Serienummer på Gigabyte Radeon Rx580 kort

Permalänk
Medlem

Serienummer på Gigabyte Radeon Rx580 kort

Jag har en massa strul med en butik som inte accepterar en return av ett defekt grafikkort. De påstår att de inte kan hitta serienumret på kartongen (ord står mot ord, butiken påstår att jag skadat förpackningen och jag påstår att det har jag inte, jag köpte ett demo kort).
Problemet är att de har något lager (distributionscenter) i Danmark som jag skickade returen till. De kunde inte identifiera serienumret varken på kartongen eller på kortet och därför har de skickat kortet åter till mig. Idag hämtade jag upp det på posten, och när jag tittar på kortet så finns det ett nummer tydligt markerat på kortet (se bild). Är detta serienumret?

Bifogar också bild på kartongen som de anser att jag skadat (jag hävdar motsatsen) och därmed inte kan godkänna returen, vad jag förstår så finns det inget serienummer på kartongen. Stämmer det?

Foton på Google Photos

Permalänk
Redaktion
Praktikant ✨

Serienumret är det som är delvis bortrivet på kartongen (slutar på 8030). På Gigabytes grafikkort brukar serienumret sitta klistrat på täckplåten (se bild nedan), men på ditt kort verkar den etiketten saknas helt.