Rösta om Årets datorbutik 2011!

Permalänk
Medlem

Pingvinstängerna avgör!!! Har inte haft nå problem än så jag behövt använt supporten men snabba leveranser, bra sortiment, bra priser, fraktfritt och bra sida

Visa signatur

Quadro användare inom CAD/CAM med fokus CAM.
Personligt OC rekord: 5.41GHz @ i7 2600K --- http://valid.canardpc.com/2kkg6k

Permalänk

Cdon pga nästan alltid billigast, snabb frakt och aldrig varit några problem för mig! Även testat inet och komplett, samma köpupplevelse men dyrare.

Permalänk
Medlem

Dustinhome är det ställe som jag köpt mest prylar ifrån, vilket främst har att göra med att jag har studentrabatt och gratis frakt. Webhallen gillar jag verkligen som butik, men tyvärr är det alldeles för ofta sakerna är dyrare där än andra ställen, vilket är synd. Inet är riktigt bra också, men jag stör mig ofantligt på att sakerna är dyrare i butik.

EDIT:
Komplett är också en bra butik, men har tyvärr alldeles för dyra fraktpriser och tar betalt för att själv hämta ut prylarna i deras lager. Värdelöst.

Permalänk
Medlem

Röstade på Komplett.se jag.

Beställt 3-4 komponenter och ett par lir därifrån det senaste året och allt har kommit fram inom utsatt tid, som oftast är så snabbt som 1-2 arbetsdagar. Allt har också fungerat som det ska så därför får Komplett.se min röst i år!

Blir dock att spana in Inet mer nu när så många tycker den är årets shop, kanske kan hitta nåt fynd?

Permalänk
Medlem

Har handlat från Alina dom senaste gångerna och är extremt nöjd. Bra priser, supersnabb leverans + godispåse i paketet!
Kan inte annat än ge min röst till dom i år.

Visa signatur

FD Torrent | Z690 Formula | i7 12700K | 32GB DDR5 | GTX 3080 Ti | STRIX 850W | PG279Q

Permalänk
Medlem

Dustin! Otroligt bra service och studentrabatt

Permalänk
Medlem

Min röst går som andra år till Dustin, dom har åter igen visat att deras service slår alla andras med hästlängder.
Både vid återköp och returhantering.

Sådant värderar jag mer än något annat (priserna har varit samma pris som inet också så)

Inet stark 2a för mig.

CDON en liten uppstickare även om deras service (utanför edin här på swec) behöver skärpas till lite.

Dessa omröstningarna på Sweclockers börjar kännas lite meningslösa dock
Inet kan inte förlora då alla medlemmar alltid länkar saker ifrån inet vid ex köpråd osv.

Bara skippa omröstningen och säga grattis inet direkt

Permalänk
Medlem

Det är ju inte ens någon mening att köra den här tävlingen.

Permalänk
Medlem

röstade på inet då jag köpte hela min dator direkt i butiken i delar och det blev bara 19 kr dyrare än om jag hade beställt det från internet.

Fortsätt med lika billigt på internet som i butik!

Visa signatur

Chassi: Corsair 4000D AIRFLOW | Moderkort: ASUS Prime Z790-P WIFI | Processor: Intel Core i7 13 700k 3.4 GHz | Processorkylare: Arctic Liquid Freezer II 280 A-RGB | RAM: DDR5 Corsair Vengeance 32 GB 5600 MHz | Grafikkort: Gigabyte GeForce RTX 4080 Gaming OC - 16 GB | Nätaggregat: NZXT GOLD C 1000 W | Hårddisk | WD Black SN850X 2 TB Gen 4

Permalänk
Medlem

Röstade på Cdon för deras kanon support med Edin i spetsen och bra priser och snabba leveranser.....Alina tog 2 veckor och leverera mina saker och fick dom enbart för att ja ringde chefen i Uppsala som skällde ut personalen i Östersund så där blir de nog inte så mkt köpt av mig igen och dom kände ointresserade.

Visa signatur

Chassi: Ssupd Meshroom S V2, Moderkort: Gigabyte Aorus X570I Pro Wifi, Processor:Ryzen 7 5800X3D , Cpu kylare: EK-AIO Elite 280 D-RGB Minnen Gskill Ripsaw 16 Gb Cl16 3600 mhz,Startdisk:SSD Samsung 970 Evo plus 1 TB , Grafikkort:PNY RTX4070TI Super Verto Oc PSU: Corsair SF850L Skärm: ASUS ROG Swift PG278Q Tillbehör: Logitech G903 & Funk KB460 , Logitech Z520 datorhögtalare.

Permalänk
Medlem

Har endast använt mig utav inet, komplett och webhallen. Det verkar som att komplett har större sortiment men det kanske endast gäller radeon kort. Inets snabba utskick är ju gudomlig. Att vänta på att komplett skulle skicka ett paket till deras service point kändes som en evighet.
Gillar webhallen men deras kundtjänst mail är ju värdelös. Ibland får man inte ens ett svar.

Visa signatur

:: Asus P8Z68-V Pro :: i5 2500K 3.3 (4.5 OC) :: Noctua DH-14 :: G.Skill 8 GB 1600Mhz Ripjaws X Perfomance :: Corsair AX 850W :: NZXT Phantom ::

Permalänk
Medlem

Hade inte en aning om att CDON sålde dataprylar förens nu! Verkar ha bra priser, så nästa gång ska ta en koll där innan jag kollar Inet/Komplett.

Har bara beställt från Inet i år, så det va inte så svårt att rösta. Bra priser, bra utbud o frakfritt! DOCK så tog det fasen tre dagar för dom innan dom ens började plocka min beställning! Lite dåligt :/

btw, visst fasen blir SweClockers-medlemmar mutade med frifrakt från Inet! Men det e ju dumt att klaga

Visa signatur

AMD PhenomII X6 1090T | Gigabyte GA-990FXA-UD3 | Kingston DDR3 HyperX 1600mhz 4gb | ASUS GTX570 1280Mb | OCZ SSD Agility 3 120Gb + Samsung 1Tb | Fractal Design Define R3 | Antec VP550P

Permalänk
Medlem
Skrivet av lang666:

Ärligt varför röstar ni på inet?
För att dom har högsta priserna på nätet?
För att dom har värdelös kundservice?
För att du sparar 49 kr i frakt om du handlar för 500?
När du egentligen förlorar på rutten service och höga priser.

Kan inte hålla med dig..
Kollar man på prisjakt.se så ser man ju att Inet ligger bra till där.. Knappast värdelös kundservice.
Inte många affärer som har fri frakt..

Permalänk

Webhallen, helt enkelt eftersom jag (till skillnad mot alla andra här verkar det som) har dåliga erfarenheter från Inets support. Däremot fick jag lämna tillbaka Windows 7 till Webhallen mer än en månad efter att jag köpt det, trots att de egentligen bara har öppet köp i typ en vecka. Var inte ens några frågor, han bara tog emot den och fick tillbaka pengarna på kortet efter några dagar. Paketet var ju helt oöppnat, så det fanns ju ingen anledning att inte ta emot den, men känner mig tveksam till om det funkat med Inet. Kanske om jag varit i en butik, men någon sådan har ju inte Inet i närheten av Linköping. Nästa gång jag ska köpa något blir det Webhallen, utan tvekan.

Permalänk
Medlem

Inet.se går min röst till. Alltid snabb och smidigt leverans. Skönt också att kunna gå till en fysisk butik och handla, även om det i vissa fall är något billigare på Komplett.se

Tycker dock Komplett.se funkar väldigt bra dom också, dom har fina erbjudande ibland tex.
Sen tycker jag CDON / Webhallen / Dustin är väldigt trevliga och ha att göra med.

Komplett borde ju skaffa en fysisk butik dom också tycker man, Inet verkar tjäna på det, då många säkert är som jag och ibland vill ha den personliga servicen och kunna känna på sakerna innan man köper.

Permalänk
Medlem

Komplett. Jag söker en proffsig butik som kan hantera kunder som kräver lite mer än snabba leveranser. Enligt min mening är Komplett den enda som har kunnat tillgodose mina behov på den fronten.

Visa signatur

Dekadens

Permalänk

Skräll att Inet leder! <3

Permalänk

Dustin fick min röst, främst för att de har konkurrenskraftig prissättning, gratis frakt för studenter och ett brett sortiment. Om de likt Inet skulle erbjuda Sweclockers medlemmar fraktfritt över ett visst belopp tror jag de skulle vara ännu populärare, och antagligen tjäna i längden på det.

CDON.com, Inet.se & Komplett.se är andra återförsäljare jag gärna handlar hårdvara hos.
(I övrigt förstår jag inte varför Komplett & InWarehouse båda finns representerade, samma lager, samma priser, samma personal).

Permalänk

Inet, men jag har gjort många bra fynd på Netonnet i år.

Permalänk
Medlem

Inet all the way!

Visa signatur

ASUS Maximus Gene V -//- Intel Core i5 3570K 4,2GHz -//- 24GB Corsair Vengeance DDR3 1600MHz
ASUS Geforce GTX 970 STRIX -//- 256+128GB ADATA SSD / 3+2TB WD Black -//- Silverstone Temjin TJ08

Permalänk
Medlem

Efter att ha varit en trogen Komplett handlare de senaste åren har jag mer och mer gått över till Inet och Webhallen. Bredare sortiment i min smak och fler valmöjligheter. Sedan är ju jämförelsefunktionen hos Inet överlägsen, deras sida är snabb och funktionell och väldigt lättnavigerad. Enda jag stör mig på är att överhuvudtaget behöva se deras Taurus skit som mer påminner om en leksak från ToysRus än en faktisk dator.

Min röst hamnar på Inet i år.
Andraplats Webhallen, tredje Komplett men CDON är på välförtjänt uppgång, skulle inte bli förvånad om CDON kliver in i Top 3 nästa år och petar ut Komplett som blivit alldeles för bekväma och tråkiga.

Permalänk
Medlem

Jag tycker faktiskt Artur på Coolingstuff.se förkärnar en röst plats. D:
Även fast han inte har så mycket "data komponenter".

Visa signatur
Permalänk
Skrivet av DevilRoze:

Inte många affärer som har fri frakt..

Ehh...
Alina - fri frakt för studenter vid köp över 500:-
CDON - fri frakt vid köp över 600:- (för alla), fri frakt vid köp över 100:- (för studenter), just nu fri frakt för alla på allt
Dustin - fri frakt för studenter vid köp över 500:-
Indomo - fri frakt om man köper vara med fri frakt, vet dock inte hur man hittar sådana varor
Inet - samma system som Indomo, men i praktiken frakfritt vid köp över 500:-
JME Data - fri frakt vid köp över 2500:-
Net2World - alltid fri frakt

Resten hittade jag inget sätt att få fraktfritt från. Av 17 butiker fanns allltså möjlighet till fraktfritt från 7 av dem. Visst var en del denbart för studenter, men tror att rätt många här på forumet är studenter.

Permalänk
Antielefant

Inet - av en direkt och helt solklar anledning.

Ingen annan butik godkänner att man tar hem ett nytt moderkort och byter det hemma innan man skickar tillbaka det gamla. Likaså har ingen annan accepterat att göra samma sak med nätagg.

Inet gör det - thus my vote.

Visa signatur

i7-12700KF | 128 GB DDR4-4000 | RTX 4080 | Samsung 990 Pro | 3xAcer XB270HU G-Sync

Permalänk
Medlem

KOMPLETT

Tycker komplett har bra priser och service, de har många kampanjer och kan med dom få väldigt bra priser på redan pris pressade produkter!! Tummen upp för dom!

Visa signatur

[[MSI 34" Optix MAG341CQ - Ryzen 7 5700X - ASUS Rog STRIX B550 Gaming - Kingston FURY Beast RGB 32 GB 3600 Mhz- XFX AMD Radeon™ RX 5700 XT 8GB GDDR6 THICC III Ultra - NVMe Samsung SSD 980 1000GB - Crucial P3 500GB M.2 - Corsair CX600M - Cooler Master HAF 912 COMBAT WINDOWED VERSION]]

Permalänk
Medlem

Tror det e många som rösta på inet bara för att de inte vet bättre ifall man ser till priser e ju tex cdon mycket bättre och dessutom fri frakt när man handlar över en ganska liten summa eller hittar en kod på nätet utan att ha en sweclockers förmån. Deras kundtjänst kanske inte e bättre än inets men den e fortfarande bra... men jag vet inte cdon eller inet... fast egentligen spelar det ingen roll inte har ju lite stor ledning ifall man säger så. Om man tänker efter så skulle det inte göra något ifall ett annat företag var bättre för folk skulle ändå rösta på inet det krävs att inet ska bli sämre för att dom ska tappa sin tron....

Permalänk

Väljer INET pga av att de är de som bäst har hanterat leveranser som av olika skäl måste gå åt fel håll - tillbaka.

Visa signatur

AMD 7600X@? | RTX 3080 |

Permalänk
Medlem

Personligen handlar jag mest på Dustin, där handlar jag en del foto relaterade varor men även en del datordelar. De är hel klart med på topplistan av de butiker jag handlar från, men när det kommer till bästa datorbutiken måste nog jag lägga min röst på Inet. Dustin har fördelen att ge studerande rabatt och bra priser, men de kan inte mer än sällan slå Inet. Och när det kommer till produkt information, navigation online och dator relaterat produktutbud förblir Inet nr 1. Jag måste säga att Inet i nuläget är Sveriges vassaste datorbutik online. Hoppas att det fortsätter i samma nivå kommande år.

Visa signatur

Oskar

Sällan inloggad, men citera så svarar jag inom några år.

Permalänk

Det enda Inet behöver är fler fysiska butiker!

Visa signatur

|En tråkig acer-laptop|

Citera om du vill ha något sagt.

Permalänk

I - imponerande
N - nyttigt godis!
E - enastående
T - Toppen