World of tanks-tråden

Permalänk
Medlem
Skrivet av VideoyGTX:

Varför skulle någon vilja sälja tiger II?

För att alla ändå bara pennar den med guld. Sämst armor.

Visa signatur

It's not that you don't comprehend what's laid out before you, or that you're unable to process. It's all about what you're to live up to, your position, an identity created by the expectations of your affiliation.

Permalänk
Medlem

Inget annat spel har fått mig att vilja slå sönder skärmen så många gånger som detta satans skitspel.

Visa signatur

i7 4790K @4,4Ghz/Thermalright Macho Rev.B/Asus Z97-C/2x8GB DDR3 G.Skill 2400Mhz/MSI GTX 970 Gaming OC/Crucial M4 128GB/Sandisk Ultra II 960GB/Samsung F3 500GB/Western Digital Green 2TB/EVGA G2 750W/Define S/HP Pavilion 23xi/Windows 7 Professional 64bit

Permalänk
Skrivet av J-Ballz:

Inget annat spel har fått mig att vilja slå sönder skärmen så många gånger som detta satans skitspel.

Tycker personligen spelet är bra men därimot är spelarna riktigt dåliga och Wargaming har blivigt sämre o sämre för varje år som går.
Med dåliga spelare menar jag inte att dom spelar dålig, även om många gör det, utan mer att dom uppträder dåligt. Beter sig som idioter. Gnäller på alla andra i chat när deras stats och det faktum att dom är döda när dom börjar gnälla vissar att det är dom som är idioten.

Tycker att WG är ett dåligt företag också då dom lovar mycke men ofta inte levererar. Dom säger att dom ska göra om hur Crew fungerar och skills men det händer inget, ingen information alls om hur utan enbart att dom jobbar på det. Det va över ett-två år sen dom prata om ny fysik i spelet och det lät som om det skulle komma till spelet innom ett år men än så länge så finns det inte ett spår. Dom körde en testserver en liten stund där liten del av fysiken testades men sen hörde man inte nå mer. I sista halvåret av 2014 sa dom att FV4202 skulle bli premium och det va mycke prat om att den skulle va gratis och att den skulle komme runt jul 2014. Nu är det 2016 och du har nu 2v på dig att göra klart missions för att få den vilket jag inte kommer hinna då jag inte har tid eller lust att grinda som en tok dopm två veckorna. Detta är stämmer ju inte alls verkar det som om du kör på NA servern där du tydligen kommer få den direkt om du har kört mer än en match med FV4202 tidigare. Epic win EU.

Aja, det kommer väl en dyr premium russian medium i en bundle vi kan köra.

Kokar!

Permalänk
Skrivet av Alakai:

Jag kom precis att tänka på en sak. Repair kit kostar ju 1500c, repair av moduler kostar si och så mycket, när är det värt reparera en modul och vilka moduler, för att göra av med mindre credits?

Jag vet inte vad varje modul kostar att reparera.
Jag vet inte ens hur reparationskostnaderna beräknas.
Var börjar jag? Var finner jag shiet om detta? Min Google-fu är svag idag.
Jag söker alltså _inte_ average cost, net profit eller cost per tier. Jag söker exakta värden för repair av moduler.

Jag reparerar då inte för att mi nska en kostnad utan för att din tank presterar ju sämre om du har skadade moduler. Sen beror det ju på. Är matchen snart slut och en skadad modum inte gör bå så finns det nog ingen anledning att laga men en skadad kanon gör ju att du siktar sämre, ett skadat ammorak gör ju att du laddar om saktare och kan då inte skjuta like mycke och göra lika mycke skada vilket då leder till att du inte får in lika mycke pengar. Då är ju en reparation given men är du får långt ifrån någon fiende för att göra mer skada så är det ju onödigt att reparera.

Har faktiskt inte tänkt på vad det kostar att reparera, ska söka runt lite o se om jag hittar.

Permalänk
Medlem
Skrivet av VideoyGTX:

Varför skulle någon vilja sälja tiger II?

Skrivet av Alakai:

För att alla ändå bara pennar den med guld. Sämst armor.

Exakt... Tyckte inte armorn fungerade alls... Den kändes sämre än is3 på alla sätt så jag orkade inte.

/Hulle.

Visa signatur

A600, 2 MB Chipram, 85 MB HD, Extra diskettstation, Joysticks: Tac-2, The Bug och Wico Red Ball.
Zotamedu:"Kompressorkylning är nog det mest miljöfarliga du kan göra med en dator om du inte tänker börja elda brunkol i den."

Permalänk
Medlem

Hur mycket armor kan man förvänta sig på en tier 8 heavy? Du kommer ha samma problem på E75, alla kommer kunna penna lower plate (som är stor som fasen) eller skjuta din cupola när du står still (vilket du måste när du aimar pga. derping gun).

Permalänk
Medlem
Skrivet av VideoyGTX:

Hur mycket armor kan man förvänta sig på en tier 8 heavy? Du kommer ha samma problem på E75, alla kommer kunna penna lower plate (som är stor som fasen) eller skjuta din cupola när du står still (vilket du måste när du aimar pga. derping gun).

Men till skillnad mot TigerII är UFP betydligt starkare på E75:an, och tornet är bättre, framförallt som gun-manteln är så pass stor att det inte är så stor yta kvar att träffa. Kan man täcka underplåten och ha rätt vinkel på vagnen är E75an riktigt svår att penna i UFP. Sidescrapar bra med. Kupolen är ju som du skriver fortfarande en obvious weakspot som man inte gärna kan göra så mycket åt, man kan ju "wiggla" vagnen när man ser att de siktar på kupolen, men som du skriver är gunhandling på E75 riktigt kass.

Så som du skriver att du spelar, borde E75an passa dig utmärkt, så länge man positionerar sig så att LFP är täckt av någonting är det en riktigt stark vagn. Till skillnad från Tiger II där hela vagnen är en weakspot IMO.

Permalänk
Medlem
Skrivet av VideoyGTX:

Bäst stats får man i random MM eftersom majoriteten av spelarna man möter är mediokra och kassa. Varför tror du alla unicums inte vill ha skill MM? Jo eftersom då kommer deras stats nerfas eftersom de kommer möta mer bra spelare. Ens stats är bara en reflektion av hur bra spelarna man möter är i random. Skill MM är ett direkt straff mot bättre spelare eftersom ju böttre de spelar destå bättre motståndare möter dem vilket kommer göras deras fördelar mindre om ens några gentemot fienden.

Du skojjar?

Är det ett straff mot Kanada att vi skickar Svenska landslaget när det är hockey VM istället för att skicka Borlänges Pojkar-12 lag???

Självklart hade 60%+ WR blivit nästintill omöjligt att uppnå om man hela tiden hade riktigt motstånd.. Men det hade ju istället kanske varit en enorm prestation att vinna 53%.. Statsen skulle bli så mycket mer värda.

Hur jävla kul är det att sitta och panga hjärndöda idioter som åker som måltavlor framför ens kanon timme ut och timme in..? Det hade ju varit så jävla mycket roligare om man kunde få lite riktigt motstånd när man ville.. Jag har spelat CW och SH en hel del och det är ju fan så mycket roligare, problemet där är att det är alldeles för otillgängligt, jag kan inte bara logga in och köra när jag vill utan ett lag måste organiseras osv.. CW har ju till och med fasta tider vilket är helt omöjligt när jag jobbar kväll..

Dessutom har jag aldrig sagt att man ska ta bort "random battles".. Jag säger bara att det borde finnas ett rankat läge också.

Sanningen är att om det fanns ett rankat läge skulle stats från Randoms antagligen bli totalt ointressanta för dom flesta.. Eftersom stats från ett rankat läge skulle ge en oändligt mycket bättre indikation på hur skicklig någon faktiskt är..

F.ö så behöver inte ett rankat läge vara vad jag skulle kalla "Skill MM". Det ska vara just ett rankat läge. Det ska baseras på prestation i det rankade läget snarare än skicklighet..

Hur intressant är det hur bra någon är på att skjuta tomater i randoms och hur bra indikation på skicklighet med stridsvagnen är det? Inte någon alls om du frågar mig. Det indikerar bara att personen lyckats analysera, förstå och klarar av att utföra en effektiv metod för att panga tomater i randoms.. Inget mer. Personen behöver inte vara särskilt skicklig alls när hen möter en annan skicklig spelare. Det sker så sällan ändå så det har inte särskilt stor påverkan på stats..

Visa signatur

Jag brukade ha mina dator komponenter listade här men efter att ha bytt vissa och sedan glömt bort vilka som nu sitter i datorn får jag skriva den här tråkiga texten istället. Om någon mot förmodan läser så här långt kan jag inte annat än be om ursäkt för hur meningslös min signatur nu är...

Permalänk
Medlem

@Se33:
Så klart random ger en indikation på skills. Presterar man bättre än sin motståndare så reflekteras det i ens stats. Svårare än så är det inte, såvidare du inte syfftar på någon "dold" skill vilket du inte kan artikulera. Att säga att "dagens" stats inte betyder så mycket än nonsense, varför skulle de inte betyda något? Som jag sagt innan ens stats är bara en reflektion av ens egen prestation gentemot fiendens. Statsen kommer inte automatiskt, de är vad man gör dem till och detta gäller speciellt för random MM också. Så du vill ha mer motstånd? Tycker du inte att du redan får tillräckligt med motstånd i random MM? Jag har då aldrig sett en superunicum som klagat på att spelet är för enkelt i random, tvärt om, det kan bli riktigt svårt med tanke på alla variabler som existerar i random MM.

Permalänk
Medlem

@Yrch:
Inte i praktiken. Kollar man på bra spelares DPG på E75 så är det relativt lågt för en tier 9 HT. På papper så är E75 grym men i verkligheten så är den utdaterad pga. mobilitet och firepower(accuracy, pen, gun handling, rof, etc) är mycket viktigare. Med tiger II så kan man vara mer aktiv eftersom man skjuta oftare och mer effektivare pga. mycket bättre gun stats. Ens problematiska armor spelar inte så stor roll eftersom man kan pre aima snabbare och skjuta snabbare utan att behöva exponera sig så mycket. Med E75 kan man inte göra det utan man måste förlita sig på sin armor aldeless för mycket, och ingen kommer köra ut framför en och riskera ta 490 dmg, så man måste attackera fienden aktivt för att hinna göra damage, vilket kommer skicka en till graven snabbaren än fan. Jag ser inte ens E75 som ett hot längre i min tiger II eftersom jag vet att jag kan skjuta 2 gånger för varje gång han skjuter och kan även penna hans stora lower plate eller snipa cupolan. Kollar man på DPG i tanks så som wz111-14, m103, conqueror så har de bättre DPG tack vare gun handling och ROF och/eller mobilitet (wz111).

E75 är bättre än tiger II när det kommer till armor tier för tier och även till alpha damage, men jag tycker inte E75 är roligare. Om E75 hade haft en annan kanon med lägre alpha fast bättre gun handling och ROF då hade den fungerar bättre eftersom så skulle man inte behöva exponera sig så länge för att göra damage. Och hur offta sidescrapar man eller går hull down? Vill man göra damage så måste man flyta med spelet och inte förvänta sig att fienderna ska komma till en som öppna måltavlor. Kollar man på global stats så har E75 näst lägst WR samt näst lägst DPG jämfört med andra HTs inom sin tier, vilket tyder på att ha så pass hög alpha (490) och medioker gun handling och penetration inte fungerar så i praktiken. Jämfört med tiger II som har lägst WR men långt ifrån lägst DPG jämfört med andra HTs på sin tier.

Att skydda sin lower plate eller gå hull down som taktik funkar inte i dagens meta eftersom då kommer man bara bli stående på samma plats utan att göra damage. Dagens HTs måste kunna röra på sig och har dem inte armor eller mobilitet så måste dem iallfall ha bra gun handling. Iden med hög alpha för sin tier och medioker gun handling är utdaterad enligt mig. Endast ett fåtal undantag existerar så som is3 vilken har både armor och mobilitet för sin tier, och is7 vilken också har armor och mobilitet. STI lider lite av samma problem, den har armor och derpig gun, men den har lite lägre alpha och sabbare reload än E75. Men STI ligger också andra plats på WR av alla tier 9 HTs samt 3:e plats på DPG.

E75 är grym om den är top tier ja, eftersom då kan ingen penna den frammifrån knappt. Men en tank ska inte behöva förlita sig så mycket på sin armor. Ta tiger II som exempel, tack vare sina bra gun stats så kan den skada allt den möter, och den har även viss överlevnad i brawling eftersom den inte behöver exponera sig så mycket för att få av ett par snabba skott. Samma som conqueror och fv215b, båda tanks med kass armor med väldigt bra gun stats som väger upp och tydligen ett klart val bland många superunicums när det kommer till att göra damage. Fasen, vissa superunicums har typ 3200 dpg i conqueror och typ 2300 i E75, det är nästan 1000 dpm skillnad...

Jag kanske spelar fel eller jag kanske är omotiverad, men det verkar orealistiskt att kunna få dessa höga DPG (vilket man kan med tiger II) med en E75 med tanke på att den har lägst DPM utav alla tier 9 HTs.

Permalänk
Medlem
Skrivet av VideoyGTX:

@Yrch:
Inte i praktiken. Kollar man på bra spelares DPG på E75 så är det relativt lågt för en tier 9 HT. På papper så är E75 grym men i verkligheten så är den utdaterad pga. mobilitet och firepower(accuracy, pen, gun handling, rof, etc) är mycket viktigare. Med tiger II så kan man vara mer aktiv eftersom man skjuta oftare och mer effektivare pga. mycket bättre gun stats. Ens problematiska armor spelar inte så stor roll eftersom man kan pre aima snabbare och skjuta snabbare utan att behöva exponera sig så mycket. Med E75 kan man inte göra det utan man måste förlita sig på sin armor aldeless för mycket, och ingen kommer köra ut framför en och riskera ta 490 dmg, så man måste attackera fienden aktivt för att hinna göra damage, vilket kommer skicka en till graven snabbaren än fan. Jag ser inte ens E75 som ett hot längre i min tiger II eftersom jag vet att jag kan skjuta 2 gånger för varje gång han skjuter och kan även penna hans stora lower plate eller snipa cupolan. Kollar man på DPG i tanks så som wz111-14, m103, conqueror så har de bättre DPG tack vare gun handling och ROF och/eller mobilitet (wz111).

E75 är bättre än tiger II när det kommer till armor tier för tier och även till alpha damage, men jag tycker inte E75 är roligare. Om E75 hade haft en annan kanon med lägre alpha fast bättre gun handling och ROF då hade den fungerar bättre eftersom så skulle man inte behöva exponera sig så länge för att göra damage. Och hur offta sidescrapar man eller går hull down? Vill man göra damage så måste man flyta med spelet och inte förvänta sig att fienderna ska komma till en som öppna måltavlor. Kollar man på global stats så har E75 näst lägst WR samt näst lägst DPG jämfört med andra HTs inom sin tier, vilket tyder på att ha så pass hög alpha (490) och medioker gun handling och penetration inte fungerar så i praktiken. Jämfört med tiger II som har lägst WR men långt ifrån lägst DPG jämfört med andra HTs på sin tier.

Att skydda sin lower plate eller gå hull down som taktik funkar inte i dagens meta eftersom då kommer man bara bli stående på samma plats utan att göra damage. Dagens HTs måste kunna röra på sig och har dem inte armor eller mobilitet så måste dem iallfall ha bra gun handling. Iden med hög alpha för sin tier och medioker gun handling är utdaterad enligt mig. Endast ett fåtal undantag existerar så som is3 vilken har både armor och mobilitet för sin tier, och is7 vilken också har armor och mobilitet. STI lider lite av samma problem, den har armor och derpig gun, men den har lite lägre alpha och sabbare reload än E75. Men STI ligger också andra plats på WR av alla tier 9 HTs samt 3:e plats på DPG.

E75 är grym om den är top tier ja, eftersom då kan ingen penna den frammifrån knappt. Men en tank ska inte behöva förlita sig så mycket på sin armor. Ta tiger II som exempel, tack vare sina bra gun stats så kan den skada allt den möter, och den har även viss överlevnad i brawling eftersom den inte behöver exponera sig så mycket för att få av ett par snabba skott. Samma som conqueror och fv215b, båda tanks med kass armor med väldigt bra gun stats som väger upp och tydligen ett klart val bland många superunicums när det kommer till att göra damage. Fasen, vissa superunicums har typ 3200 dpg i conqueror och typ 2300 i E75, det är nästan 1000 dpm skillnad...

Jag kanske spelar fel eller jag kanske är omotiverad, men det verkar orealistiskt att kunna få dessa höga DPG (vilket man kan med tiger II) med en E75 med tanke på att den har lägst DPM utav alla tier 9 HTs.

För en gångs skull håller jag med om i princip allt du skriver.

Tröttnade på E75an då gunhandlingen är usel (och känns betydligt sämre än de stats man ser i klienten, där bloomvalues och liknande inte står). Känns som att man siktar och siktar och siktar bara för att missa ändå och sen får man vänta evigheter på reloaden.

Lägg därtill att när man väl har en bra position, så ramlar det ner ett skott från en T92 eller CGC och så är det gameover.

Permalänk
Medlem

@VideoyGTX:

Om man kan uppnå en WR på 70% så är det uppenbarligen inte så jävla svårt att vinna.. Jag kommer inte i närheten av det när jag spelar LoL tex. Där är det svårt att vinna varannan match och om jag vinner mycket får jag tillslut möta så bra motstånd att det känns nästan omöjligt. Det är fan så mycket roligare att förlora också när man gör det för att man verkligen blivit besegrad, I WoT känns det mer som att man loosar för att laget sög typ jämt. Att bära sin egen vikt i WoT är för lätt om man är en bit över medel...

Jag har aldrig sagt att randoms inte ger någon indikation på skill. Det gör det. Skickligheten att panga hjärndöda tomater... Jag är totalt kass på det, för jag har inte tålamod att match efter match sikta noga och vänta ut alla situationer som uppstår.. Jag bara kör. Orka bry sig om att samla skada på noobs..

Nej det är absolut inte tillräckligt motstånd.. Du kan ge dig själv i uppgift att gå tre steg och sen kan du skapa motstånd genom att först gjuta fast dina fötter i ett badkar med betong och sen slå dig själv medvetslös. Nu har du jätte mycket motstånd. Men uppgiften var från början löjligt lätt. Roligare hade det varit om du hade fått en riktig utmaning från början - typ gå X antal kilometer.

Du har aldrig sett nån superunicum klaga på det? Har du sett någon klaga på det då? Vad spelar det för roll om det är en superunicum eller bara en blå spelare som klagar på det? Eller till och med en grön? Utveckla.

Vad är egentligen ditt problem? Ge ett riktigt argument till varför ett rankat läge som KOMPLEMENT till randoms skulle vara dåligt för spelet.

Visa signatur

Jag brukade ha mina dator komponenter listade här men efter att ha bytt vissa och sedan glömt bort vilka som nu sitter i datorn får jag skriva den här tråkiga texten istället. Om någon mot förmodan läser så här långt kan jag inte annat än be om ursäkt för hur meningslös min signatur nu är...

Permalänk
Medlem
Skrivet av Threepwood:

Jag reparerar då inte för att mi nska en kostnad

Har faktiskt inte tänkt på vad det kostar att reparera, ska söka runt lite o se om jag hittar.

Jag är alltså ute enbart efter kostnaden att reppa moduler, allt annat finnes på vbaddict. Tack för att du tar dig en titt.

I filerna under components så hittar man repaircost vilket skiljer sig åt från modul till modul. Exempelvis så har kanonen 210mm Mörser till GW Tiger en repaircost på 15 och en health på 280. Förutsatt att det är krediter per HP det handlar om så vore det profitabelt att reppa stora kanonen på GW Tiger, då man sparar 600 krediter. Men det skulle inte vara värt reppa stora kanonen på E-100 då kostnaden för garage-reparationer skulle uppgå till 10*115 = 1150 krediter, man skulle således förlora 350 krediter på att använda ett repair kit.
Sen är frågan huruvida röd status alltså 0 HP registreras i slutet av matchen, samt om regenerationen upp till halva HPt minskar eventuella kostnader eller ej.

Visa signatur

It's not that you don't comprehend what's laid out before you, or that you're unable to process. It's all about what you're to live up to, your position, an identity created by the expectations of your affiliation.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Se33:

@VideoyGTX:

Om man kan uppnå en WR på 70% så är det uppenbarligen inte så jävla svårt att vinna..

WOW om du har en winrate på 70% o spelar högtiers måste du fan va helt sjukt duktig på detta spelet?

Om de nu inte är så att du kör platoon eller bara spelar lågtier o går ut för att sealklubba?

Annars skicka gärna länk till wotlabs eller Noobmeter med dina stats!

Permalänk
Medlem
Skrivet av Johnny K:

WOW om du har en winrate på 70% o spelar högtiers måste du fan va helt sjukt duktig på detta spelet?

Om de nu inte är så att du kör platoon eller bara spelar lågtier o går ut för att sealklubba?

Annars skicka gärna länk till wotlabs eller Noobmeter med dina stats!

Jag har det inte,

Mina stats är inte heller representativa för vad jag skulle kunna prestera om jag orkade ta randoms på lika stort allvar som vissa andra verkar göra. När jag grindar tråkiga tanks brukar jag köra rakt på tills jag ser en motståndare, panga så mycket jag kan sen dö och gå tillbaka till garaget. Lättaste sättet att få det överstökat.

Om du undrar har jag runt 53% WR och 17xx WN8. (OVERALL vilket f.ö. är ett idiotiskt sätt att analysera en spelare, men det är så folk kollar i WoT så)

Visa signatur

Jag brukade ha mina dator komponenter listade här men efter att ha bytt vissa och sedan glömt bort vilka som nu sitter i datorn får jag skriva den här tråkiga texten istället. Om någon mot förmodan läser så här långt kan jag inte annat än be om ursäkt för hur meningslös min signatur nu är...

Permalänk
Medlem

@Se33
Varför skulle wn8 och win ratio vara ett idotiskt sätt att analysera en spelare? Jag kan själv intyga att jag har förbättrat mina stats sedan jag började spela och detta har inget att göra med att spela "OP" tanks eller använda guld ammo utan jag har helt enkelt lärt mig använda mina tanks på ett bättre sätt. Så klart att mina egna förmågor har hjälpt mig vilket även reflekteras i statsen. Om du anser att du inte kan prestera eftersom du inte "orkar" ta randoms på allvar eller om du grindar och kör rakt in i fienden så är det ditt egel fel. Ingen tvingar dig att grinda heller, du kan ju t.ex. använda free XP eller convertera XP för att göra det enklare.

Sedan så vet du inte vilken skill moståndarna har om du inte använder XVM. Skit i XVM och behandla alla moståndare som lika. För övrigt så är det sällan "tomater" kör ut framför en i randoms på EU. På högre tiers så som tier 8 och högre så spelar de sämre spelarna oftast mycket mer passivt och fegt och kampar, just därför har de usla stats och lågt antal spot per spel och kass assistand damage. En bra spelare spelar agressivt och tar fighten till fiendena.

I alla mina spel så är det sällan tanks har kört ut framför mig så jag kan "panga" dem, utan det är snarare jag som försöker attackera de värdelösa kamparna som spelar fegt bakom sina hörn eller buskar. Om ändå de kassa spelarna skulle köra ut oftare så kanske de skulle få lite mer spots och assitant dmg vilket skulle påverka dera stats positivt.

Problemet jag har med skill MM även som ett alternativ är att folk tror att det skulle vara en helg gral där allt skulle bli bra, men så är det icke. Ju mer jämnlikt det är mellan spelare destå mer avgörande roll har RNG, vem som använder mest guld ammo samt vem som har best tank/tier samt spawn på banan. Nu så kan man övervinna dessa begränsningar genom sin "skill", dvs. har man en bit över 50% WR så är man statiskt sett bättre än genomsnittet och kan därför använda denna fördelen mot andra.

Permalänk
Medlem

@VideoyGTX:

Läs vad jag skriver för i helvete.. Jag klagade på att man tittar på OVERALL siffror, inte WR eller WN8 i sig.

Om jag hade spelat hälften av mina matcher i Rankat och hälften i Random kan jag nästan lova att mina stats hade antagligen varit typ det dubbla i rankat och hälften i random... Jag vet redan innan jag startar om jag kommer spela seriöst eller inte..

Jag kollar inte mycket på XVM, enda gången är typ när någon flamear i chatten, då brukar jag göra en liten analys av vem som lever och vem som är död, samt stats på flamern, den flameade osv..

Jaja, skit samma om dom sitter AFK kör ut framför en eller bara dränker sig i närmsta vattendrag. Idiotin är total oavsett och att få bra stats handlar till stor grad om att anpassa sig till att farma dmg på ett totalt orealistiskt sätt.. Det är få saker som funkar i randoms som funkar i SH eller CW skulle jag vilja påstå..

Vad fan är det för argument?

Det du nämner som begränsningar sågas lätt på samma sätt som du sågade dåliga lag tidigare - Det jämnar ut sig i längden.

Men hur tänker du kring alla som är under medel då? Förtjänar inte dom möjligheten att spela mot andra på deras nivå?
( Varför låter vi inte 12 åriga pojkar spela hockey mot 16 åriga isåfall? )

Och även om du inte eller alla bra spelare inte vill det, borde inte dom som vill ha en möjlighet att spela mot riktigt motstånd?

Visa signatur

Jag brukade ha mina dator komponenter listade här men efter att ha bytt vissa och sedan glömt bort vilka som nu sitter i datorn får jag skriva den här tråkiga texten istället. Om någon mot förmodan läser så här långt kan jag inte annat än be om ursäkt för hur meningslös min signatur nu är...

Permalänk
Medlem
Skrivet av Se33:

Jag har det inte,

Mina stats är inte heller representativa för vad jag skulle kunna prestera om jag orkade ta randoms på lika stort allvar som vissa andra verkar göra. När jag grindar tråkiga tanks brukar jag köra rakt på tills jag ser en motståndare, panga så mycket jag kan sen dö och gå tillbaka till garaget. Lättaste sättet att få det överstökat.

Om du undrar har jag runt 53% WR och 17xx WN8. (OVERALL vilket f.ö. är ett idiotiskt sätt att analysera en spelare, men det är så folk kollar i WoT så)

Det var det jag misstänkte!

Hur kan du då sitta o säga att det är lätt att vinna 70% av matcherna om du nu inte gör det?
Om du nu tror att du kan vinna bara du orkar tror iaf jag att du inte har en aning om vad som behövs för att konstant ligga runt 70% i winrate och du kan sitta o skriva hur mycket du vill om det! Kom tillbaka när du kan bevisa att över ca: 1000 matcher ha en winrate på 70% och en genomsnittlig tier runt 8-9 då ger jag mig och erkänner att jag har fel.
Är man inte en super duktig spelare som ofta spelar platoon kommer du aldrig kunna komma upp i 70% winrate om du nu inte lägger dig i lågtier o sealklubbar!!

Varför spelar du isf om du inte vill vinna? varför spela alls det fattar inte jag iaf??
Jag går iaf ut för att göra så bra ifrån mig som möjligt för att försöka vinna o hjälpa mitt lag på bästa sätt utan att sitta o sealklubba i lågtier för det är ingen utmaning utan jag spelar absolut mest tier 9 och 10 men ibland 7-8 och någon enstaka gång ner på tier 6.
Det ger iaf mig nöje av spelet när man vinner matcher som man bidragit till vinsten men alla är vi väl olika.

Lycka till iaf

Permalänk
Medlem

@Johnny K:

För det första vill jag alltid vinna, när har jag påstått nått annat. Citera mig med forumets funktion tack.

För det andra kan du också citera när jag sa att det är lätt att vinna 70% av matcherna. Att det inte är jävligt svårt betyder inte att det är lätt. Så sluta hitta på saker. Det krävs skicklighet, mycket platoonande och framförallt konstant försökande. Man får inte göra som jag och tänka "F this." och dö för att gå till garaget när man ledsnar på läget/tanken/RNG eller nått...

Vad spelar det för roll om det är jag eller någon annan som gör det? Det visar ju ändå på hur dåligt motstånd dessa spelare faktiskt har.. Dom kan såklart skapa sitt eget motstånd genom att sätta krav på sig själva i form av dmg osv.. Men det är precis som liknelsen jag gjorde tidigare om att man kan göra det svårt att gå tre steg om man gjuter fast fötterna i badkar med betong..

Ingen av er verkar ha ett riktigt argument emot att det skulle finnas ett rankat läge för den som vill. Bara åsikter om att det ni inte behöver det..

Visa signatur

Jag brukade ha mina dator komponenter listade här men efter att ha bytt vissa och sedan glömt bort vilka som nu sitter i datorn får jag skriva den här tråkiga texten istället. Om någon mot förmodan läser så här långt kan jag inte annat än be om ursäkt för hur meningslös min signatur nu är...

Permalänk
Medlem

Äntligen så syns mina stats på min Patton KR!

Ser fortfarande dock inte progression in game under matcher men aja!

Någon annan som diggar den?

Permalänk
Medlem
Skrivet av J-Ballz:

Inget annat spel har fått mig att vilja slå sönder skärmen så många gånger som detta satans skitspel.

Har du testat world of warplanes?

Permalänk
Medlem
Skrivet av FANTEN:

Har du testat world of warplanes?

Tror ett WG spel är alldeles tillräckligt för mina nerver

Skickades från m.sweclockers.com

Visa signatur

i7 4790K @4,4Ghz/Thermalright Macho Rev.B/Asus Z97-C/2x8GB DDR3 G.Skill 2400Mhz/MSI GTX 970 Gaming OC/Crucial M4 128GB/Sandisk Ultra II 960GB/Samsung F3 500GB/Western Digital Green 2TB/EVGA G2 750W/Define S/HP Pavilion 23xi/Windows 7 Professional 64bit

Permalänk
Medlem
Skrivet av J-Ballz:

Inget annat spel har fått mig att vilja slå sönder skärmen så många gånger som detta satans skitspel.

Hehe, jag är minus 2 tangentbord och 2 headset pga detta spel, men ingen skärm än (peppar peppar)

Skrivet av Threepwood:

Tycker personligen spelet är bra men därimot är spelarna riktigt dåliga och Wargaming har blivigt sämre o sämre för varje år som går.
Med dåliga spelare menar jag inte att dom spelar dålig, även om många gör det, utan mer att dom uppträder dåligt. Beter sig som idioter. Gnäller på alla andra i chat när deras stats och det faktum att dom är döda när dom börjar gnälla vissar att det är dom som är idioten.

Tycker att WG är ett dåligt företag också då dom lovar mycke men ofta inte levererar. Dom säger att dom ska göra om hur Crew fungerar och skills men det händer inget, ingen information alls om hur utan enbart att dom jobbar på det. Det va över ett-två år sen dom prata om ny fysik i spelet och det lät som om det skulle komma till spelet innom ett år men än så länge så finns det inte ett spår. Dom körde en testserver en liten stund där liten del av fysiken testades men sen hörde man inte nå mer. I sista halvåret av 2014 sa dom att FV4202 skulle bli premium och det va mycke prat om att den skulle va gratis och att den skulle komme runt jul 2014. Nu är det 2016 och du har nu 2v på dig att göra klart missions för att få den vilket jag inte kommer hinna då jag inte har tid eller lust att grinda som en tok dopm två veckorna. Detta är stämmer ju inte alls verkar det som om du kör på NA servern där du tydligen kommer få den direkt om du har kört mer än en match med FV4202 tidigare. Epic win EU.

Aja, det kommer väl en dyr premium russian medium i en bundle vi kan köra.

Kokar!

WG borde gå hårdare åt botsen. Genom en Captcha eller vad som. Men de tjänar ju pengar på de som bottar + plus att de kan visa upp högre spelarsiffror. Som du säger så är det ofta andra spelare som gör mig förbannad

Permalänk
Medlem
Skrivet av drownman:

Hehe, jag är minus 2 tangentbord och 2 headset pga detta spel, men ingen skärm än (peppar peppar)

WG borde gå hårdare åt botsen. Genom en Captcha eller vad som. Men de tjänar ju pengar på de som bottar + plus att de kan visa upp högre spelarsiffror. Som du säger så är det ofta andra spelare som gör mig förbannad

Nåt som hade varit kul är om man kunde få nån slags feeback när man rapporterat spelare som botar eller annat. Bara nåt simpelt meddelande i spelet "Spelaren du rapporterade för 4 veckor sen fick böta 200.000 credits" eller nåt sånt. Det hade varit väldigt glädjande att veta att wargaming faktiskt gör nåt. I nuläget har jag ingen aning alls vad WG gör när folk blir rapporterade eller om dom gör nåt överhuvudtaget. Jag är ganska säker på att även jag själv blivit rapporterad men inget har hänt.

Permalänk
Medlem
Skrivet av FANTEN:

Nåt som hade varit kul är om man kunde få nån slags feeback när man rapporterat spelare som botar eller annat. Bara nåt simpelt meddelande i spelet "Spelaren du rapporterade för 4 veckor sen fick böta 200.000 credits" eller nåt sånt. Det hade varit väldigt glädjande att veta att wargaming faktiskt gör nåt. I nuläget har jag ingen aning alls vad WG gör när folk blir rapporterade eller om dom gör nåt överhuvudtaget. Jag är ganska säker på att även jag själv blivit rapporterad men inget har hänt.

Ja, så är det också. Av vad jag har förstått så gör WG ingenting med rapporteringen. Det enda som funkar någotsånär är FF, men även det är ju skakigt. Nåja, jag funderar på att leta något nytt spel, som inte skapar så mycket aggressioner i mig

Permalänk
Medlem
Skrivet av Zebzer:

Äntligen så syns mina stats på min Patton KR!

Ser fortfarande dock inte progression in game under matcher men aja!

Någon annan som diggar den?

http://i.imgur.com/3fKxyAG.jpg

Inga vidare stats det där, men du lär dig pojk.
Smyg in på EU1 ikväll så ska jag visa lite trix som du kan använda för att bli bättre, Hull Down, peakabo ja det finns en drös.
Papparagnar55 heter jag där.

Ses.

Permalänk
Medlem
Skrivet av ragnar55:

Inga vidare stats det där, men du lär dig pojk.
Smyg in på EU1 ikväll så ska jag visa lite trix som du kan använda för att bli bättre, Hull Down, peakabo ja det finns en drös.
Papparagnar55 heter jag där.

Ses.

Tar gärna inte tips från en som spelar IS-3 som en scout

Permalänk
Medlem
Skrivet av Zebzer:

Tar gärna inte tips från en som spelar IS-3 som en scout

IS-3 är så OP att den kan inta alla roller!

Fick den bara chansen så skulle den även göra kaos i WoWS, genom att man vänder upp och ned på den - färdig med köl och allt!

Visa signatur

+++ Divide By Cucumber Error. Please Reinstall Universe And Reboot +++

"Real stupidity beats artificial intelligence every time." - Terry Pratchett, Hogfather

Permalänk
Medlem

Såg att jag var nära 2 mark i 50 120 så satsade lite guld och kom precis upp i 85%..

Utöver det så är man på väg med vad jag antar är reparationskostnad för skadade moduler. Mycket hjälp med excel senare så är jag så här långt på spåret, tror jag:

Visa signatur

It's not that you don't comprehend what's laid out before you, or that you're unable to process. It's all about what you're to live up to, your position, an identity created by the expectations of your affiliation.

Permalänk
Medlem

Finns det någon tråd här på forumet där man kan söka medlemmar till sin klan?

Är med i en klan med 22 medlemmar, varav 10 är mer eller mindre aktiva.
Detta medför att det inte blir så ofta vi kör strongholdmatcher som några av oss vill...

/Homer_S1

Visa signatur

INTEL Core i9 9900K @ 5.2GhZ| Gigabyte GA-Z370 Gaming 5 | NVidia RTX 4070 TI| 4x8Gb Vengeance PRO RED 3600 MhZ DDR4 | Samsung 970 EVO plus 1tb M.2 | EVGA Supernova 1300WATT 80+ Gold| 27" Acer Predator XB271HU IPS| Logitech G915 Lightspeed & G900 Chaos Spectrum | Steelseries Nova Pro Wireless

Main TV & Sound. Samsung 75" QN85A + HW-Q910A 7.1.2ch Soundbar