Permalänk
Medlem

Trailers i HTPC

Tjena,

Tänkte införskaffa mig en HTPC och då tänkte jag att det vore kul att kunna se lite högupplösta trailers på den. De ända högupplösta trailers som finns är väl dom på http://www.apple.com/trailers/? Dom är ju i quicktimeformat och går då inte spela upp på mediaplayer. Går det att lösa på nåt sätt? Om jag skulle köra mythTV istället för media center, skulle det funka då?

En annan sak. Lite omständigt att sitta och tanka ner alla trailers en och en. Går det göra nåt script som tankar hem alla nya trailers automatiskt?

Permalänk
Medlem

Har för mig jag läste på mediaportals forum om nåt plugin och batch-jobb som plockade ner dessa trailers. Men det är inget jag har testat dock.

Permalänk
Medlem

Sök på Quicktime Alternative, med det kan du ladda hem filerna till din dator. Om du kör Media Center är ett tips faktiskt att installera CCCP eller ffdshow och sedan byta filändelse på de nedladdade filerna till .avi, då går de att spela upp utan problem i Media Center.

Visa signatur

För övrigt anser jag att Sverker Olofsson borde bannlysas, som Cato den Äldre sade.

Permalänk

Re: Trailers i HTPC

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Arnie
... En annan sak. Lite omständigt att sitta och tanka ner alla trailers en och en. Går det göra nåt script som tankar hem alla nya trailers automatiskt?

Köp en Mac, modell nyare, istället så kommer du lätt åt alla trailers via Front Row, bara välja & vraka!

Ps. Ursäkta mitt störiga inlägg...men jag var tvungen! Ds

Visa signatur

Då: Abit IP35 Pro, Core 2 Duo E8200 2,67GHz, Sapphire Radeon HD3850 Ultimate 512MB, Corsair TWIN2X 4096Mb, Samsung SATAII 500Gb, Samsung SATA DVD±RW, 520W Aspire 3 fan, Antec Sonata
Nu: Mac