Permalänk

Dator till League of Legends

Hej

Jag ska hålla det kortfattat, jag vill ha en dator som klarar av League of Legends på medium eller high. Alltså inte BF4 på high. Är inte så dator kunnig, vill mest köpa den för att lira med polarna men jag vet absolut inte vilka delar jag ska ha. Chassi vet jag Dock men alla andra komponenter får ni om ni orkar gärna hjälpa mig med. Har kollat på AMD som processor och dem verkar bra.

Tack på förhand

Permalänk

http://www.inet.se/kundvagn/visa/7835685/2015-01-05

Nuff said, Vet inte vad din budget ligger på men det är en grym dator

Permalänk

Om du inte har något emot att få en dator färdigbyggd så känns den här datorn väldigt prisvärd:

NetOnNet färdigbyggd dator, inget spelgrafikkort men tillräckligt för spel som League of Legends. Operativsystem ingår, bra processor som kommer kunna hänga med ett tag. Räknar man ihop priset på delarna + operativsystem så ser man att det är väldigt prisvärt, lite tråkigt kanske att grafikkortet är så pass vekt, men det duger för enklare spel som League of Legends. Processorn duger för i princip alla spel i högsta inställningarna med ett singel-grafikkort.

Är chassit du ville ha av stor vikt, så är det troligtvis inte så svårt att plocka ut delarna ur den färdigbyggda datorn och stoppa in dem i ett annat chassi. Gjorde så själv med min egen dator, bytte ut nätaggregat, chassi och satte in ett ordentligt grafikkort till min i3-processor och fick en "rejäl" dator som kunde spela de flesta spelen med höga inställningar.(Hittade en färdigbyggd dator som var nedsatt i pris). Antog att du ville ha något för en liten budget när dina krav var att kunna spela League of Legends i medium...

Lycka till.