Saints Row The Third -Ta bort/Stänga av DLC?

Permalänk

Saints Row The Third -Ta bort/Stänga av DLC?

Jag har laddat ner och spelat Saints Row The Third och av någon annledning så är alla DLC.s med vilket gör att jag låser upp nästan alla bonusar/vapen i början av spelet. jag föredrar att låsa upp allt själv inte låta nån DLC förstöra hela upplevelsen. så undrar ifall någon vet hur jag tar bort DLC.n? som sagt.. har laddat ner spelet så använder inte steam. o snälla klaga inte på att jag borde köpa spelet så e allt löst.. jag ska köpa spelet men om ca 2 månader när de blir billigare.

Det måste finnas något sätt att inaktivera DLC, kan någon hjälpa mig snälla?

Skulle vara mycket uppskattat.

Permalänk
Medlem

Quotar reglerna lite. Grattis världen!

"Innan du blir medlem måste du läsa, förstå och godkänna följande regler:

§ 7
Piratkopiering

Det är inte tillåtet att sprida länkar till piratkopior. Det är inte heller tillåtet att diskutera hur man kringgår kopieringsskydd eller olovligen kopierar upphovsrättskyddade verk.

All antydan till innehav av piratkopierat material är förbjuden.

Trots att det kan vara lagligt att göra privata kopior är diskussioner om detta inte tillåtet. Svensk och internationell lagstiftning är svårtolkad och föränderlig och eftersom forumets moderatorer inte är jurister som kan bedöma varje enskilt fall är samtliga diskussioner av denna typ förbjudna."

Visa signatur

CPU: AMD Ryzen 7 5800X3D Mobo: Gigabyte x570 UD SSD: PNY CS3030 M.2 NVMe 1TB, Samsung SSD EVO Basic 840 250GB Minne: Corsair Vengeance LPX Black 32GB (2x16GB) @ 3600MHz CPU Kylare: Noctua NH-D15S Chromax.Black Grafikkort: ASUS TUF GeForce RTX 4070 Ti 12 GB Gaming OC Nätagg: ASUS TUF Gaming 850w Chassi: Fractal Design North Svart/Glas Hörlurar: Philips Fidelio X3 DAC: Aune X1s Silver

Permalänk
Medlem

Så man förväntar sig att support ska ingå när man piratkopierar? Man kan väl iaf lägga ner lite arbete på det istället för att vara lat också. Nä, gratis ska det va och support ska fanimig ingå!

Permalänk
Hedersmedlem

*Tråd låst*

Eftersom tråden bryter mot piratkopieringsregeln så måste jag låsa den.

Följande är ett utdrag från denna tråd som förklarar varför regeln finns.

Citat:

Q: Varför existerar regel 7? Det borde väl vara fritt att diskutera piratkopiering?
A: Regeln existerar av två huvudsakliga skäl. För det första är piratkopiering ett brott och det finns något som heter ”medhjälp till brott mot upphovsrättslagen”. Vi vill givetvis inte riskera att bli indragna i en rättsprocess på grund av ett ämne som egentligen ligger utanför SweClockers huvudområde.

För det andra är vi medvetna om att väldigt många piratkopierar. Skulle dessa diskussioner vara tillåtna riskerar mjukvaruforumen att översvämmas av frågor om piratkopior, vilket med all säkerhet sänker nivån med flera snäpp.

Q: Varför är det förbjudet att diskutera piratkopiering, när ni skriver nyheter om exempelvis The Pirate Bay?
A: Det är inte förbjudet att diskutera piratkopiering som företeelse. Det är först när man talar om enskilda piratkopior som regel 7 gäller.

Q: Varför är ni så hårda med regel 7, man får ju inte ens nämna att man piratkopierar?
A: Orsaken är att regeln ska vara så lätt att tolka och efterleva som möjligt, både för användare och moderatorer. Det handlar också om en förebyggande åtgärd. Erfarenheterna visar att trådar där användare öppet skyltar med piratkopiering löper stor risk att gå över till diskussioner om hur man piratkopierar.