Permalänk
Medlem

Ingen signal efter att datorn frös.

Hej! Har på senaste tiden börjat kolla på diverse serier online så jag har varit inne på en del sketchy sidor. Det har skit mycket ”pop-up” ads som gör att man slängs in på någon random virus hemsida då och då men det har funkat och jag har alltid klicka bort direkt när de kommer och jag har aldrig lyckats ladda ner något som jag är medvetna av. Anledning till varför jag skriver detta är då för att några dagarsen när jag satt och kollade kom något konstigt fönster upp där det stog om jag inte mins fel, ”Windows har stött på ett problem”. (Det såg inte ut att vara något fejk reklam på hemsidan då min andra skärm stänges av och det var det ända jag kunde se på skärmen) kommer inte håg något mer som stod men den började iallfall räkna upp till 100% och efter det startades datorn om och allt var som vanligt.

Idag när jag var inne på samma hemsida så frös plösligt skärmen och musen och tangentbordet la bara av. Jag var tvungen att hålla in start knappen då inget hände. När jag sedan försöker starta datorn igen så startar den upp som vanligt men ingen signal på skärmen! Vad jag än försöker. Har bytt kablar skärmar, satt in och ut rammimmerna, koppla ut och in allt i moderkortet och tagit bort grafikkortet och försökt köra direkt in i moderkortet, ingen signal!

(Har ingen aning om den där hemsidan har något med detta o göra, kan inget om hacking och virus men tänkte att ni kanske bör veta)

Har ni några ider vad det kan vara för fel?