Championship Manager 03/04, segt?

Permalänk
Medlem

Championship Manager 03/04, segt?

Är det bara jag som tycker att cm 03/04 är enormt segt när man laddar? är det någon som vet om där finns typ nån update som kan fixa till det, eller något annat bra förslag. Det kan ju inte bero på min dator, en p4 2,2 ghz, 512 mb ddr minne, 128 mb geforce 4 Titanium 4600 (eller nått i den stilen), ett spel som cm ska ju inte behöva vara segt... ruskigt jobbigt och sitta och vänta flera minuter nör man trycker på "Fortsätt" :'(

MVH

Fredde aka Bury

Visa signatur

Jag ja

Permalänk

det beror på hur du menar med segt, man ska ju vänta ett tag när dagarn går men det borde inte vara segt med din dator, men som sagt det ska inte ta några sekunder utan det tar ett litet tag.(obs! litet tag, alltså man ska inte sitta och vänta så länge)

Visa signatur

Arsenal FC

Permalänk

det är inte segt på min.. och med tanke på min dator så borde inte det vara något problem för dig!
cm 4 va mkt värre

Visa signatur

Main: Intel i7-9700K | Be quiet! Dark Rock Pro 4 | Corsair Vengance 16GB 3200mhz | ASUS ROG STRIX Z390-F GAMING | Asus GeForce GTX 1080 Ti ROG Strix Gaming OC | Asus ROG Swift PG329Q 32"

Permalänk
Medlem

Jag tycker också att det är segt, men CM4 var lika segt också. Dock var demoversionen av CM 03/04 otroligt seg, men det var ju för att det var en demo.

Permalänk
Medlem

jag ändrade databasen till medium istället för large nu, det går fortare, men det är ändå lite halv-segt, vill ha samma flyt som där va i CM3!!!

Visa signatur

Jag ja