Permalänk

Internet fungerar ej, p4c800-e deluxe

Hej!

Jag formaterade precis min kompis dator, nu när jag försöker gå in på internet funkar det inte. Det finns ingen internet-ikon i Mina nätverksanslutningar. Han har moderkortet Asus P4C800-E Deluxe.
Jag har försökt att hitta drivrutiner m.m men ingenting verkar fungera, skulle vara tacksam om någon visste hur vi får internet på datorn, eller om någon kan länka till drivrutiner som fungerar till moderkortet (internet-drivrutiner, lätta att installera osv).

Tacksam för snabbt svar.

Visa signatur

ntz

Permalänk
Medlem
Permalänk

Vi har testat den där sidan, men det är omöjligt att veta vad man ska ladda ner, vi hittade någon LAN-drivrutin, men den vet jag inte hur man installerar, ingen exe-fil eller instruktioner hur man installerar.

Funkar fortfarande inte med internet på datorn :(. Vi har testat installera win2000 och en annan xp-version, men icke, väldigt skumt att det inte fungerar. Hjälp :(.

Visa signatur

ntz

Permalänk
Medlem

Kolla under kontrollpanelen och system och gå in i något som heter enhetshanteraren där kan du uppdatera drivrutinen för nätverkskortet bara ange rätt sökväg så brukar windows sköta resten.