"Minirecension". Deltaco bordsfläkt 18cm. Högljudd!

Permalänk
Medlem

"Minirecension". Deltaco bordsfläkt 18cm. Högljudd!

Hellu!
Köpte från inets dubbelklick i torsdags en deltaco 18cm bordsfläkt som enligt "Molin" skulle vara "tyst". Den är i mina öron allt annat än tyst. Bifogar ljudexempel nedan för den som är nyfiken på hur mycket den låter.

Köpte den för 99:- Bifogade ljudklipp till inets kundservice som kostnadsfritt skickar ut en ny utan att jag behöver returnera denna. Vet inte om det är ett måndags-ex eller om det kan skilja mellan batcher då denna kom med svarta fläktblad och jag sett varianter med både vita och transparanta fläktblad. Samtidigt trodde inte killen på kundservice att det var något avvikande med denna. Var egentligen inte i något jättebehov av fläkt eftersom jag dels har en stor golvfläkt samt en portabel AC. Men det är inte alltid jag pallar att sparka igång ACn eller ha storfläkten ståendes på golvet, samt att jag av stora fläkten får nackspärr varför jag ville testa denna variant.

Hur som helst... Den som tänker att dessa fläktar är tysta nog att använda under typ en gaming-session där man sitter på discord och dessutom som jag, använder kondensatormikrofon. Ja, då får man nog tänka om. Den flyttar luft bra på lägsta läget. Men det hjälper föga när den låter för mycket i mitt tycke.

Här är en bild som visar avstånd från mick till dator, tangentbord och fläkten i fråga:

Ljudfil nr 1: http://sndup.net/9wz9

Update: Gjorde ett till test med en bit madrass under. Mindre resonans från vibrationer vilket var rätt givet.

Ljudfil nr 2: https://sndup.net/fbdc/

Visa signatur

Gilla min Guide till sweclockers tävlingen! :D : #12510535

Min Sweclockers-låt som aldrig deltog i Jultävlingen. Enjoy! https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=g7gof...

Permalänk
Medlem

”Molin” kanske har lite dålig hörsel Nä men ljud är väl subjektivt vad som anses tyst och inte - med tanke på dina ljudfiler så håller jag nog avstånd till just denna produkt ändå

Tack för minirecensionen!

Visa signatur

If nobody hates you, you’re doing something wrong.

Permalänk
Medlem

Tycker den inte låter så farligt på lägsta läget? Typ som förväntat för 99kr, din golvfläkt/AC måste väl göra mer oljud? Bara slå på noise suppression om folk i discord klagar.

Permalänk

tyckte inte något av det var speciellt farligt för 99:- och troligen inget jag hade stört mig på.

ditt tangentbord dock jävlar fick örona att vilja trilla av...

Visa signatur

ASUS B550-f-Gaming, R9 5800X3D, HyperX 3200Mhz cl16 128Gb ram, rtx 3070ti.
[Lista] De bästa gratisprogrammen för Windows
[Diskussion] De bästa gratisprogrammen för Windows