Permalänk
Medlem

Cpu temp! Låg!

Min Cpu temp är bara 28 C förvisso idle men kan det verkligen stämma. jag har inte cool and quite på. Jag har inte testat köra 3dmarks än för jag håller på att ladda ner det. Jag har kört sisoft burn in ett litet tag och tempen gick upp ca 5 C. Jag har vatten kylning och har kopplat radiatorfläkten till Cpufan utaget på mobot.

Jag kör med mbm5 och har även kollat i bios på cpu temp och den är låg där med. Men om jag kör mainboard information med sandra så får jag Board temp 27, Cpu1 38, Cpu2 43. mitt poblem är ju att mbm5 och biosen visar ju likande temps men sandra visar mer realistiska temperaturer. någon som har någon ide vad det kan vara. jag har laddat ner en fil till mbm5 som skall vara anpassad till mitt mobo från dfi-street.

Permalänk
Hedersmedlem

Om du inte har varmt i rummet så är det mycket möjligt. Min ligger på 29 idle med 26 i rummet, luftkylt då (big typhoon). Load c:a 39-41C, vid 2.7GHz.

Visa signatur

Asus ROG STRIX B550-F / Ryzen 5800X3D / 48 GB 3200 MHz CL14 / Asus TUF 3080 OC / WD SN850 1 TB, Kingston NV1 2 TB + NAS / Corsair RM650x V3 / Acer XB271HU (1440p165) / LG C1 55"
Mobil: Moto G200

Permalänk
Medlem

Hmmm ja..jag få köra en riktig burn in senare när jag har tankat hem 3dmarks. Tack för svaret!

Permalänk
Medlem

Kan stämma, men bara det inte blir för varmt så ta det lugnt

Visa signatur

tomt

Permalänk
Medlem

Ja jag körde en sisoft burn in 40min och tempen gick upp till 35C. Inte för att jag klagar om nu tempen är låg men det känns som det är för bra.

Permalänk

Känn på processorkylaren och uppskatta temperaturen. Vissa moderkort visar katastrofalt fel på temperaturen.

Visa signatur

Gå absolut inte in här -> http://piv.pivpiv.dk
Citera om du svarar på nån annans inlägg!
http://google.istheshit.net/images/qdnuljog.gif

Permalänk
Medlem

Eftersom jag har vattenkylning så är de svårt att komma åt någon metall att känna på. men plexit är rums temp fast det kanske inte betyder så mycket?