Bilder sända till mig i mobilen får texten ”Dropbox har stoppats”!

Permalänk

Bilder sända till mig i mobilen får texten ”Dropbox har stoppats”!

Jag har stoppat Dropbox i min mobil (Samsung Galaxy S4) för att spara plats. När jag nu får bilder utifrån under ”Meddelande” och försöker hantera dem så kommer texten ”Dropbox har stoppats” upp på skärmen. Bilder jag har tagit med min egen mobil visas fortfarande korrekt under ”Foto”. Varför visas inte inkommande bilder i Foto? Kan jag ha gjort någon inställning som binder ihop Dropbox med mobilen? Jag hanterar bara Dropbox i min dator och inte i mobilen. När jag, i mobilen, försöker hantera Dropbox under ”Program” (för att ev. öppna Dropbox) får jag igen upp ”Dropbox har stoppats”.

Tacksam för hjälp

Permalänk
Medlem

@SvenSwenson: Med Foto menar du Google Fotoappen?

Då du startar denna så kommer du till själva startsidan som inte visar dina bilder du har på telefonen, bara de du tagit med kameran och de som du gjort säkerhetskopiering på. Tror jag iaf.

Om du klickar på Bibliotek nere till vänster och sedan Visa alla på Foton på enheten så kommer du se alla dina appar som har bilder i sig på telefonen.
Gå in på valfri app och då ser du om den mappen säkerhetskopieras eller inte uppe till höger.

Angående dropbox så har jag ingen aning. Du har inte valt att den ska ladda upp bilder dit? Mappen i Foto säkerhetskopieras inte?

Istället för att stoppa den borde det väl gå att avinstallera den? Annars är det väl bara den vara igång, kan inte tänka mig att den tar upp plats bara för det.

Permalänk
Hedersmedlem

Låter som Dropbox på något sätt blivit standardapplikation för bilder. Eftersom du ändå inte använder Dropbox i telefonen är nog det enklaste att bara avinstallera applikationen.