt för alla FPS spel.
Tangentbordet är Razer Lycosa och fungerar helt perfekt, väldigt bra när man sitter mitt i natten och spelar eftersom det lyser blått.

Visst är de oftast dyrare än liknande produkter, men du får produkter som är av väldigt bra kvalité.
Men om du behandlar dina produkter varsamt (som ovan säger), som man alltid borde göra så fungerar de riktigt bra!

Funderar även på att skaffa ett Razer headset men lutar också mot Steelseries

Visa signatur

AMD Phenom II X4 925 @ 3,02 Ghz | ATI Radeon HD5770 @ 1GB | RAM 4GB DDR3 1600Mhz | Xion AXP 500W | Lexa S | Razer DeathAdder | Razer Lycosa | Steelseries 9HD

www.fredrikweb.se

Permalänk
Medlem

Jag har en Deathadder. Jag köpte den för formen och att jag tyckte den låg skönt i handen. Har haft den i 2 år nu och den håller fortfarande i sig utan några skavanker.

Jag har även en IM 3.0, dock så gillar jag inte (bävar för attackerna nu) sidoknapparna på denna. Då dessa känns plastiga och dåligt konstruerad. I övrigt väldigt skön mus.