Permalänk
Medlem
Skrivet av Lunna:

Hur gick det för dig TS?

Till er alla som säger alternativ vad han ska göra istället (nu gör ju faktiskt TS en hel del annat, men även om han inte gjorde det) så undrar jag vad problemet är? Varför kan man inte tillbringa stora delar av sin tid vid datorn?

Jag satt vid datorn i stort sett all min lediga tid under skolåren och gör det fortfarande. Fick bra betyg, har ett välbetalt jobb som jag trivs med, flickvän, eget boende, vänner etc.

Föräldrarna gnällde lite ibland men litade på mig helt enkelt.

Att dina föräldrar litade på dig verkar vara just för att du också skötte dig, du fick ju bra betyg mm som du själv beskriver. Om jag märkte att min dotter skötte sina åtaganden som skola, läxor, höll ordning på sitt rum mm så hade hon fått sitta hur mycket hon ville vid datorn. Det är ju här skon klämmer för trådskaparen, hans pappa uppfattar inte att han sköter just detta och det är ju bara ansvarstagande av pappan att göra dessa begränsningar i så fall. Det kan ju hända att hans pappa missuppfattar saker och ting, men utifrån trådskaparens beskrivning om hur han handskas med problemet, typ letar sätt att kringgå routerns begränsningar och resetta den, så får jag uppfattningen att hans pappa agerar korrekt i denna situation.

Visa signatur

Intel i7-7700K | Corsair H110 | 2x16Gb Corsair Vengeance 2600MHz | GTX1070 | Samsung Evo Pro 960 500 Gb