Premiär! Fyndchans i SweClockers Månadens Drop
Permalänk
Medlem
Skrivet av juniorjesper:

Shadowplay <3

Skrivet av warmerspy:

Finns ju AMD DVR också

Ja AMD har exakt samma funktion som shadowplay. Har jag inte helt fel var AMD först med DVR, men kan ha fel, kvittar båda har det iaf och har haft det länge. AMD har förutom att du kan spela in även så du kan streama direkt till twitch om du är en streamer.
Och där är exakt samma funktioner, manuell inspelning, skuggning/replay en viss tid, kvalitetinställningar etc etc. Så finner det märkligt att folk inte vet detta? Är för mig lika självklart att AMD har det som Nvidia.

Så shadowplay är inget som är unikt för Nvidia och jag finner det märkligt att folk tror det. Där är spelinställningsoptimering och allt hos AMD med, Nvidia är inte ngt speciellt, båda tillverkare har typ samma funktioner.

Inte för att jag bryr mig då båda sidor har sina problem ibland men nvidias inspelning har strulat fler gånger för mig än vad AMDs har. Asso betyder ingenting för mig men tar upp det bara för att jag menar att båda sidor har sina problem ibland och Nvidia funktioner är inte undantaget. Senast förra veckan fungerade inte spelinställningsoptimeringen hos nvidia, kom fix sen, så nvidia mjukvara är inte ngt under utan har sina problem som alla andra mjukvaror.

Visa signatur

AMD Ryzen 1500X @ stock | Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB | Asus ROG Strix B350-F Gaming | 2x8GB 3200MHz Corsair | EVGA Supernova G3 550W | Acer XF270HUA 1440P 144MHz Freesync