problem men trådlöst tangentbord och mus. Nytt köpråd!

Permalänk
Medlem

problem men trådlöst tangentbord och mus. Nytt köpråd!

Köpte ett kit idag med ett targus- tangenbord och tillhörande mus. Båda trådlösa. Tyvärr så är det massa problem med det. Jag har provat både i linux och windows XP, och på flera olika datorer. Det är så att om man till exempel spelar ett FPS (som jag gjorde, openArena) så går man framåt med W, sen börjar man strafe:a samtidigt med A. Sen släpper man A, och då släpps automatiskt W också, så spelaren stannar trots att jag vill fortsätta gå framåt.. Man måste då släppa tangenten och trycka ned den igen. Mycket omständigt tycker jag.

Spelar även FretsOnFire, och flera kombinationer av tangenter fungerar inte, framför allt när man håller nere 2 knappar och ska slå med plektrumet. Då händer ingenting.

Sen om man skall rotera kuben i Linux så fungerar det första gången (med Ctra + Alt + Mouse1). Sen när jag skall rotera tillbaka så har Ctrl-Alt kombinationen släppt (Iofs bara Ctrl som släppt tror jag, men ändå, funkar ju inte) så jag kan inte rotera tillbar utan att släppa knapparna och trycka ner allt igen. Sen när jag gjort det ett par gånger så slutar det fungera helt.

Jag skall lämna tillbaka detta skräpet imorgon, så nu undrar jag om det finns någon som har några köpråd på en tbord-mus-kombination som är ett alternativ (Gillade denna kombinationen annars, till layout, utseende och känsla). Jag vill ha ett som har "laptopknappar", alltså riktigt låga distinkta tangenbordsknappar, och ingen jättekomprimerad layout. Trådlöst är ett krav för båda tbord och mus. Sen så skall man ju då givetvis kunna trycka på flera knappar samtidigt. Något som är lite svårt att testa i butiken.. Sen behöver det ju inte kosta 1500 heller, eller vara vågigt och krokigt. Så billigt som möjligt är bra.

Här är den jag köpte: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=150657
Den är snyggare än den ser ut i verkligheten.

Hoppas ni har några erfarenheter som ni kan delge!

Tack på förhand.

Visa signatur

smaaland