Permalänk
Medlem

Flytta till Kanada, tips

Tjena!

Jag kommer flytta till Kanada i ca ett år i slutet av augusti och behöver lite tips hur jag ska göra med dator frågan. Jag spelar gärna pc spel, och kommer förmodligen köra lite guildwars 2.

Som jag ser det har jag 3 alternativ.

1. Köpa en sämre gaminglaptop där, antar det är billigare i Kanada. Kan lägga ut ca 10 000 men vill helst spara pengar..

2. Bygga en helt ny stationär där som jag sedan säljer. Vad kan de kosta? Inte alls insatt i den kanadensiska marknaden.

3. Montera ned min nuvarande och ta med det som går i incheckat bagage. Tänkte mig mitt moderkort, cpu, ram och gpu.
Har en cpu i5 750, 4 gig ram och ett 275 gtx. Håller dessa ett tag till? Vad blir det om jag köper till det som fattas i Kanada för en stationär? nätagg chassi osv..

Tacksam för svar!

Permalänk
Medlem

Jag skulle nog ta och skicka hela datorn till Kanada om detta går dvs. och innan det köra på alternativ 1 där du köper en sämre gamlingl laptop, 10 000 på en SÄMRE gaming laptop är nog lite att överdriva då jag är rätt säker att 6 000 kommer räcka fin fint tills du får den andra datorn via posten.

Permalänk
Medlem

Hmm, ja.. Tittat runt lite på möjligheter för att skicka men det känns rätt struligt. Lär gå sönder rätt lätt också.. :Z

Permalänk
Medlem

Känns som att det är billigare att köpa ny dator än att skicka det gamla

Permalänk
Medlem

Ifall det inte går så håller jag med "iSw3de" att det nog kommer löna sig att köpa en ny dator och jag vet inte, sälja den du har nu?