Permalänk
Medlem

Vilke 24-tummare är tysta?

Det verkar vara ett stort problem med surrande och brummande skärmar (i prisklassen 2000-5000kr, både TN och IPS). Detta är något jag inte tycker är acceptabelt. Det verkar som om de flesta Samsung, Benq och NEC låter. Finns det några specifika märken eller modeller som inte dras med "oljud"-problem?
Vilka skärmar rekommenderar ni? Är det värt att vänta på de nya LG-skärmarna som kommer i juli eller finns det någon TN panel idag för ca 3000kr som är hyffsad?

Permalänk
Medlem

http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=38017

Har inga problem med min skärm i.a.f

Visa signatur

╠═►MSI GX660 15,6'' 1920x1080 ╠═►Intel i5-450m ╠═►4GB ╠═►500GB ╠═►ATI HD5870 1GB ╠═►HDMI ╠═►BT╠═►W7HP

Konsole ╠═► Ps3 Slim 120G

Permalänk
Medlem

Ifall man är beredd att pröjsa för en icke TN-panel så tycker jag att man ska göra det, du kommer inte ångra dig. Min LG L245 för inget oväsen, inte heller min polares BenQ FP241W, det är nog bara otur som gör att de för oväsen, för det ska de inte göra!

Permalänk
Medlem

Min T240 är iofs en TN-panel (väl?) och den har jag aldrig hört något ljud ifrån..? Inte ens nån knapp som knäpper när man trycker på och av eftersom det är touch..

Permalänk
Medlem

Det verkar ju vara lite av ett lotteri om de för oväsen eller ej. Om man läser användares intryck så säger vissa att deras är helt tysta medans vissa säger att de låter även om det är samma modell. Och återförsäljarna verkar motvilliga att ta tillbaka skärmarna för att de låter illa, det ligger inom feltoleransen.

SvinVild, länken funkade inte för mig?