Permalänk
Medlem

7500kr för burken i sign?

Tjena

Jag funderar på att sälja min trotjänare och skaffa mig en laptop.
Är 7500kr rimligt för den burken? (otroligt svårt att säga själv då man ju har lagt ut betydligt mer än det.)

Permalänk

Njae jag skulle satt ut den på 7000kr för även om du lagt ut mkt pengar på den så sjunker priset på datordelar mkt snabbt, men nämn inte att du klockat processorn i annonsen det brukar avskräcka många.

Permalänk
Medlem

Hm... la ut den för 7500:-, men du har nog rätt att det är lite dyrt (även om det är billigt jämfört med dom andra datorerna på blocket) sänker väll om jag inte får några köpare... nej, att jag har klockat ska jag så klart inte säga
Tack för svar iaf

Permalänk
Avstängd

Jag vet att man inte kan förvänta sig så mycket av priset. Datordelar sjunker snabbare i pris när de är begagnade än man kan ana. 7000:- ska du vara glad om du får, min gissning är ~6000:-.

Varför är det så? Min bästa gissning är att folk är försiktiga när det gäller så mycket pengar samt att garanti brukar vara något man söker. Sen är dator rätt mycket nytt för många också, och då tror jag man är extra försiktig med hur mycket man betalar. Går något sönder så får de fixa nya delar/reparationskostnader själva.

Visa signatur

"Jo men det var exakt det jag menade med att den enda moddningen detta galleriet innehåller är Sanningsmodifikation och photoshoppande :)"

Permalänk
Medlem

Nu har jag iof garanti på allt utom processorn...
Fasen, jag ska sluta köpa datorer Detta är första gången jag säljer ett helt system, jag brukar annars sälja eftersom och då ser man inte alla pengar man förlorar men nu ska en laptop köpas.
Dessutom så säljer jag bara med 200GB HDD så där var det ännu lite mindre, men 6k ska jag väll ha för den iaf